reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

KASIA.J-jak wy byliscie w gorach,to ile mialas par rekawic dla Kuby???bo Kuba wlasnie wrocil z dworu i ma cale rekawiczki mokre:baffled::baffled::baffled:tak szalal ze wspyal mu sie snieg bokiem:baffled:i tak wlasnie sie zastanawiam czy nie kupic jeszcze jadna pare:baffled:

KASIA8118-mi tez dzisiaj jest trudno powiedziec,zobaczymy

reklama
A my właśnie wróciliśmy ze spacerku:tak:.Ale małemu się podobało szaleństwo na śniegu:tak:.Mi trochę miej bo musiałam uwazac żeby nie fiknąc bo śniegu sporo, a okazało się że nie jestem zbytnio przygotowana jeżeli chodzi o obuwie :baffled::confused:.

doris - dobre pytanie, tak sie zastanowilam to mial 5 par :szok: jedne takie grube, w ktorych jezdzil na nartach, a do zabawy na snieg to wolal takie cienkie 5 palcowki i ich mialam 4 pary, wszyskie sie przydaly, bo one szybko przemakaja, kupilam je w asdzie przed swietami (nie wiem czy teraz sa) byly w dwupakach w jakis smiesznych cenach

A mojemu Mackowi angielski snieg sie nie spodobal. Chwile postal i w tyl zwrot do drzwi wrocil i pakowal sie do domu. Musialam go na rekach trzymac. Z gory patrzyl na ziemie i tak po minie widzialam, ze chce juz do domu. A jeszcze do tego jak widzial, ze Kuba bierze snieg do reki i chce nim rzucac to od razu krzyczal nenenenene i plakal :-:)baffled: Natomiast Kubus szczesliwy w swoim zywiole, biegal, skakal, tarzal sie, jakby go z klatki wypuscili. Sasiedzi z okien patrzyli i sie usmiechali.

Witajcie dziewczynynki , no to mamy zime:tak:
poczytałam, że dzieci Wasze mają od rana wolne, po nas dopiero zadzwonili o 14 ze szkoły, żeby zabrać dziecko:-p
kasia8118 to jest właśnie tam, gdzie uczy Krystyna Trybuła( polski klub), wiem bo właśnie ona ma zajęcia z moją córką,:tak: a ja rozmawiałm z tą drugą babeczką, niestety nie znam nazwiska.:-(Pierwsze 10 lekcji jest gratis, kolejne 5f.
Ta babeczka powiedziała, że jak stworzymy listę chętnych, to wtedy ona będzie kombinowała jak stworzyć sobotnie grupy i ona zdaje sobie sprawę, że osoby będą na różnym etapie, dlatego najpierw prosiła o liste zainteresowanych.:tak:

sylwia.m ja też ten film
"Mamma Mia". oglądałam z tydzień temu, bardzo mi się podobał, super nagrany, a jeśli lubisz takie fimy do płaczu to bardzo polecam"Cudowne dziecko":tak:

Hej
my juz tez mamy dwor zaliczony. Szymon wzial duza lopate i grabie i ,, odgarnial,, snieg:tak:
Doris78- ja widzialam takie dwupaki rekawiczek w primarku 2pary za funta:tak:
Sylwiam- film obejrzany;-) Alez mi sie chcialo na nim tanczyc ale ze byla 1 w nocy to sobie darowalam. Mam jakis film seven pounds- ponoc nawet faceci na nim placza :baffled:
kasia8118- ale bylas na plaskich czy na obcasach:-D:-D:-D
Kasiaj- pocieszenie dla ciebie ze przy tej pogodzie bartek na pewno nie dostanie mandatu za przekroczenie predkosci:-p

Ja tez sie juz zastanawiam o ktorej artur dzisiaj wroci:wściekła/y: i mam nadzieje ze jutro uda nam sie spotkac bo mam zaproszenia i nie wiem czy innaczej zdaze dostarczyc tym co wyjezdzaja:-(

Ale nuda:crazy:.Ampar3 no właśnie problem w tym że byłam na spacerku w szpilkach bo tylko takie posiadam :baffled:jeżeli chodzi o kozaczki zimowe:zawstydzona/y:.Oj będzie mi ciężko ruszyc się w tą pogodę gdzieś dalej bez śniegowców:tak:.MarzenaM jeżeli chodzi o Callana to ja jestem zainteresowana :tak: i mój mąż również :tak:.Zaraz wyśle Ci mój numer tel.

nie chcę Was martwic ale tak ma być prawie cały tydzień :tak::szok:
a ja jutro jade do szpitala na spotkanie z diabetykiem :szok:ciekawe jak dojadę
no i nareszcie stroszku odpoczynku brat wczoraj zapakowany i odleciany

Weżcie mnie dziewczyny nie straszcie:no:ja lęcę w piątek,jeszcze samolot nie poleci:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:oj trzeba się zacząć modlić:tak::tak:
Od rodziców właśnie wróciliśmy i jechaliśmy do nas 40 minut:szok::szok:
KASIA,J-ja u nas w asdzie byłam i nie było takich rękawiczek:no:zresztą Kuba chce z jednym palcem tylko
AMPAR-a w primarku były takie nie przemakalne,czy polarowe???bo ja tylko polarowe widziałam:tak:
MONIKA-fajnie zawsze jak ktos przyjedzie,ale też fajnie jak wyjedzie:-D:-D:-Dznaczy chodzi o spokój,Ja też lubię jak do nas ktos przyjeżdza ale wtedy na nic nie mam czasu i też tęsknię wtedy za lekką samotnością:-)
Aha zapomniałam Ci powiedzieć,że super wyglądasz ciąża Ci słyży:tak::tak:

reklama
Do góry