reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

hej dziewczynki:-):-):-)
ja to juz was nie doganiam..ledwo cos napisze a juz mnie ktos zachuka i tak jabym niepisala:happy:
bozena- nie dobrze że tak twoj organizm reaguje,moze jakies witaminki by sie przydaly extra:tak:przy takiej pracy to i nawet cwiczen ci nie trzeba bo zajazd rzeczywiscie jak cholerka:baffled:
ja trzymam sie:-) spodnie 16 juz luzne sie robia..jeszcze troche i do 14 zjade;-)
oj wzielo mnie wzielo tym razem i publicznie oswiadczam ze tym razem cel osiagne:-):-):-)
marzena-to fajnie masz z mezem,ja tez chudzinka nie jestem:sorry2:ale moj to potrafi i nie zjesc jak mu cos nie podejdzie a z tego co mi wiadomo to dobrze gotuje:-p
ale moj to juz taki jest maruda czasami:-D:-D:-D

reklama
Bożena za to, ze się dzisiaj zwolniłaś na pewno nie wywalą Cię z pracy:tak:
a jak chcesz zobaczyć cięzką pracę to idź do farmersa:-D:-D:-D
No widzisz , a tak się martwiłaś tym nowym przedszkolem:-)

Aniteczka- no to gratuluje! a poiwedz mi z kad wziełas ta dietke tam cos zalecaja czy sama cos wymyslilas?
A o do witaminek to codziennie łykam witaminki i nic:zawstydzona/y::-(

A co do tych wirusów to panuja panuja znajomi moi to juz 3 tydzien sie wyleczyc nie mga grypa zoładkowa panuje:/:wściekła/y:

hej kobitki
Monia i Kasia a gdzie jest ten car boot w leeds macie jakies namiary?czy on tez jest o 7 w niedziele?
Czy jakies spotkanko sie szykuje w tym tyg?

oleska ja byłam tam w Leeds kilka razy,ale nie znam adresu:no:.Ampar3 biedny Szymek :-(.Chyba przełożymy imprezę nas jeszcze następny tydzień:tak:.My się jakoś jeszcze trzymamy niby wszystko ok.a za wirusa to dziękuje ja i mały mieliśmy w listopadzie i wspominam to kiepsko:-(.

Która idzie w środę na spotkanie na Manningam Lane 99, pogadanka z psycholożką, w sprawie rozwoju osobistego kobiet???????????????
Aniteczka wreszcie się odezwałaś.
Ampar współczuję, młody ma pecha, najpierw ucho teraz to. Swoją drogą długo was trzyma. My miałyśmy tylko po jednym dniu. Teraz za to tata dogorywa, właśnie go dziś złapało.
MarzenaM pracujesz w farmersie?

Hej :-):-)
U nas tez Dawida chyba cos bierze:wściekła/y::wściekła/y:Dzisiaj mial biegunke:-:)-(mam nadzieje ze mu do jutra przejdzie:-(
ROKSANA-a w srode te spotaknie to jest wieczorem ,tak??Kurcze bardzo bym chciala isc i posluchac jakis dobrych rad,ale moj maz zaczal druga prace i lipa:-(szkoda ze sie nie dopisalas do nas 2 miesiace temu:-(to bym sobie poszla:tak:
ANITECZKA-CZekamy na efekty:-)
AMPAR-oj najgorsze jest dla mnie wlasnie ta grupa zoladkowa,juz wole jak sa przeziebione,Kuba jak mial 9 miesiecy,mial taka biegunke ,ze sie odwodnil i w szpitalu lezal :((mam zle wspomnienia z biegunkami i bardzo mnie to przeraza jak jest w domu :(

Ostatnia edycja:
reklama
A ja dzisiaj u Kasi byłam. Julka też miała obcinane włoski ale już tak spokojnie nie siedziała jak ostatnio.:-D:-D:-D:-D

aniteczka trzymam kciuki, widzę że dobrze się trzymasz w postanowieniu. Ja cały czas nie mogę się zdecydować. Chyba bym nie dała rady przy moim mężu który bardzo lubi słodycze.:-D

roksana chyba przyjdę, jutro dam Ci znać czy tak czy nie:-)

amparSzymon biedaczek, mam nadzieję że mu przejdzie jak najprędzej

Do góry