reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

reklama
No ale nasypalo:szok::szok:a my wlasnie w gory na snieg jedziemy:-D:-D:-Dciekawe po co ,jak tutaj jest:-D:-D
Ciekawe czy szkola Kuby beedzie czynna:baffled::baffled::baffled:
Janusz ledwo z pracy wrocil samochodem ,jechal 30 min,kiedy zawsze zajmuje mu 5 minut:szok::szok:

A u nas szkola zamknieta:baffled::baffled::baffled::baffled:Kuba zadowolony :-)
KASIA8118-jak to bedziesz siedziala w domu,na dwor z Krystianem lepic balwana.Dawid jak fajnie po sniegu chodzil:-D:-Dpozniej jak go na rece wzielam to plakal ,tak mu sie spodobalo:tak:

Czesc

Ale fajnie za oknem. U nas tez szkola zamknieta. Pojdziemy na spacerek przed dom ulepic balwana :-)
Moj pojechal autkiem do pracy, zadowolony, bo my mamy zimowe opony po ostatniej wizycie w PL, jeszcze nie zmienione.

No ja właśnie też się autem nie ruszam:baffled:do sklepu będe musiała iśc na piechtę:tak:Mam nadzieję,żejutro będa drogo przejezdne albo żeby autobusy jeżdziły:crazy::crazy::crazy:
KASIA,J-no to opny wam ,się przydały:tak::tak:A tWoi chłopaki jadą samolotem do Polski???

reklama
Kasia8118 - trudno dzis odpowiedziec, zobaczymy co bedzie jutro :confused: a ze szkola to masz pecha

doris78 - leca samolotem, Bartek chcial jechac autem, ale mu wyperswadowalam, szkoda czasu.....tak to 3 dni dluzej posiedza sobie na miejscu

4 muchy - no w koncu sie przydaly :-)

Idziemy porzucac sie sniezkami. Jestem bardzo ciekawa reakcji Maciusia.

Do góry