reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

kasia8118-najbardziej zroznicowany wybor masz na ebayu jednak:tak::tak::tak::tak:poszperaj i napewno cos fajnego znajdziesz:tak:
MONIKA-a Ty jak tam sie czujesz???nic nie piszesz ostatnio:-(
ROKSANA-ja tez jak w Polsce jeszcze mieszkalm i bylam w ciazy i jak wchodzilam na wage to z przerazeniem patrzylam ,pod koniec ciazy to co dwa tygodnie mi 2 kg przybywalo i tez nie wiem z czego,bo sie nie objadalam :no::no:

reklama
4muchy teraz zerknęłam w książkę i jesteśmy na lekcji 14 jeszcze zostało 10. Nie jestem pewna czy przerabiamy jedną lekcję na raz, ale chyba tak. To może do nas dołączysz jak zaczniemy stage3?? Ja bym się bardzo cieszyła.
MarzenaM powiedz mi coś bliżej, jakie są zajęcia, trzeba mieć z angielskiego zdany jakiś stopień? Numer zanotuje. Przyda się jeśli nie teraz to na pewno za jakiś czas. Dzięki
doris78 ja też się nie obiadałam, przynajmniej w moim mniemaniu. A tyłam równo co 4 tyg, 4 kg. Był okres że przybrałam 1,5 ale byłam po basenie bez śniadania.
ampar3 współczuje, wiem co czujesz, a dzieci najbardziej szkoda w takim momencie. Ty ostatnio faktycznie masz jazdę.

hej sylwia m jak sie czujesz? wiesz ja od 2tyg. nic nie przytylam a mam wrazenie ze moj brzuch jest coraz wiekszy, dzisiaj wreszcie pobrali mi krew na badania,troche pobolewa mnie podbrzusze ale powiedzieli ze to normalne Juz nie moge sie doczekac scanu :-D:-D:-D:-D pozdrowionka!!!

Ja fizycznie czuje sie świetnie:tak: Psychicznie to różnie bywa:-D:-D:-D Ja też nic nie przytyłam, tzn prawie nic bo zaledwie 3kg:sorry: Brzuszek to tylko taka mała kulka a reszta bez zmian:-)
Najwięcej się tyje w ostatnich trzech miesiącach więc jeszcze wszytsko przed Tobą:tak:

Hej mam pytanko czy ktoś się orientuje gdzie jest jakiś fajny wybór lampek nocnych dla dzieci?

Kiedyś na Maninngham Lane widziałam spory sklep z lampami. On jest po prawej stronie jak jedziesz od Lister Parku do Bradford. Nigdy nie byłam tam w środdku więc nie wiem czego można się spodziewac:baffled:

A ja mam dola. Znalazlamladny domek i jak zadzwonilismy to facet powiedzial, ze sie dogadal ze znajomym :wściekła/y: Taki sam bedzie mial w lipcu dostepny. Zaproponowal nam, ze za miesiac bedzie mial wolny bungalow i tam moglibysmy pomieszkac do lipca, a potem sie przeniesc. Ale kolejna przeprowadzka za 5 miesiecy? Sama nie wiem, za bardzo sie napalilam. :-( Do tego dalej meczy mnie zoladek. Kubusiowi juz przeszlo.
Ampar - dzis caly dzien pralam po wczorajszych akcjach Kubusia. 2 koce, pokrowce z lozek, poduchy :-( Bozia mnie pokarala, bo jak sobie haftnal pod asda na parkingu to pomyslalam, ze dobrze, ze tu,a nie w domu, nie bede musiala sprzatac :-(

Marzena albo Roksana - dajcie namiary na ten angielski wg Callana, moze ja sie tez zdecyduje, tak wieczorem by mi pasowalo

Kasia8118 - https://www.canals.org/store/Thomas-Lamp-P233C20.aspx ta lampka by pasowala do lozeczka, tylko cena odstraszajaca, mozna poszperac na amerykanskich aukcjach, w dolarach wychodzi taniej, sa tez inne wzory

Witam was dziewczyny z rana
kasia.j
:-D:-D:-D:-D:-D
Śmiać mi się chce (w pozytywnym tego słowa znaczenia) bo dziś o to samo pytał mnie ten mój, bo jego angielski też dziś odwołali.
Podaje nr do pani Krysi Trybuły 07887847935

A dzisiaj jak się czujesz? Bo ja wieczorem już poczułam się lepiej, zjadłam nawet kanapkę a rano żołądek już mnie nie bolał. Za to wstałam z mega wielkim bólem głowy.

Hej
U nas juz dzisiaj bez wymiotow ale temperatura rano byla znowu:-(
Kasiaj- ja tez mialam nadrobki praniowe przez te wypadki. Najbardziej nie lubie na lozko i udawalo mi sie ale do rana jak mu dalam mleko:szok:
mojadzidzia- zaczniesz spotkanka to sie bedziesz mogla pouzalac nie tylko wirtualnie:tak:
A jak reszta chorowitkow? Najbardziej mnie wkurza ze przez ta temperature nie moge z malym nawet wyjsc. Ja chce juz laaaaaaaaaaaaaato:tak:

reklama
Dziewczyny potrzebuje pilnie rady!!!!!
zauwazylam na bieliznie dziwne uplawy i juz sie boje
to jest cos takiego jak sluz tylko ze dosyc geste,rano bylo troszke wiecej a teraz niewiele,kilka dni temu tez to zuwazylam ale bylo b.malo wiec nie zaniepokoilo mnie to. Czy moze macie pomysl co to moze byc? Nie wiem co robic :szok::szok::szok::szok::szok:

Do góry