reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Hej
Dzieki za tulasy dla szymonka. Z tego co czytam to nas chyba rzeczywiscie jakas zmutowana odmiana wirusa dopadla:szok:
Kasiaj- wszystkiego dobrego dla kubusia i coraz ciekawszych pomyslow mu zycze:tak:;-)- grzecznych oczywiscie;-) A na kursie nie bylam w tym tygodniu niestety nie dalo rady:-(
Kasia8118- chyba juz rzeczywiscie na urodziny radka zawitamy:tak:bo w sobote mam ten wypad z laskami ze wsi;-) Ale jestem chetna na piatek na shipley- moze jakis spacerek a potem kulki?
BozenaM- ales mnie pocieszyla tymi 3 tygodniami, nie ma co:-p
4muchy- nic mi nie mow o obcinaniu. Obcielam szymciowi wreszcie wlosy z tylu- tak sie wiercil ze na szczescie ma krecone i nie widac jak rowno i dokladnie mi to poszlo:tak::-D
Doris78- moj na szczescie nie mial mocnej biegunki bo to rzeczywiscie nieciekawe ponoc- jezeli chodzi o odwodnienie:-( ja mojemu dawalam juz wszystko co tylko chcial do picia- dozwolone dla tego wieku oczywiscie;-)

A jutro jade na caly dzien do Artura siostry do harrogate. Siedzialam z szymonem w domu 4 dni i oboje juz mamy dosc:angry:

roksanna1 ja nie pracowałm w farmersie, ale mój mąż pracował i chociaż się nie żalił, to widziałm, że nie jest szczęśliwy w tej pracy, :no: jak przeszdł do halmarku od razu facet mi odżył:tak:
mojadzidziaja też zazwyczaj nie mam ochoty na nic po pracy ale nauczyłam się tu żyć od weekendu do weekendu , tzn w tygodniu praca a w weekend przyjemności:-) W piątek rodzinka pomaga w porządkach domowych i dzięki temu weekend mamy tylko na odpoczynek :tak::-)A gdzie ty mojadzidzia pracujesz?

Dzień dobry.U nas kolejna kiepska noc:-(.Mały poszedł spac wczoraj o 19.45 i obudził się na mleko o 23 i już został z nami bo dostał jakiegoś dziwnego kaszlu i żal mi go było odstawiac do jego pokoju następne mleko o około 3.30 i o 7 rano mleko i pobudka na dobre.Czuje się fatalnie :-(.Nie wiem co się z nim dzieje nie najada się czy co:baffled::confused:.Oczy mnie bolą :-(.Teraz siedzi i kaszle chyba faktycznie coś go bierze :-(.Czy możecie polecic mi jakiś syrop dla niego bo nie mam żadnego w domu bo nigdy nie było potrzeby kupowania.Nie znam się na tych angielskich lekach:no:.Najlepiej żeby był dostępny w markecie to jak pójdę po zakupy to kupie:tak:.Ale mam wymagania co:-).Ampar3 w piątek raczej odpada bo mój pracuje do 11:tak:.No i z małym nie wiadomo co będzie:no:.Monika to kiepsko Ci przypadło z tą datą porodu tak nie wiele Ci zabraknie:-(.Kasa pewnie by się przydała.

Czesc:-):-):-)
U nas tez Dawid wstal taki marudny ,jejku,ryczal i ryczal tylko na kolanach sie uspokajal wiec caly ranek z nim siedzialam na kanapie:-D:-D:-Dale jak wrocilismy ze szkoly jakos cicho siedzi,moze go brzuch bolal:dry::sorry2:
Wiecie co ja zrobilam:wściekła/y::wściekła/y:pofarbowalam sobie wlosy i strasznie wygladam:-(mial niby byc braz,a wyszedl prawie czarny:wściekła/y:z domu nie moge wychodzic,wiec na jakiekolwiek spotknie dopiero wpadne na wiosne:-:)-:)-(Koszmarnie wygladam:no:moze dlatego Dawid tak plakal ,bo mnie nie poznawal:baffled::baffled::crazy::crazy::rofl2::rofl2:
KASIA8118-oj masz kobieto wymagania,nie ma co:-D:-D:-Dw aptece na polkach masz takie rozne butelki z witaminami dla dzieci:tak::tak:tego jest pelno i one sa wlasnie na takie wzmocnienie w czasie choroby albo po:tak:
A ty tylko mleko na kolacje dajesz Krystianowi???czy cos jeszcze???

AMPAR-OJ, ciekawe jak Twoj Szymek w tej maminej fryzurze wyglada :))))

Ostatnia edycja:
Doris78 ale się uśmiałam z tych włosów :-D:-D:-D.Ja też wczoraj farbowałam włosy na niby ciemny brąz a wyszedł prawie czarny :crazy: także witaj w klubie :tak:.No i co najgorsze nie mogłam dobrze zmyc resztek farby ze skóry głowy i miejscami jeszcze mi zostało trochę i ohydnie to wygląda:wściekła/y:.Ja nie chciałam witaminek:no: tylko syrop na kaszel:tak:.Na kolacje to Krystian róznie jada czasami trochę płatków z mlekiem czasami trochę chleba ,ale najbardziej lubi mleko:tak:.

Kasia 8118 napewno by sie przydała ,ale to nie jest w sumie najwazniejsze ,tymbardziej że prawie wszystkie sprzęty większego kalibru mamy kupione :tak:
a Krystianowi zamiast mleka moze daj kaszkę ,napewno jest bardziej sycąca:-)

kasia8118-ALE ty masz ciemne wlosy a ja milam jasne:tak:u mnie roznica jest kolosalna:wściekła/y::wściekła/y:
No to moze dlatego Krystian sie budzi w nocy na mleko bo mu to niewystarcza,dla niego mleko to jak picie:tak:

reklama
Do góry