reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

czesc dziewczyny
widze ze wy wszystkie zajete w weekend ale od poniedzialku zaczynacie ostro,ze ciezko was dogonic :tak::tak::tak::tak:
kasia 8118 to dobra rada dla kobiet ktore maja marudnych facetow,oni raczej nie lubia stac w kuchni,ja nieczesto poki co gotuje bo zajmuje sie tym mama a ja przewaznie tylko w weekendy ale nikt nie narzeka zawsze staram sie cos nowego wymyslic aby wszystkich zadowolic :-)
bozena M nie poddawaj sie i nie zniechecaj tylko dlatego ze nie widac zbytnio efektow,napewno ci sie uda,zreszta i tak cie podziwiam bo ja po pracy to nie mam sily na nic-na szczescie to juz ostatni tydz.
anita 1981 tylko pogratulowac wytrwalosci i uporu,no...no...:rofl2:
no patrz dorota ja nawet nie wiedzialam ze wy siostry jestescie,ale wam fajnie :-)

reklama
U nas juz po malej imprezce. Dzieciaczki w lozkach slodko chrapia. Napilam sie doslownie 2 lyczki wisnioweczki i mi z rak wszystko leci :baffled: Tluke sie po domu jak slon w skladzie porcelany.
Jutro jedziemy ogladac 2 nowe domki. Moze tym razem nam cos spasuje, a swoja droga spodobalo mi sie to jezdzenie po chalupach i ich ogladanie :tak:

Wydaje mi sie, ze jakis czas temu o tym pisalysmy, to sie powtorze, a jak nie to tym lepiej. Od kwietnia maja wyplacac nowy dodatek dla wszystkich swiezo upieczonym mam, Health in Pregnancy Grant (190f), niezaleznie od dochodow.

roksana - ja raczej odpadam, wciaz licze ze ruszy nasz kurs tanca

ampar - a jak Twoj kurs tanca, bo tez mialas chodzic, i Twoj Szymek ma chyba najgorszego wirusa z nas wszystkich, u mnie tez to po jednym dniu przechodzilo, duzo przytulanka i niech wraca szybko do zdrowia

aniteczka - to trzeba regularnie odswiezac stronke i podczytywac ;-)

marzenam - moj tez zachwala moje gotowanie, ale wczoraj mielismy troche na pienku i pewnie stad ta sarkastyczna uwaga, ale gdyby mu nie smakowalo to by nie zjadl.....

bozenam - Ty sie dziewczyno oszczedzaj, zadna praca nie jest warta utraty zdrowia

dorota - oj, ma poczucie humoru, tylko, ze lekko skrzywione ;-)

mam pytanko,czy wiecie moze gdzie kupic bawelniana bielizne (chodzi mi o majteczki,ale nie reformy :laugh2:) w rozmiarze male S-8 wszystkie 8-mki ktore przegladalam sa takie duze i nie ma wogole wyboru,czy wszystkie angielki nosza stringi??? :confused2:

Sylwia ten nowy dodatek dostanie każda ciężarna która ma termin na 6 kwietnia i później;-)
a papiery do wypełnienia dostaniesz na którejs wizycie od swojej położnej :tak:

KASIAJ-lwasnie teraz zauwazylam jak powiedzilas ze jestescie po imprezce:zawstydzona/y::zawstydzona/y:Wszystkiego najlepszego dla Kubusia:tak::tak::tak:Niech bedzie grzeczny i sie slucha rodzicow:-):-):-)
My jak szukalismy domku,to tez takie wymagania mielsmy jak wy i 4 miesiace szukalismy:-D:-D:-DPowodzenia jutro moze wam sie wkoncu uda:tak:

SYLWIA-ja tez o tym czytalam na stonie bradford24
MOJA DZIDZIA-no widzisz musisz sie z Nami wkoncu spotkac,to zobaczysz czy my naprawde siostry:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Kasia.j ja ślepuga też nic nie zauważyłam:zawstydzona/y: a zastanawiałam się z jakiej okazji mieliście imprezkę:zawstydzona/y:

Kubusiu wszytskiego naj naj naj, spełnienia marzeń i żeby uśmiech nigdy nie zniknął z Twojej buźki:-)

Sylwia, Doris - dzieki :-)w imieniu Kubusia

Sylwia - jak Monika napisala, powinnas przy jakiejs wizycie dostac papiery u prowadzacej poloznej

Monika - a Ty zalapiesz sie na ten Grant? ustatalili Ci juz termin cesarki? czy moze namawiaja na porod naturalny?

reklama
Kasia.j ja się nie załapię :no:,mam termin na 22 marca ,a dodatek zaczyna sie od 6 kwietnia w górę
a jeśli chodzi o termin taki konkretny cesarki będę miała ustalony 3 marca na wizycie u lekarza

Do góry