reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Dziewczyny-Ważne :)

nie tak dawno pisałyśmy o Callanie i niektóre z Was pisały, że gdyby zajęcia były w soboty, chętnie by na nie chodziły. Dzisiaj rozmawiałam, z babeczką od tego Callana i powiedziała, że jeśli zbierze się odpowiednia grupa to ona zorganizuje zajęcia w sobote, ale warunek -musi być trochę chętnych.:tak:
w związku z tym bardzo proszę zainteresowane dziewczyny o podanie imienia nazwiska i numeru telefonu (może być na pw) być może ktoś z Waszych znajomych był by chętny to też możecie podać jego dane:tak:

Jeśli babeczka zobaczy, że jest sporo chętnych zorganizuje grupę i do każdego z osobna zadzwoni:tak:

MarzenaM ja jestem zainteresowana nauką,ale wszystko zależy gdzie to miało by byc i za ile:tak:.I kto ma prowadzic te lekcje?Czy nie jest to Krystyna Trybuła?Bo jeżeli tak to ona wie że ja jestem zainteresowana i ma mój numer:tak:.Możesz napisac coś więcej o tej osobie z którą rozmawiałaś?Pewnie będzie ciężko stworzyc jedną grupe bo dziewczyny są na różnym etapie jeżeli chodzi o język angielski:baffled:.

Czesc wszystkim

Za oknem snieg pada, a ja juz myslalam, ze wiosna idzie. A tu zapowiadaja mrozny tydzien. Czyzby znow jakis paraliz nas czekal i moze szkoly zamkna?
Ja dochodze do siebie po wczorajszym dniu. Kubus zachwycony imprezka i prezentami. Bardzo dziekuje gosciom :-) Mam nadzieje, ze mamusie sie za nadto nie wynudzily. W domu jak mi rozpadkowal ten stos pudelek to nie wiedzialam za co sie brac, wszystko pomieszal :szok:

BozenaM - do Leeds to tylko ciuchcia najlepiej, 20 min i juz jestes na miejscu z samym centrum, nie trzeba szukac miejsca do parkowania, a pociagi jezdza bardzo czesto. Mam nadzieje, ze mu sie podobalo :-)

I od razu zapowiadam, ze w tygodniu pomiedzy 16 a 20 lutego spotkanko moze byc u mnie, takie z dzieciaczkami, bo sa ferie i jest to w zasadzie jedyna okazja, zeby sie odbylo. Dzien do wyboru, troche czasu jest wiec sie dogadamy, czekam na propozycje. :tak:

hej dziewczynki,czy mozecie mi napisac adres tego kulkolandu no i reszte detali bo nie znam godziny,mam nadzieje ze spotkanie aktualne :tak::tak::tak::tak:
poszlam dzisiaj na msze i po pol godziny musialam wyjsc tak mi sie slabo zrobilo :baffled::baffled::baffled: jakas starsza kobitka lawke przede mna wyjela z szafy palto smierdzace naftalina OKROPNE!!!! zreszta zapach kadzidla tez mnie dusi i w okresie swiatecznym i po raczej nie moge chodzic do kosciola :-:)-:)-:)-(

reklama
Witam dziewczyny!

kasiaJ- tak jazda iuchcia bardzo mu sie spodobała był zawiedziony, że tak szybko jechał i musielismy wysiasc:/:-Dale jak dojechalismy do Leeds i zobaczył sklepy z zabawkami to zapomniał chwilowo dpoki ja nie chchialam pozłazic pos woich sklepach :)i znwou chchiał ciuchcie:tak::tak:

marzenaM - a kiedy ona by zorganizowła ten ang> i za ile za godz bo z tego co słysząłam to 5Ł/godz chche!

Do góry