reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

dziewczyny a czy myslicie ze pobolewanie w okolicy krzyza w tak wczesnej ciazy jak moja (16 t.c) moze miec powiazanie wlasnie z ciaza??? :confused::confused::confused::confused::confused::confused:
czasami jak chodze to mnie dosyc mocno boli ale dosyc krotko,jak usiade albo ploze sie to zazwyczaj przechodzi :baffled:

reklama
Hej
U nas juz chyba troche lepiej. Szymonek nawet zjadl male konkrety:tak:
Monika1213- a ktory carboot teraz dziala bo ty to oblatana jestes w tych sprawach:-D
4muchy- nie wiedzialam ze twarog mozna mrozic:szok: Dzieki za podpowiedz;-)
Sylwiam- ty leniuchu:-pNie za dobrze ci?

A ja dzisiaj bigos zrobilam. Artur sprobowal i powiedzial ze to nawet podobne do bigosu:crazy:

U nas tez juz lepiej. Paskudztwo sobie poszlo. Pojezdzilismy sobie po sklepach i sie troche posprzeczalismy z B. :wściekła/y:

Monika - to teraz masz wakacje i sobie odpoczywasz chyba, Kuba ma wujka do zabawy :-)

Ampar - popatrz jacy Ci chlopi wredni :wściekła/y: no ja zrobilam dzis na obiad stek i mi powiedzial, ze smakowal nie lepiej od paska skorzanego :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Nie wiem co mam jeszcze napisac, jakas rozkojarzona jestem. Zmykam troche nadgonic robote, bo mi sie przez to chorobsko nazbieralo.

MOJADZIDZIA-ja Ci odpowiem ,bo cos Sylwia za leniwa jest:-D:-D:-Dtak jestesmy siostrami:tak:
A te bole ja tez mialam,poprostu brzusio rosnie i jest to obciazenie dla kregoslupa,wiec sie nie martw:tak:
4MUCHY-oooooooo czyzbys chciala powiekszyc rodzinke????;-);-);-);-)
KASIA.J-no to u Was byla grypa zaladkowa:-(oj paskudztwo,u nas tez jakis czas temu byla:tak:i oczewiscie to Kuba ze szkoly przyniosl:-(
Ale Twoj maz nie wyglada na takiego dowcipaska:-D:-D:-Dale sie wkurzyc idzie,Ty starasz sie ,dogadzasz a tu wyskocza Ci z takkim tekstem:wściekła/y::wściekła/y:Oj Ci faceci,tylko wziac ich i ....:-D:-D:-D
Zdrowka dla Was:-):-)
MONIKA-faktycznie zapomnialam ,ze macie goscia:-):-)

Hej witam z rana:-).Ja dzisiaj lekko nieprzytomna bo na miałam dzisiaj jakieś koszmary nocne:-( oglądałam wczoraj jakiś krwawy film i pozniej miałam jakieś chore sny.Druga sprawa to mały wiecznie mi się dzisiaj budził nie wiem czy go gardło nie bolało :baffled:.No i jeszcze dwa razy pił mleko nad ranem:szok: szok.Oleska z tego co kiedyś pisały dziewczyny to car boot ten koło lotniska jest zamknięty zimą.Chyba od kwietnia ruszy :tak:.Ale ten duży w Leeds to jest otwarty cało rocznie :tak:.Dziewczyny jeżeli chodzi o gotowanie to mój Radek też potrafi walnąc taki tekst że mam już dosyc,ale ja zbytnio się tym nie przejmuje i odpowiadam krótko jutro ty gotujesz i to zawsze skutkuje:tak:.Nic już nie mówi i zjada wszystko jak mały chłopczyc:tak:.

Witajcie kobietki:-)
Dzisiaj zaprowadziłam Damiana po tygodniowej przerwie do szkoły, nie bardzo to mu się podobało ale trzymał się dzielnie i wszedł do szkółki nawet ani troszkę się nieociągając:tak:

kasia.j jak Ci tak powiedział o tym steku to mogłaś mu powiedzieć, że juz teraz wiesz gdzie Ci wcieło Twój pasek skórzany:-D:-D:-D
kurcze mi nawet jak nie wyjdzie coś w obiadku i dokładnie o tym wiem, to mój mąż i tak chwali, że było dobre:tak:pewnie sie boi chłopina skrytykować bo ze mnie kawał baby jest:-D:-D:-D

no to zmykam robić rodzince obiad i zaraz po synusia do szkoły:tak:

wiatam alseczki po kukludniowj przerwe!
Widze, ze sie rozpisalyści \a ja anwet ie mam kiedy poczytac.Jak tam spotkanie uało sie?:-)
Ja własnie dzisiajw zcesniej zwplnilam sie w rpacy bo odkad tam rpacuje praktycznie codziennie leci mi krew z nosa chyab mój organizm nie jest dostosowany do takich warunków tzn, praca w biegu, mało snu, i dzwiganie ciezarów:/:wściekła/y::wściekła/y:
Mam tylko nadzieje ze za chwilke nie zadzownia i nie powiedza ze przez to z esie zwolnilam to juz wogole nie robie:/:no::no:,bo wtedy nie wiem co zrobie:/:-):-)

aniteczka- jak tam dietka, ja cwicze dalje ale juz nie amm siły.A najoorsze ze dopiero amm 1kg mniej i tylko 1,5 cm w pasie mniej:/:wściekła/y::wściekła/y:a tyle ciwczen:/.Może Tobie lepien idzie?:-)

MarzenaM - dzisiaj Marcel był po 1,5 miesiecznej przerwie w przedszkolu nowym sam i :szok::szok:moja mam doznała szoku jak po niego posżła a on do niej z zzalem dlaczgo tak szybko po mnie rpzysżłaś, ja nie chche do domu?!:-):-)ciekawa jestem ile potrwa ten jego entuzjazm:).Ale to dzieki jego nowemu koledze który tez jest Polakiem):-)

reklama
hej
Juz myslalam ze z malym lepiej a dzisiaj od 3 w nocy wymiotowal. Artur nie poszedl do pracy i pojechalismy do lekarza. Przebadal go wzdluz i wszerz i stwierdzil ze wirusowe i ze nawet jwszcze tydzien sie moze ciagnac:szok::-(

Do góry