reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

ampar3 wlasnie kupilam sobie ten aparacik,cena za wynajecie niewiele rozni sie od ceny zakupu wiec lepiej miec na wlasnosc, a moze komus sie jeszcze przyda,moze nawet mi w przyszlosci ;-)

reklama
Ampar3 jutro i w środę czekam na łózko i materac więc nigdzie się nie ruszam chyba że w czwartek.Radek ma na rano.Co do imprezki sobotniej to musimy ją przełożyc o jeden tydzień dalej bo ten co będzie to muszę coś załatwic mam nadzieje że to nie jest żaden problem:confused:?Daj znac czy wam pasuje ta zmiana.

hej dziewczynki:-)
nie odzywalam się pare dni bo za wami nie nadazam.....tak sie tu gesto zrobilo po nowym roku ze hej:-D:-D:-D
co u mnie?:-)
dalej szukam pracy jakiejs:-(
maly zasuwa po calym mieszkaniu na kolanach az ma czerwone:baffled:
bylismy dzisiaj w jednej szkole alicje zapisac jutro do drugiej...i dalej bedzie lipka:crazy:
jestem na diecie...narazie chyba z kilo w dol:tak: ale sie trzymam i zamierzam wytrwac:-)
pogoda do d....y dobrze ze cieplo chociaz....
pozdrawiam wszystkich:happy::happy::happy:

a to mój smyk śloicznie sie bawi w kulkach:-D

Załączniki

• DSCF0670.jpg
    DSCF0670.jpg
    29,6 KB · Wyświetleń: 30
  • DSCF0671.jpg
    DSCF0671.jpg
    32,3 KB · Wyświetleń: 27
  • DSCF0674.jpg
    DSCF0674.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 26
  • DSCF0667.jpg
    DSCF0667.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 28
nefretete duży chłopak, Julce się spodobał trochę młodszy ale co tam:-):-):-)

ampar3 lunch jedzą na stołówce i genralnie widać co kto je, nie ma jakiegoś rewidowania lunchbox-ów

aniteczka ja wprawdzie nie na diecie ale ćwiczę codziennie. Te ćwiczenia co BozenaM

BozenaM a jak tam u Ciebie, jak poszukiwania pracy. Wiesz gdybyś w piątek nie napisała o tym że narazie praca w next-cie odwołana to bym się wcale o tym nie dowiedziała. Nikt do mnie nie zadzwonił.:-:)wściekła/y:

U nas tez domek nie spasowal. Szukamy dalej.

MarzenaM- jak Damiana wrazenia po szkole? chetnie jutro pojdzie?

Sylwia - za smoka ja robie ;-) ale mlody w koncu nauczyl sie pic z niekapka wiec dzis wieczorem do lozeczka dostanie mleczko i zobaczymy co zrobi :baffled: czuje, ze butelka pofrunie daleko...

Nefretete - kiedys pisywala tu dziewczyna z H., wylecial mi teraz jej nick z glowy :-( miala synka Szymonka, a mlody duzy juz :-)

Noami - witaj po przerwie, a jak sobie rade daje Twoj maz w roli "koguta domowego" ;-), bo mial sie opiekowac chyba on Wasza Emilka?

kasia.j ogólnie Damian bardzo zadowolony tylko chłopak ma poważny problem:-p dzisiaj się mnie zapytał co ma zrobić, bo jak poszedł do kolegi to dziewczynka, która się nim zaopiekowała była zasmucona, więc mu powiedziałm, że następnym razem niech ją weźmie ze sobą, a on mi na to, że tak się nie da bo ona nie lubi tego kolegi:no: i co ja mam mu poradzić:-p:-D

dziewczyny, wiecie, ze od 6 kwietnia wchodzi nowy przepis odnośnie bondów, już nie będą sobie mogli landlordzi i agencje zatrzymywać bezkarnie bondów:-p

reklama
A ja sobie dzisiaj 2 ciderki strzelilam:tak: AAAAAAAAAAle mi dobrze:-D:-D:-D
Kasia8118- moze byc czwartek to czekam na odzew czy na pewno a potem cie radek odbierze o 14:tak: A co do soboty to spoko moze byc za tydzien a co sie stalo sie?
mojadzidzia- no to teraz sobie posluchasz. AAAAAj jakie to przyjemne jest:tak:
Nefretete- nie kus nie kus;-):-p w Doncaster mnie jeszcze nie bylo:tak:
A maly to ci podrosl od ostatniego razu:tak:
4muchy- a ja juz myslalam ze zagladaja w kanapki:-D:-D bo mi jedna dziewczyna powiedziala ze jej corka to tylko wode moze miec soku nie:szok:

No to w takim razie musze cos na jutro wykombinowac zeby sie z malym nie nudzic :dry:

Do góry