reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

ja nie umiem co prawda plywac ale kiedys czesto chodzilam na basen-cos w rodzaju aqua park-w W-wie,super bylo,kabiny aromaterapeutyczne,kabiny lodowe,sauny,solaria i jacuzzi super sprawa ale tutaj w okolicy raczej o takim centrum nie slyszalam a przydaloby sie :no: moj brat czesto chodzi do tego na BD5 i jest zadowolony,czasami moja siostra ze swoimi dzieciaczkami tam chodzi 4 i 2 lata ale nie wiem jak mlodsze dzieci

reklama
Witam kobietyki!
Ja tez słyszłam o tym chłopaczku. I tez mam andzieje, ze Marcel nie postapi tak jak on:):-DChociarz ja chche wracac do PL to moze tam mu do głowy takie rzeczy w tym wieku nie wpadna:);-)

A tak poztaym to własnie wrociłam z miasta i znalzałam prace ale nie wiem na jak dlugo Wazne ze narazie do konca tyg jest:).Praca dalko ale, na Baildon!

A co do basenu niom to takie niunie malutkie to faktycznie moze yc problem. Ale ogolnie basen spoko:-):-)

BozenaM - gratulacje, a gdzie jesli mozna wiedziec, albo w jakiej firmie, jesli mozna wiedziec? Ja tam za niedlugo znow bede mieszkac :-) Fajny jest dojazd z B. autobusy 658 i 626 i nie jest tak daleko, szybko sie jedzie.

A co do uczynienia nas wczesniej babciami, to ja mysle, ze odpowiednia edukacja powinna pomoc. A jesli w tym przypadku rodzice pozwalili malolatom spac u siebie i jeszcze razem w lozku, no to niech sie ciesza, ze wczesniej tego dziecka nie bylo. Dla mnie to jest skrajna patologia, nieodpowiedzialnosc i moze tez chec zarobienia kasy :confused:

Hej
Wreszcie cieplo:-) hurrrrrrrrrrra:-) Maly wymeczony po dlugim spacerku i spi smacznie:-p
Kasiaj- ja tez plakalam 3 dni jak szymcia przytulalam do snu a wiedzialam ze mu nie dam juz cycka. to bylo chyba najgorsze przezycie dla mnie bo ze wszystkich jego samodzielnych krokow ku doroslosci sie raczej ciesze. Przytulam i zycze wytrwalosci:tak:
BozenaM- gratuluje pracy- baildon- to blisko mnie:tak: A wpadek na solarium tez mialam sporo. Nawet teraz przed sylwestrem chcialam byc szybko piekna:-D:-D:-D i na impreze myslalam ze bez rajstop pojde:tak:
Roksana1- witaj po dlugiej przerwie:tak:
Marta84- ja chodzilam na ten basen na bd5 jak szymonek byl malutki i bylam bardzo zadowolona. Szczegolnie ze woda byla ciepla, byly przewijaki jakis maly wodospadzik. Potem kupilam mu takie kolko z siedzonkiem ze w nim siedzial a nozki byly w wodzie- bardzo to lubil:tak:
Kasia8118- a w sobote maly mi padl od razu. Nawet mu dzien dziecka zrobilam:tak:
4muchy- a ty kiedy dokladnie wyjezdzasz? Mam nadzieje ze nie przed niedziela?:-p
mojadzidzia- a brat w odwiedzinach czy mieszka z wami?

A jutro przyjezdza moja siostra. juz sie nie moge doczekac tych wieczornych babskich pogaduszek przy winku:tak:;-)

Marta ja się zastanawiam nad tym co napisał autor tego artykułu

""Miejmy tylko nadzieję, że to całe zamieszanie, nie wywoła fali ciąż wśród 11-, 12-latków, którzy będą chcieli trochę dorobić do kieszonkowego" - konstatuje komentator "The Guardian".":szok:

na razie moje najstarsze (21 i 20lat) jeszcze mnie babcią nie zrobiły:-D:tak:i mam nadzieję, że mój najmłodszy też przynajmniej do tego wieku dotrwa bez zobowiązań:-D:-D
kasia.j no ja też przyglądałm się tej fotce i nie dowierzałam, że taki chłopiec mógł wogóle pomysleć o tym a co dopiero zrobić:szok: a o dziewczynie to sama nie wiem co mysleć:no:
mojadzidzia tutaj podejście do wiekszości spraw to jest jedna wielka paranoja, ja po woli przestaję się dziwić:tak:

BożenaM to wytłumacz Marcelowi, ze w Polsce wczesne ojcostwo się nie opłaca(oczywiście to tylko żart):-D:-D:-D

to wlasnie ten pietnastolatek mieszka z nami i moja mamusia :-D az wstyd sie przyznac ze w tym wieku mieszkam z mama,a co tam dobrze mi z nia w Polsce juz od poczatku LO mieszkalam osobno w internacie,ok 40km od domu,pozniej na studia do warszawy sie wynioslam 5razy dalej wiec mieli odpoczynek ode mnie :tak:

reklama
mojadzidzia- a no to juz wszystko wiem. Jestes tu z mama i bratem- to rzeczywiscie fajnie wam. babcie bedziesz miala na miejscu i wujka;-)

Co robicie na obiad? Nie mam pomyslu ani smaka na nic:wściekła/y:

Do góry