reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

Hej Roksanna1 ja też chodziłam na Callana ,ale w soboty na 2 godziny.Uczyła mnie Trybuła Krystyna:tak:.Niestety chwilowo a może i na zawsze wstrzymała zajęcia z sobotnie niby miała problemy ze znalezieniem pomieszczenia w Bradford.Pewnie chodziło o ceny wynajmu:sorry:.Szkoda mi tych zajęc.Dostałam ostatnio od niej smsa że może od kwietnia wznowi zajęcia.Pozdrów ją ode mnie :tak:.A swoją drogą znasz może kogoś kto chodzi na angielski w soboty?Bo szukam jakieś sobotniej grupy:tak:.Bo inaczej mi nie pasuje ze wzgledu na męża prace.

reklama
roksana masz racje z tym tyciem,powinnam byc zadowolona :-D:-D:-D:-D:-D
ja przed ciaza wazylam 49-50 a teraz tylko 2kg wiecej :laugh2:
ja tez bym chciala cos zrobic ze swoim wolnym czasem bo do lutego przestaje pracowac tylko ja to mam troche opory zeby gdzies sie samej ruszyc :baffled::baffled::baffled:

kasia8118 w soboty wiem tylko tam gdzie Łukasz chodzi. Właśnie kończą pierwszy poziom za kilka tygodni. To jest ten taki zwykły kurs, kończący się egzaminem ESOL ale oni maja też egzaminy na obywatelstwo. To jest taka szkoła językowa. Dużo tam tego mają. Inne kursy też.
::::::::: UK Learning Academy LTD :::::::::
Angielskiego uczy Gosia - polka.
mojadzidzia ja już mam 32 lata:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Ja to pikuś, moją przyjaciółkę trzeba by poznać, ta to ma power. Ciągle mi się wydaje że mogłabym zrobić jeszcze więcej i nieodparte uczucie marnowania czasu. I tak dużo czasu w swoim życiu zmarnowałam:no:

roksanna1 moja córka chodzi na Callana na stage1 a mąż na stage3, obydwoje chodzą dopiero drugi tydzień.:tak:
Widzę roksana, że masz tak jak ja , czym więcej zajęć tym lepiej, no ja dopiero zacznę coś tu robić, tzn od 6 lutego idę do coolegu, a co do callana, to jak by była sobotnia grupa to też na pewno bym chodziła:tak:
roksana masz 32 lata, dobre sobie , ja zapomniałm kiedy to było:-D:-D:-D
mnie tak energia rozpierała, że jeszcze 4 lata temu kończyłam szkołe...technik ochrony:tak::tak:gdybym nadal była w Polsce pewnie bym znowu chodziła do jakiejś szkółki;-) no ale jak wspomniałm wyżej do jednej idę już od 6 lutego:tak:

MarzenaM
Pewnie chodzą we wtorki i czwartki na 19. Bo jak wychodzimy to czeka zawsze jakaś grupa , to może oni. a do kogo chodzą.
I żebyś wiedziała im więcej zajęć tym lepiej się czuje i więcej rzeczy mi się chce dlatego tak ciekam wszędzie gdzie mogę. Został mi jeszcze poniedziałek i weekend.
Do szkoły też bym poszła.:-):-):-):-)

roksanna, tak chodzą we wtorki i czwartki, mąż na 18:30 a córka na 19:00.Moją córkę uczy Trybuła Krystyna, a męża nie wiem kto:no:
to jest numer telefonu do collegu-01274433180, zapytaj o Krystynę.Można dzwonić od 9-14.
Ona Ci powie na kiedy będzie miała zapisy do collegu.:tak:

roksana ja chodziłam w tamtym roku, skończyłam an stage2. Uczyła mnie pani Małgosia ale jej już nie ma bo w czasie wakacji wracała do Polski na stałe. A mi się podobało najbardziej dlatego że prawie miałam indywidualne nauczanie. Najczęściej byłam sama. Reszta grupy nie był zbyt solidna :-)

Ja tylko sie melduje ze zyjemy ale ledwo:-( Tez wisialam nad kiblem, szymus wszystko zafajdal i jeszcze ma goraczke. Ciezki tydzien za nami :no: Mam nadzieje ze po weekendzie bedzie lepiej:tak:

reklama
Do góry