reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

Witam kobitki!
Jak tam samopoczucia widze ze słonko swieci ale chyab "pizga" wiatrzyko!!!:wściekła/y:

ampar - co do spotkania we wtroek to chyab raczej nie bo Wy spotykacie sie rano, a ja od 7-15 pracuje zanim dojade do domu jest po 16:/:wściekła/y::wściekła/y:Wiec chyba znowu nic z tego <szkoda>:-:)-(
Ja to chyba najpredzejjak bede bez pracy albo w weekendy.
A jutro obiecaliśmy Marcelowi ze pjedziemy do LEeds wiecie co sobie wymyslił, że nie samochodem tylko on chhc ciuchcią.Wiec musimy zotawić samochód i tłuc sie pociagiem:D:-):-)Niom ale nigdy nie jeździł wiec sie poswiecimy:)
Spadam sorzatac bo coś zaczyna Wena mnie opuszczac:D:-);-)

reklama
No szkoda BożenaM że nie będziesz na wtorkowym spotkaniu:-(.A mnie nadal męczy katar i ból gardła:-(.Ampar3 jutro raczej winka nie wypije:no:.Ale coś ciepłego chętnie:tak:.Za oknem chyba nie jest zle więc czas się szykowac na jakieś zakupy:tak:.

Oj wieje wieje i to ostro i ten wiatr taki zimny:crazy::crazy::crazy::crazy:
Oj ja też jak Dawid wstanie jedziemy na foster na zakupki,do MACdonalda i na urodzinki mykamy więc sobota zleci:tak::tak:

A ja miałam isc z małym na spacer ale jak mówicie że tak wieje to sama nie wiem:baffled::baffled::baffled: Nienawidzę jak wieje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Co do wtorku to ja nie obiecuję. Muszę skonsultowac to z moim szanownym małżonkiem:-D
Wiecie, zapytac się czy mogę, ewentualnie poprosic o pozwolenie:-D:-D:rofl2:
Hehe tak na serio to ma wolne i może zaplanujemy sobie coś innego:-)

Zaraz położę brzdąca spac i wezmę się wreszcie za prasowanie bo strasznie dużo się tego uzbierało:szok::angry:

a ja we wtorek mam wizte w klinice diabetycznej więc odpadam :no:
a teraz pozbyłam sie męża i brata z domu pojechali do leeds
chwila spokoju ;-):-)

hej dziewczyny,w takim razie mi pasuje we wtorek tylko napiszcie o ktorej i co znaczy w waszym slangu "TAM GDZIE OSTATNIO" strasznie to tajemnicze :-D:-D:-D:-D zepsul mi sie komputer i siedze u brata ale to nie takie latwe zeby jego odgonic :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

acha,zapomnialam odpowiedziec na pytanie 4much :-D:-D:-D ,pracuje w "piekarni" na 4-ce juz ponad 2lata i dalej sie nie doczekalam kontraktu,ale teraz to mi juz nie zalezy, zreszta niedlugo wyprowadzam sie z bradford wiec i tak nie moglabym tam pracowac ;-)

Ostatnia edycja:
mojadzidzia pisząc tam gdzie ostatnio to miałam na myśli kulkoland tu u mnie na dzielnicy BD2:tak:;-).Ale czekam na odpowiedz reszty zainteresowanych czy się zgadzają:tak:.Super że będziesz;-).A gdzie planujesz się wyprowadzic?

kasia8118 jeszcze do konca nie jestesmy pewni ale rozwazamy dewsbury albo wakefield :rofl2:;-):rofl2: ogladalam na internecie fajne domki w wakefield... jeszcze mamy troche czasu

reklama
Mi to obojętnie gdzie tak i tak jestem zmotoryzowana:tak:
MOJA DZIDZIA-Dewsbury to nie tak daleko:tak:

A my dzisiaj na urodzinkach byliśmy u Kubusia -Kasi i Kuba się wyszalał,Dawid trochę poryczał,ale miał dzisiaj ciężki dzień spał 3 razy po 15 minut:-(niedobra mama go budziła jak mu się przysnęło:wściekła/y:Ale akurat go na spanie brało w aucie:-(

No ale teraz już sobie smacznie śpi:-)

Do góry