reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

Dorota i nie zmieniaj kolorku jest super
a teraz patrzę za okno i chyba nie uda mi się dojechać jutro samochodem do szpitala :szok: i co teraz :-(
a apropo brata chyba dobrze ze poleciał wczoraj bo dziś można by było mieć problem ,ja też lubię jak ktoś do nas przyjedzie ale chyba przyzwyczailismy sie do bycia ze soba i na dłuższy czas staje się męczące nawet rodzonego brata osoba :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
czesc kobitki :-):-):-) ale pogoda,normalnie jak zima w polsce :tak::rofl2::tak: jestem padnieta po pracy,wlasnie szykuje sobie wanienke z ciepla woda i musze was poinformowac ze ja niestety jutro nie dam rady sie z wami spotkac bo poprosili mnie zebym przyszla do pracy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: troche mi sie nie chce ale z drugiej strony mam troche wydatkow wiec sie przyda Mam pytanie,czy nie wiecie moze kto zajmuje sie naprawa komputerow w bradford? Najlepiej Polak,nic skomplikowanego ale sama sobie nie poradze a moj brat tez nie wie co z tym zrobic :confused::baffled::baffled::confused:

MOJADZIDZIA--nam kiedys popsul sie komp i zadzwonilismy do takiego chlopaka on sie oglasza na glownej stronie leeds:-)bardzo polecam,bo chlopak jest wporzadku,przyjechal po komputer,dzwonil co chwile mowil co jest nie tak i potem przywiozl spowrotem:-)potem internet nam nie chodzil ,to przyjechal jeszcze raz ,zrobil i kasy nie wzial:tak:za druga usluge:tak:
MONIKA-jak na razie nie zmieniam koloru,bo nie wiem nawet na jaki:-D:-D

hej dziewczynki
sorry ze tak długo sie nie odzywałam ale byłam troche zawalona robota... tak to jest jak chłop chory:wściekła/y::szok: nawet nie miałam chwili zeby wejsc na forum bo padałam na twarz:baffled: mam zamiar sie poprawic i zagladac z wieczorka,

musze sie wam pochwalić Alex ma już dwa ząbki:-) dwie dolne jedynki wyszły mu na raz tego samego dnia:-)

Ampar - dzieki za pocieszenie, ale teraz sie juz pilnuje, bo to nie zarty z tymi punktami, a bez prawka to ciezko by sie zylo

Monika - ja tez tak mam, ciesze sie, jak ktos przyjezdza nas odwiedza, bo cos innego sie dzieje, ale po jakims czasie juz mam dosc, mamy swoje przyzwyczajenia z B. poza tym sami od ponad 4 lat tu sobie zyjemy i szybko tesknimy za ta nasza "samotnoscia"

Doris - no ja tez uwazam, ze Twoj kolorek bardzo twarzowy, i swietnie sie w nim prezentujesz, a kiedy wracacie z PL z tych ferii?

No i mam znow problem z Macka zasypianiem, a bylo tak dobrze. Ostatnio zasypial przy cycu i zapomnial jak to sie robi samemu w lozeczku. A od wczoraj ma ochote na brykanie po wieczornym mleczku i sa wielkie placze jak go wsadzam do lozeczka:-(
Ampar - a jak Tobie dalej idzie ze spaniem Szymka w pokoju?

reklama
Do góry