reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Cześć dziewczyny
Dziękuję że mogłam was poznać. Mam nadzieję że Wam było tak samo miło tak jak mnie. ;-);-);-) Czułam się wśród Was jakbym znała od lat. Żadnego skrępowania.

4muchy to jest ten sam adres co aerobic, podam go jeszcze raz. Jak chcesz to dam Ci też numer telefonu.
St Edmund's Nursery School and children's centre washington street, girlington, bradford BD8 9QW
tel. 01274 543 282
e-mail office@stedmundsnscc.com

sam kurs jest darmowy ale za opiekę nad dzieckiem 3 funty się płaci.
To co będziesz tam? Od 1-3. Jak masz jeszcze jakieś pytania do mnie to pisz.
Zaraz odszukam ulotkę o tych spotkaniach kobiet w środy. Ta ulotka była na polskim tygodniu, podobno w polskich sklepach i w kościele, możliwe że wpadła Ci już w łapki wcześniej.:-)

hej dziewczynki:-):-):-)
dawno mnie nie było jak nigdy:tak:ale to przez to że zaszalalam z internetem i mi przekroczylo limit..:eek:wiec nie chcialam miec mega rachunku.
u mnie bez zmian:sorry:dietka pelna para..spodnie juz dobrze luzne i lepiej sie czuje:-D:-D:-D
widze ze sie dobrze bawilyscie na spotkanku:-)mam nadzieje ze i tez sie przylacze przy najblizszej okazji:tak:
pozdrowka

4muchy nie mam tej ulotki, ulotniła się :-D:-D:-D. Ale może Aniteczka ma, bo byłyśmy razem. Adres jest prosty Manningam lane 99 ale jest też telefon i tegoż właśnie telefonu nie posiadam

Czesc

O jakich kursach i spotkaniach mowicie? Rokasanna, jasne, ze bylo milo :-)

A ja mam znow wysokie cisnienie. Moj slubny dostal kolejny mandat za przekroczenie predkosci. Tym razem chyba pojdzie na kurs pokasowac te punkty :wściekła/y: Ale jestem wkurzona. Dwie stowy poszly na mandaty :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

:-D:-D:-D:-D:-D
Nieeee
Na Washinghton street jest aerobic i kurs dla mam "jak pomóc dziecku się uczyć"
Na Manningam lane są spotkania w środy z psycholożką, pogadanki dotyczące rozwoju osobistego dla kobiet.

kasia.j Wczoraj o tym mówiłam, może już ciebie nie było.
To może tak w skrócie Ci napiszę
W środy co dwa tygodnie (czyli teraz nastepne spotkanie będize 28 stycznia) w siedzibie (chyba jakiegos polskiego stowarzyszenia) na Manningham lane organizowane są pogadanki z psycholożka. Na 18.30. Jak jest któraś chetna to można iść.
W czwartki chodzę na kurs (po angielsku) "jak pomóc dziecku w nauce" czy cos tam. To jest od 1-3 w miejscu gdzie ja chodze na play grupe i aerobic. Dzieci zostaja pod opieka pan przedszkolanek za 3 funty.

Ostatnia edycja:
Czesc :-):-):-)
ROKSANA-mi tez milo bylo Cie poznac:tak::tak::tak::tak:mam nadzieje ze nastepnym razem tez sie zobaczymy ,i nastepny i nastepnym....:-D:-D:-D
Ja wlasnie tez na taki kurs jak pomagac w nauce bym poszla,ale sie juz troche zamieszlam w tych kursach:-D:-D:-D:-Dwiec moze napisz wszystko od poczatku:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:please:rofl2::rofl2:gdzie i jaki kurs jest i w jakich godzinach:tak:
4MUCHY-wydaje mi sie ze Kuba ma taki sam prezent dla Adasia:-D:-D:-D:-D:-D
ANITECZKA-no wkoncu jestes ,myslalm ze nas zostawilas:-:)-:)-:)-(

reklama
Do góry