reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

Hej dziewczyny u nas chyba już lepiej z Krystianem od rana chodzi w dobrym humorem i gorączki brak :tak:.Oby wieczorem się nie pojawiła:tak:.Dzięki dziewczyny za wszystkie linki :tak:.Pogoda niczego sobie my już po zakupach i po obiadku :tak:.Teraz Radek usypia małego:tak: oby mu się udało:tak:.Moja dzidzia Kurcze nie wiem co Ci napisac bo ja raczej nie przypominam sobie żebym miała jakieś plamienia w ciązy :no:.

reklama
kurcze mam nadzieje ze moze ktos cos bedzie wiedzial,boje sie strasznie ale nie chce jechac do szpitala jezeli to sie okaze nic powaznego,nie wiem czy lepiej poczekac i zadzwonic do midwife w poniedzialek???????

Mojadzidzia jeśli nie jest to krew ani nie jest to zabarwione krwią to chyba nie ma potzrby jechac do szpitala. Jeśli będą sie powtarzac to powiedz połoznej bo to może byc infekcja ale równie dobrze może nie byc to nic poważniejszego:-)
Ja cały czas mam upławy ale są raczej białe, czasami mniej przeźroczyste czasami bardziej

Dorota była u nas z dziecmi, ale miałam sprzątania:szok::szok::szok::szok::rofl2:

Hej :-):-):-)
u nas tez jakis dzisiaj nudny dzien:-(mielismy jechac na spacer do parku,to zaczelo padac wiec pojechalismy do Sylwii i razem sie ponudzilysmy:-D:-D:-D

MOJA DZIDZIA-ale Ty masz palmienie ,czy uplawy???bo ja mialam takie male uplay przez parwie pol ciazy:-:)-:)-(w pierszej i drugiej ciazy,lekarz powiedzial ze to jest normalne i nie tzreba sie tym przejmowac,jakby byly w bardzo duzej ilosci i jakby kolor zmienily to wtedy mialam przyjsc zeby to zbadal:-)tak mi powiedzial lekarz w Polsce:-)

sylwia m jestem troszke spokojniejsza,szkoda ze to nie pojawilo sie wczoraj bo mialam wizyte w szpitalu,w tej wydzielinie nie ma oczywiscie krwi,jest bezbarwna moze delikatnie biala
doris78 bede musiala sie chyba skontaktowac z polozna albo z gp bo juz bralam antybiotyk na infekcje i moze to sie nawrocilo,zreszta nikt mnie nawet nie zbadal po zakonczonej kuracji :baffled::baffled::baffled::baffled:

Moja dzidzia-no mnie tez to zadzwilo ze tutaj przez cala ciaze mozna nie widziec sie z ginekologiem:szok::szok::szok:ale patrzac ile tutaj jezdzi kobiet z wozkami,to nie jest zle:tak:

doris78 pewnie masz racje ze i moze to nie jest takie zle,ale ja to bym nie miala nic przeciwko zeby chodzic nawet raz w tygodniu :-D:-D:-D:-D jakos tak bezpieczniej sie czuje po badaniu,chyba znalazlam sie w zlym kraju :-):-):-)

reklama
Do góry