reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

Witam z rana:tak:.U nas też kiepsko niby nic,ale jednak coś nie tak:-(.Położyłam wczoraj spac małego o 19.30 i cały czas się wiercił i jęczał i o 22 obudził się na dobre cały gorący.Na szczęście obyło się bez wymiotów.Zobaczymy co będzie dalej dzisiaj rano jak się obudził to znowu był gorący i strasznie marudny,ale dałam mu Panadolu i teraz bawi się już normalnie:tak:.Ampar3 Artur już dzwonił i wszystko wiem nie ma problemu przesuniemy spotkanie:tak:.Ucałuj Szymonka:tak:.No to co dużo zdrówka dla ma, i dzieciaczków:tak:;-).Sylwia.m a co się dzieje z tobą czemu się nie odzywasz :baffled:?Napisz coś bo tęsknimy za naszą ciężarną.

reklama
Hej:-):-):-)nie straszcie dziewczyny,ale moj Dawid tez taki cieply sie obudzil i wydaje mi sie ze go ucho boli bo jak dotykam prawe uszko to placze:-:)-:)-:)-(temperatury mu nie mierzylam,ale zobaczymy mam nadzieje ze sie nic nie rozwinie:tak::tak:

Zdrowka dla wszystkich dzieciaczkow i mam tez:tak::tak::tak:

hej dziewczyny:happy:
normalnie nie wiem co mam napisac...wspolczuje wam wszystkim:tak:i zycze szybkiego powrotu do zdrowia:tak:
a tak swoja droga co sie dzieje??? jakas epidemia tej grypy jelitowej czy co???:eek::eek::eek:
mam nadzieje ze nas nie zlapie :baffled:bo w sumie nie ma skad:happy:.....
w polsce tez byl taki okres:sorry: raz nawet musialam po 12h pracowac bo nie mial kto przyjsc mnie zmienic w pracy bo 2 kolezanki haftowaly dalej niz widzialy:baffled::baffled::baffled:..
jakis wirus czy co????:szok:
pozdrowka jeszcze raz

Cześć dziewczynki, strasznie wam wspolczuje :no2::no2::no2::no2::no2:
jakis czas temu przechodzilam przez to pieklo,teraz o dziwo mam luz bo nawet mdlosci miewam bardzo rzadko,a najgorsze jest u dzieci jak nie mozemy nawet pomoc :no::no::no:
ale glowa do gory to nie trwa zbyt dlugo i za pare dni znowu bedziecie umawiac sie na kulki i pogaduchy :-) zdrowka wam zycze i waszym pocieszkom

roksana1 ale ty aktywna kobitka jestes,ja jak mam wolne to przed tv sie obzeram i marnuje swoj czas,nawet ksiazek juz nie czytam bo nie mam co.... wiem beznadzieja :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: dobrze ze chociaz internet jest to i mozna sie pouzalac nad soba :-D:-D:-D:-D

Oj dziewczyny, mam nadzieje że to nic poważnego i szybko wymiotowanie przejdzie.
U nas wszyscy zdrowi a Julce dieta bezbananowa pomogła i nie robi mi już kupy o 5 nadranem.

Adasia kostrukcje to najczęściej połączenie wszystkiego co ma pod ręką. A więc plastikowe pojemniki na żywność, zabawki i inne pierdołki. Do tego mnustwo taśmy klejącej. Najczęściej nie widać co to ma być i musi nam objaśniać. Ale rzutki był całkiem pomysłowy. Narysował na kilku kartkach historię krola lwa. Zawiesił na ścianie w swoim pokoju. Wieczorem przed spaniem odbyłsię pokaz. Zgasił światło a latarką przymocowaną do pudeła oświetlał pokolei każdy rysunek i opowiadał przygody króla lwa.

roksana1 tez chodziłam na callana i też mi się podobało. Na którym jesteś rozdziale. I z którą panią masz.:-D:-D:-D

aniteczka też chciałam diety spróbować ale narazie jakoś nie mogę się zdecydować. Narazie robię ćwiczenia co BożenaM

4muchy to super ze Adas jest taki pomyslowy,moze w przyszlosci opatentuje jakis super wynalazek :-D:-D:-D:-D takie kreatywne dzieci to raczej nie czesto mozna spotkac,przewaznie to komputer albo tv :eek:

Hejka:-):-):-)

Kasia8118 ja miałąm wielkiego lenia i nie chciało mi się nic pisac:-p:-p

Współczuję wszytskim chorym i mam nadzieję że nas to ominie. Póki co jest ok:tak:

hej sylwia m jak sie czujesz? wiesz ja od 2tyg. nic nie przytylam a mam wrazenie ze moj brzuch jest coraz wiekszy, dzisiaj wreszcie pobrali mi krew na badania,troche pobolewa mnie podbrzusze ale powiedzieli ze to normalne Juz nie moge sie doczekac scanu :-D:-D:-D:-D pozdrowionka!!!

reklama
mojadzidzia jeszcze w październiku nic nie działo się w moim życiu, tylko siedziałam i bąki zbijałam. Zaczęłam nieśmiało od angielskich, potem play grupa, potem aerobic i zrobiło się tego tyle, sama nie wiem skąd. Ja tak lubię, wolę jak coś się dzieję, siedzenie w domu nie służy mojej psychice :-D:-D:-D:-D
4muchy zaczęłam angielski w listopadzie po chrzcinach mojej pociechy. Chyba od 13 dokładnie. Jestem już na stage2, więc przede mną długa droga. Ale bardzo mi się podoba. Ja mam z Krysią Trybulą :-):-):-). Swoją drogą jak ona się z takim nazwiskiem tutaj uchowała. To jest polka ale urodzona tutaj. Mówi i uczy nas z akcentem, co ważne angielskim, nie yorkshire. A ty skończyłaś cały? Z kim miałaś?
Acha mojadzidzia kusi mnie jeszcze żeby iść do jakiejś szkoły.:-):-):-) Ale to temat do głębszego przemyślenia.
Chyba powinnaś się cieszyć, że nei przytyłaś. Boże jak sobie przypomnę jak byłam w ciąży. Każde ważenie i dodatkowe 4 kg, policzcie sobie:-D:-D:-D:-D. zaczęłam od 52 kg a skończyłam na 80. Wyglądałam jak nadmuchany balon. Jak pierwszy raz zobaczyłam u siebie 70 kg to się zaczęłam smiać, ale już przy następnych ważeniach nie bylo mi tak do smiechu. Nie wiem czemu ja tyle przytylam. Lekarz mi tylko mówił żebym kontrolowała kalorie, a ja nie jadłam wcale tak dużo. Tym sposobem po ciazy zostało mi 20 kg nadwagi :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

Z tą moją chorobą to jest tak że niby sie czuję ok, ale pić mi się chce strasznie, efekt odwodnienia, ale moja Mati chyba mysli że jej się to sniło. jestem strasznie zmęczona, ledwo ruszam nogami. Z resztą przed chwilą wstałam z drzemki z Mati.
Grypę jelitową przechodziłam w zeszłym roku, mam nadzieję że ta infekcja się dalej nei rozwinie.

Do góry