reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

A u nas mały wypadek,Julia potkneła się i tak nieszczęśliwie upadła że wbiła dwa zęby w dolną wargę. Krwi i płaczu coniemira. Naszczęście wyglądało gorzej niż było faktycznie.

ampar lecimy w sobotę ale dopiero wieczorem,także napewno będziemy:-D

reklama
Kasiaj - wiem tylko tyle co mi w agencji poiwedzieli ze praca na Baildon i przy najkpelajniu zcegos na wykładnizy czy dwyaniki. Poiwedzial carpets to sie okaze co.Najwazniejsze ze cos jest anrazie tylko do piatku ale mówilaze mozliwe ze bd potrzebwoac na dłuze.I jeszcze jedna sprawa cieszy mnie to a moze nie powinnam pisac, ale tylko 2 Polki tam pracuja ze man bd 3 .Wiem ze to nasze odaczki ale juz wiecie jak sei parcuje wsród swoich:/nie wszystkich ale jednak:-(.....
Jak mówicie ze szybko sie jedzie to mam nadzijee ze tak bedzie.Tylko zanim ja sie z BD 4 doczołgam:):-D:-D
Zastanawiaja mnie tylko dziwne godz.7.50 -4.50 pewnie dlatego 9h bo przerwy za free:/:-(

Kurcze teraz sie pgoda zaczeła i dzieci maja ferie to mój Marcel zaczyna cos pokaszliwac i smarkac:/:-(naszczescie jeszcze nie goraczkuje ale kto wei na noc!:wściekła/y:

MarzenaM - jak tam pierogi sie udały?!

A co do mieszkania z rodzicami to ja tez mam tutaj mame ale niestety tylko najprawdopodobniej do kwietnia pozniej jestesmy skazani na siebie:-:)-(kłopoty zdrowotne a wolimy zeby sie leczyła jednak u Nas w PL:):-):-)
Zauwzyłam ze etarz mamusi nam sa bardziej potrzebne niz za zcasow liceum:):-D;-)

Bożena farsz mięsny do pierogów juz jest:tak:gorzej będzie z ciastem ale chyba damy radę:-D:tak: a co do naszych mam to moja przyjeżdża w lipcu na miesiąc ale ja już się cieszę jak nigdy w życiu:-):tak:a wygląda na to, że moja mama wyjedzie a na drugi dzień po jej wyjeżdzie przyjadą moi teście:-):tak:
dziewczyny, cholercia w Polsce też nie mieszkalismy w mieście w którym mieszkali nasi rodzice i też cieszylismy się z ich odwiedzin ale teraz ta radość jest naprawdę taka inna, taka OGROMNA:tak::-)

duzo fajniej jest jak rodzice wpadaja z odwiedzinami niz mieszkac z nimi,chociaz ja nie moge narzekac bo moja mama to straszna luzara,jeszcze niedawno razem na dyskoteki chodzilysmy :-) tylko z podzialem obowiazkow domowych czasami jest problem,ale my rzadko sie klocimy Zreszta do wszystkiego mozna sie przyzwyczaic i teraz nie moge sie doczekac kiedy sie wyprowadzimy ale zapewne bardzo szybko zatesknie bo ja tak srasznie nie lubie byc w domu sama :no:

Hej dziewczynki co tam u was?
Ja bym tez sie chciala wprosic na spotkanko do Kasi ale nam pekla sprezyna nad resorem w samochodzie wiec musze czekac az maz to naprawi.
Czy ktoras z was zna jakas przychodnie dentystyczna ktora przygarnia nowych pacjentow?
Abi juz ma dosc siedzenia w domku po tym chorowaniu wiec wybieram sie jutro na kulki tu na BD4 moze ktoras tez ma ochote do mnie dolaczyc co?
Olivka ma katar biedactwo. Ale krosty jej zeszly wiec prawdopodobnie ma uczulenie na grejfruty:-(

Oleska - słyszałam o tych kulkach na BD 4 ale nie wiem gdzie sa ja miszkam tutaj an Bd4 dopiero 2 miesiace .Jakbys mogla mi wytlumaczyc gdzie to jest i czy w weekendy tez czynne to chetnie skorzystam z małym!

aaniteczka- co sie z toba dzieje chyab cie nie zasypali tyle roota ze nie mas zczasu dla nas?:):-)

Marzena- 3 mam kciuki za pierozyska:):-):-):-D

Zawsze organizujecie spotkanko jak ja znajduje prace:):-D:-Dczyzby to zbieg okolicznosci:).

Mogłybyscie mi przypomniec jakie autobusy jezdza na BAILDON?

reklama
hej dziewczynki:-):-):-)
nie pomyślcie sobie że zapomniałam o Was:szok::-D:szok:
nie mam chwilowo internetu:tak::tak::tak::szok::szok::szok:dlatego nie pisałam:-D
praca daje mi w kość niestety ale jeszcze tylko do piątku,bo od poniedziałku do szkoły moją Alicję muszę prowadzać więc jakoś przeżyje:-)
buziaki dla wszystkich:-D

Do góry