reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

Czesc

U nas sytuacja ulegla zmianie. Ja sie juz lepiej czuje, ale dopadlo Bartka :-( Myslalam ze juz trumne trza bedzie kupic, bo mi tu tak jeczal. Macka tez cos meczy, ale tylko u niego pojawila sie zielona kupka. No mam nadzieje, ze jutro juz wszyscy bedziemy sie lepiej czuli.

Zdrowko dla wszystkich jeszcze chorujacych.

reklama
mojadzidzia niedawno ja miałam taki problem, 4 muchy mi pomogły. Po zalogowaniu na górze ekranu wciskaj "ustawienia" potem z lewej strony odszukaj "dostosuj avatar" potem wybierz lokalizację pliku. I powinno być już.

Roksana wszystkie 4 muchy Ci pomogły?:-D:-D:-D

My dzisiaj u rodziców siedzimy. Dorota poszła z mamą i z dzeciakami na spacer a ja sobie leniu****ę:tak: Tutaj mam normalnie jak w sanatorium:-D

Czesc kobitki
U mnie troche na wariackich papierach bylo przez 2 tyg po porodzie ciagle odwiedziny znajomych ;-) a potem kurcze na wszystkich wziela grypa:-(ale juz powoli z niej wychodzimy. Olivka ma katar chyba bede musiala isc z nia do lekarza bo si troche zolty zrobil:-:)-:)-(mam nadzieje ze jej cos dadza a nie kaza czekac az jej przejdzie.
Mam pytanko czy wy teraz jezdzicie na jakis car boot albo cos podobnego, czy one teraz wszystkie sa zawieszone na zime?

O jak spokojnie na forum odrazu widać że weekend. My dzisiaj mieliśmy deserowy obiad- naleśniki z twarogiem albo z dżemem. Kto co woli. A ponieważ wyjełam sporo twarogu z zamrażarki więc jeszcze sernik upiekłam:-):-):-):-):-):-):-)

reklama
Dorota nie piszę teraz za wiele bo mam brata u siebie ,więc i czasu tak troszku mniej
Oleska ja miałam nawet zamiar dzisiaj podskoczyć na car boot ale zaspaliśmy ,ale w następną niedzielę obiecuję sobie pojechać zresztą brat mi truje ze chce zobaczyć co i jak :tak:
Ampar kręgosłup mi raz siada a raz nie, to jest związane albo z nadmiernym szwędaniem się albo super lenistwem;-):-D

Do góry