reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

doris dobra pisz jeszcze raz. Żeby Ci nie mieszać napisze tylko o tym kursie jednym odnośnie tych dzieci.
Ten kurs jest w
St Edmund's Nursery School and children's centre washington street, girlington, bradford BD8 9QW
tel. 01274 543 282
e-mail office@stedmundsnscc.com
Kurs jest w czwartki o godzinie 1-3
Dzieci mogą zostać na dole z paniami przedszkolankami (płaci się za to 3 funty)
Jakbyście chciały to pewnie nie ma problemu , ale proszę zadzwońcie żeby nei bylo na mnie.:-):-):-):-)
Jak cos jeszcze to pytaj. Wychodze dopiero za pół godziny

reklama
A ten kurs jest raz w tygodniu??i tylko w tych godzinach??bo ja chyba bym nie mogal ,bo Kuba konczy szkole 3.10 wic nie zdazylalabym go odebrac:-(
A w tym przedszkolu to w jakim wieku dzici moga zostac??

KASIA.J-a Ty masz w domu pirata drogowego:-D:-D:-D:-D:-DALE tez bym byla zla,i to bardzo,ile za to innych rzeczy by sie kupilo:szok::szok::szok:

jest w godzinach 1-3
Poza tym gdybyś powiedziała że musisz wyjść wcześniej to myślę że nikomu byto nie przeszkadzało.
NIe wiem dokładnie w ajkim wieku, to już chyba byś musiała się dowiedzieć sama, albo ja zapytam dzis.
Poweidz mi o jaki Tobie chodzi wiek konkretnei?
Przepraszam za ten chaos w moich wypowiedziwach ale chce szybko i wszystko i wychodza bzdury
:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

Hej dziewczyny,ale dzisiaj i wczoraj wieczorem było spokojnie na forum chyba wszystkie się wygadały na spotkaniu:-).Roksanna1 jasne że miło nam było poznac Ciebie i twoją małą:tak:.A my dzisiaj od rana mieliśmy elektryka sprawdzał czy wszystko jest ok.dosc długo zabawił i już modliłam się żeby wyszedł bo nie było prądu bo musiał wyłączyc i nuda straszna ani wypic kawki ani poczytac mamuski :-D:-D.Ampar3 jak tam Szymek i jego uszy?Kupiliście wczoraj łóżeczko?

Hej
Ja mam zaraz kolege, w odwiedziny przychodzi i na obiad. Ma 56 lat , zona w Polsce to czasami mu jakis polski dobry obiadek odpalam a on sobie z arturem zoladkowa popija. Zrobilam schab duszony i mieloniaki:tak:
Kasiaj- z kieszonkowego mu to pociagnij:-D:-D
Kasia8118- kupilismy wczoraj bo ta promocja niby do dzisiaj jest ale sie pekalam. Szymon dzisiaj przespal cala noc ale gile ma po sama brode:szok: Dzieki za linka;-)
Roksanna1- ty to rzeczywiscie masz tydzien niezle zorganizowany;-):-D
Monika1213- dzieki za namiary;-) Wieczorem wysle zapytanie:-pA jak twoj kregoslup?

Ide robic surowki pa

Pytałam o te dzieci w jakim wieku mogą przychodzić. Od 0-5lat. Więc chyba Twój się kwalifikuje. Pytałam też Claire (tą co prowadzi) czy mogą przyjść moje koleżanki i ona powiedziała, że tak.
Dzisiaj robiłyśmy pudełka do zabawy z dziećmi. Stare kobity a bawiły się jak przedszkolaki.
Jeszcze raz podaje telefon do tego centrum 01274 543 282 prosić Claire. W poniedziałki jej nie ma, w środę do 12 , a czwartek i piątek od 8-16. Podaje ten numer jakbyście miały jakiekolwiek pytania. Bo ona powiedziała żebyście po prostu przyszły.

reklama
Cześć laseczki, troszkę nie pisałam bo sobie poszłam w ramach rekracji do pracy( czyt.w ramach wyrwania się do ludzi):-D:-D

roksanna1nie wiem jak to wychodzi z gazem na rachunki ale na kartę nie wydaję więcej niż do 10f na tydzień przy czterech osobach, przy codziennym kompaniu i codziennym gotowaniu.:tak:
Bożena nie do Prospektyu tylko do Elit , ale nie na czwórkę, tylko pod Leeds, no i miałam pracować tylko dwa dni a jutro idę jus trzeci dzień, ale fajna spokojna robotka, tyle, że i tak było ciężko po nieprzespanej nocy:-(, ale wytrwałam :tak:
doris dziękuję, dzisiaj już pyskuje to znaczy, że jest jest lepiej :tak:

Do góry