reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

Hej dziewczynki z wieczora:-).U nas nic nowego ja cały czas w średniej kondycji :-(.Ale kawka u Ampar zaliczona :tak:.Co do spotkania to może byc tak jak ostatnio koło 11.Mam blisko więc się dostosuje do reszty:tak:.Kasiu.j ja bardzo chętnie wpadnę na spotkanie jak coś zorganizujesz :-);-).Doris78 a ty leniuchu co się obijasz :crazy:.

reklama
KASIA8118-Droga kolezanko ja się wcale nie lenię,zaliczyłam dzisiaj basen i wizytę u mamy:tak::tak:
MOJA DZIDZIA-A jak Ty bedziesz jechała??samochodem??
MARZENA M-ja BYm chętnie sobie poszła na taką naukę,ale nie pogodze tego z J pracą:no:
KASIA.J-mnie niestety nie bedzie,bo w tym czasie bede sobie na nartch jezdzila:-D:-D:-D
No i ja się nie wynudziłam,miałam trochę roboty przy małej marudce:-):-)

Doris - wiem, ze Ty bedziesz szalec na sniegu, zazdroszcze, moj Kubus i Bartek tez, oni jada do Wisly, a ja tu sama na wlosciach zostaje, no powiedzmy sama, bo przeciez Macius bedzie :-) i mama do mnie przylatuje na dluzej :-D
A Ty jak sie nudzilas :confused: basen i wizyta u mamy to nuda?

Sylwia - ja to notorycznie rycze na filmach :baffled: a tego jeszcze nie ogladalam, musze Bartkowi powiedziec to zalatwi ;-)

Kasia8118 - milo, ze wpadniesz, napewno kawka i ciasteczka beda, jakies przekaski dla mlodziezy :tak:

BozenaM - a to normalka, u mnie tak samo dopoki jestesmy w sklepach, ktore go interesuja to jest ok, a potem to juz zaczyna marudzic i przeszkadzac, wiec o jakichkolwiek zakupach to moge sobie pomarzyc

Maciek to jednak twarda sztuka i co pare dni testuje nas tu z tym spaniem w lozeczku. Dzis znow plakal :-( niedlugo, ale i tak siedzialam jak na szpilkach.

Hej
Chlopaki sie kapia wiec na chwile wpadlam:tak:
Kacyk leciutki mnie meczyl po wczorajszej wyprawie do leeds ale juz po poludniu bylo lepiej jak mnie wywialo w shipley:-D
Sylwiam- ooooo mam ten film to sie chyba za niego zabiore dzisiaj:tak:
Kasia8118- jak tylko szymon usnie to zabieram sie za czytanie;-)
Kasiaj- ja tez chetnie cie odwiedze:tak: A we wtorek bedziesz?
Mi bardziej pasuje 11 co do wtorku bo musze ze wsi dojechac:-p
Ide odbierac dzieciaczka

Ampar to Ty będziesz czytac czy film oglądac:confused::-p:rofl2:
Film naprawdę polecam:tak: Drugi raz dzisiaj go oglądałam i pewnie nie raz jeszcze obejrzę:tak:
Jeszcze na komputerze mam "rozmowy nocne" czy jakoś tak:baffled: Polski film co niedawno w kinach był z Różdżką i Dorocińskim tylko nie wiem kiedy się za niego wezmę bo nie lubię oglądac na laptopie:baffled:

Ampar - bede we wtorek, ja sie pewnie pojawie wczesniej, tak o 10, zeby moi sie mogli troche pobawic

Sylwia - romowy nocne ogladalam, przyjemny film, troche zakonczenie dziwne, tak do ogladniecia i skasowania

Kasiaj-no basen pewnie ,ze nie nuda,po godzinie bylam poprostu padnieta:-D:-D
A no to Twoi panowi beda niedaleko nas,a Wy sobie odpoczniecie,ale cicho bedziesz miala w domku :)))))
AMPAR-MAMMA MIA- super film,ja tez go juz ogladalam z 4 razy,a moj Kuba jak go uwielbia:-):-)wlasnie on mnie zawsze naciaga na ten film
SYLWIA-no to ja jutro podjade ,bo kolejka czeka:-D:-D:-D

Bozena m-To twoj Marcel jak moj Kuba,uwielbia pociagi :)))A autobusami sie interesuje??

Ostatnia edycja:
Sylwiam- ha ha ha:-D:-p czytania mialam malutko- tylko kasi cos sprawdzic i zabieram sie za film:-D
doris78- a kuba tez plakal?
kasia8118- juz ci zdaje relacje z tego co przeczytalam- prywatnie

reklama
Do góry