reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

W pracy nie mam problemu ze ściąganiem pokarmu. Mamy nawet pokój, a raczej klitkę, do przebierania dzieci, aczkolwiek mam wrażenie, że nikt z niego dawno nie korzystał, bo jest dosyć zapuszczony - musiałam zgłosić na recepcję, żeby ktoś w końcu raczył posprzątać. Ale dobrze przynajmniej, że jest..
W ogóle to tak jakoś mi się wydaje, że nie było mnie w pracy ze 2 tygodnie, a nie 5 miesięcy.
A co do tego jak sobie Daniel radzi z Emilką - to muszę go pochwalić :-). Świetnie dają sobie radę beze mnie. Jeszcze jakby mógł jej dać swojego cycka zamiast butelki to w ogóle by mogła o mnie zapomnieć, ale całe szczęście, że ten przywilej należy tylko do mnie.

reklama
NOAMI-Witaj znowu:-):-)Wszystkiego dobrego w Nowym roku:tak::tak:No to jestes mama pracujaca juz:-(pewnie tesknisz za mala co??
MARZENA-a JAK Damianowi smakowalo jedzenie szkolne???No i fajnie ze mu sie podoba:tak:Moj Kuba najpierw chodzil do nursery i plakal mi strasznie dzien w dzien przez ponad 6 miesiecy:szok::szok::szok:
AMPAR-u Kuby w szkole daja mu mleko i owoce a w czasie lanchu maja wode,ale soki moga brac,

Kasia8118- aaaa no to trzymam kciuki;-)
Noami81- fajnie ze masz jakies miejsce a nie po kiblach musisz sie chowac:tak: Ja kiedys u lekarza poprosilam ze chce nakarmic i gdzie moge a laska do mnie no nie wiem- moze w toalecie:szok: no to ja zapytalam czy jej by bylo przyjemnie jesc w kiblu:wściekła/y:
Doris78- a jak twoje plany co do dziewczynki? Przesuniete?

Kasia8118 - no to powodzenia, kierujesz sie poradamiz ksiazki, czy tak na chybil-trafil?

MarzenaM - wydawalo mi sie, ze ten przepis obowiazuje, w kazdym razie w poprzedniej agencji jak nam zwracali bond to z osetkami (malymi, ale uwazam, ze uczciwie, bo w koncu mam kaske zamrozona) i super, ze Damian zadowolony

Ja wlasnie wygonilam meza do sklepu. Robie pieczen i mi sie sreberko skonczylo :wściekła/y::crazy:

KASIA.J-wow o tej porze Ty pieczen robisz:szok::szok:mnie wieczorem juz nikt do kuchni nie zagoni:-D:-D:-D
AMPAR-oj zebys Ty wiedziala to w tej mojej glowce siedzi:-D:-D:-D:-Dja sama nie wiem czego chce:no:raz chce,a zaraz juz nie chce,szczegolnie wtedy jak mi Dawid albo Kuba w kosc da:tak::tak::tak:oj nie wiem nie wiem....:-:)-(

A co do bondow to bardzo dobrze ze tak zrobia:tak::tak:Moim znajomym bondu nie wyplacili-550f za to ze wlasciciel zauwazyl ze w jednym mijescu byla wykladzina popruta:szok::szok::szok:

doris - ja to lubie wlasnie tak wieczorem, jak dzieci w lozkach, nikt mi sie po kuchni nie peleta i nie przeszkadza, a do poludnia to tamcos posprzatam, albo pobawie sie dziecmi, jutro mamy w planach robienie laurek dla babciow i dziadkow :-);-) za niedlugo ich swieto, i ja tez tak mam, jak tylko bym miala 100% pewnosci, ze bedzie dziewczynka to juz bym sie decydowala

Kasia j będę się w jakimś małym stopniu stosowac do tej książki:tak:.Zobaczymy czy coś to da:baffled:.Będzie co będzie,albo nie będzie nic:-D:-D:-D.Kasia.j i Doris dalej brac się do roboty bo samej nie chce mi się kulac z brzuchem.

witam Panie!:):-)
Aniteczka - popieram tak sie kobiety rozpisały z enormalnie zacznim człowiek na jendo napisze to juz ze 3 tematy przerobione:);-)
Widze, że Ty tez nadal poszukujaca witak w Klubie:)
Ja dalej ćwicze jeszcze 35 dni:wściekła/y:mam nadzieje ze dotrwam.
Jasminn - przypominam odliczanie do przyjazdu mamy!:-):-)

reklama
Do góry