Cześć wam wszystkim. Co chwila wyglądam przez okno i sprawdzam czy to aby na pewno 8. Jest tak ciemno.
Nas też chyba dopadło i to obie
. Tak ładnie Mati pomalowała (czyt. wyhaftowała) łóżko a ja w nocy wykładzinę. Masakra. Moja teraz wygląda jakby jej nic nie było, a ja się czuję fatalnie. Ja co prawda byłam wczoraj na piwie. Nie jestem tak do końca pewna czego to jest wina, ale jeszcze nigdy się tak nie strułam piwem, więc chyba odpada.
Tym sposobem dziś zostaje w domu:-
-
-
-
-(. wszystko się pokopsało. Miałam mieć gości. W zeszłym tygodniu synek moje koleżanki zwracałał, w tym tygodniu my. Paradoks.
4muchy chodzę na dwa kursy angielskiego. Jeden jest zwykły, stopień pierwszy ESOL. Wczoraj niestety odwołali kurs bo przyszłam, tylko ja. Zresztą chyba sie grupa rozsypie bo zostaliśmy we dwójkę. Więc zapytałam czy nie mogę zdawać samego egzaminu, nie powinnam mieć problemów bo sie raczej nudziłam na tych zajęciach. Tylko, że wczoraj mi szczęka opadła jak sie dowiedziałam ile taki egzamin kosztuje (250), pełny czyli z jakimś tam dodatkiem na obywatelstwo.
. Pocieszono mnie że mój zwykły może kosztować mniej. Dowiem się wszystkiego w przyszłym tygodniu. Zwłaszcza że ja płaciłam za ten kurs. Taki paradoks, osoby które pracują i zarabiają nei płacą a te które nei pracują muszą płacić. Całe szczęscie nei za dużo bo 2,5 za godzinę.
Drugi to callan w Polskiej szkole. Jestem bardzo zadowolona. Z tym, że ten kosztuje 5 funtów za godzinę. I jest we wtorki i w czwartki.
doris musiałam coś ze sobą zrobić bo w domu dostawałam kota. A teraz mam wolny tylko poniedziałek i weekand. Na razie.
MarzenaM a jakie masz ogrzewanie, ja mam gazowe. Do tej pory dostałam dwa rachunki za gaz jeden za 50 drugi za 59 , na 3 miesiące. NIe wiem jaki dostanę teraz jak tak bardzo dużo grzałam. Mam nadzieję że nei zrobię
takich oczu.
Zdrowiejcie dziewczyny:-):-):-):-)