mojadzidzia jeszcze w październiku nic nie działo się w moim życiu, tylko siedziałam i bąki zbijałam. Zaczęłam nieśmiało od angielskich, potem play grupa, potem aerobic i zrobiło się tego tyle, sama nie wiem skąd. Ja tak lubię, wolę jak coś się dzieję, siedzenie w domu nie służy mojej psychice
4muchy zaczęłam angielski w listopadzie po chrzcinach mojej pociechy. Chyba od 13 dokładnie. Jestem już na stage2, więc przede mną długa droga. Ale bardzo mi się podoba. Ja mam z Krysią Trybulą :-):-):-). Swoją drogą jak ona się z takim nazwiskiem tutaj uchowała. To jest polka ale urodzona tutaj. Mówi i uczy nas z akcentem, co ważne angielskim, nie yorkshire. A ty skończyłaś cały? Z kim miałaś?
Acha
mojadzidzia kusi mnie jeszcze żeby iść do jakiejś szkoły.:-):-):-) Ale to temat do głębszego przemyślenia.
Chyba powinnaś się cieszyć, że nei przytyłaś. Boże jak sobie przypomnę jak byłam w ciąży. Każde ważenie i dodatkowe 4 kg, policzcie sobie
. zaczęłam od 52 kg a skończyłam na 80. Wyglądałam jak nadmuchany balon. Jak pierwszy raz zobaczyłam u siebie 70 kg to się zaczęłam smiać, ale już przy następnych ważeniach nie bylo mi tak do smiechu. Nie wiem czemu ja tyle przytylam. Lekarz mi tylko mówił żebym kontrolowała kalorie, a ja nie jadłam wcale tak dużo. Tym sposobem po ciazy zostało mi 20 kg nadwagi
Z tą moją chorobą to jest tak że niby sie czuję ok, ale pić mi się chce strasznie, efekt odwodnienia, ale moja Mati chyba mysli że jej się to sniło. jestem strasznie zmęczona, ledwo ruszam nogami. Z resztą przed chwilą wstałam z drzemki z Mati.
Grypę jelitową przechodziłam w zeszłym roku, mam nadzieję że ta infekcja się dalej nei rozwinie.