reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

doris mówił, że mu smakowało, ale za groma nie mogę się dowiedzieć co jadł:-D
kasia.j no jasne, ze to uczciwe i byc może ten przepis obowiązywał. ale od 6 kwietnia jest rozszeżony, tzn, że landlord nie ma prawa brać bonda do kieszeni, tylko musi go wpłacić do depozytu lub płacić od niego ubezpieczenie co miesiąc, jeśli tego nie zrobi w ciagu 14 dni to wynajmujący zaskarża go do odpowiedniej instytucji i otrzymuje natychmiast od landlorda 3-krotność bonda, nastepna sprawa to czy landlord czy agencja nie bedą mogły sobie same zatrzymywać bonda a nawet części bonda za zniszczenia,:tak: ile powinien sobie zatrzymywać za zniszczenia będzie ustalała odpowiednia komórka.Przepis ten znalazłam w miesięczniku"Kontakt" zostanie wprowadzony, bo było dużo skarg na nieuczciwych landlordów, którzy cuda wymyślali, żeby zatrzymac bonda:tak:

reklama
Ejooooooooo:-):-):-)

Ja powoli szykuję się do wyjścia na szczepienie:sorry: Mam nadzieję że Marcel będzie taki HERO jak ostatnio i nawet nie zapłacze:-) Na szczęście jest już zdrowy:tak:
Rany jak ja się dzisiaj nie wyspałam:-:)-:)-( Jedynka się przebija Marcelowi i chyba męczy go strasznie bo co chwilę się budził:wściekła/y:

Kasia8118 no prszę, pierwsza odważna:-D Oby szybciutko Ci się udało:-)

Doris, Kasia.j Wy też nie czekajcie bo jak dzieci urosną to juz zupełnie Wam sie odechce:-) i dziewczynek nie będzie:-(

A jak wszytskie zaciążą to czuję, że i Ampar sie skusi:-D

Noami helołłłł spowrotem:-D Teraz jak jesteś pracująca mama to pewnie nie będzie szans na spotkanie z Tobą, no chyba że męża podeślesz w zastępstwie:-D:-D

A gdzie reszta się podziała??

Witam z rana.Ale ja się fatalnie czuje nic się nie wyspałam.Bo mały jak to zwykle bywa częsc nocy spał u siebie i tą częsc co słał u siebie to ja nie mogłam spac,ale jak już przywędrował to zasnęłam ale miałam jakieś durne sny:-(.

Dziendobry

Ja tez srednio wyspana. Maciek niby spi w lozeczku, ale mam wrazenie, ze przez to czesciej sie budzi w nocy :baffled:

MarzenaM - ja tez sie nie moge nic dowiedziec od Kuby co w szkole, sila z niego trzeba wyciagac, a najlepszy jest tekst, ze to tajemnica i on mi nie powie :dry:

Dzis mam dzien, ze nie chce juz dzieci ;-) Kubus mi zrobil rano niezla niespodzianke. Kupke rozsmarowal na desce klozetowej i swojej pupie, wsadzil w to wszystko nogi, po czym wybrudzil dywanik (swiezo uprany wczoraj!) i podloge, no i cala wanna byla w g. jak go mylam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: A teraz drugi mi tu pod nosem zrobil niespodzianke w pieluche :wściekła/y: Chyba powinnam zagrac dzis w totolotka :confused:

ale mam doła:-(czuję się ja wyrodna matka:-(zostawiłam wrzeszczącego Damiana z obcymi babami, w dodatku, których Damian nie rozumie:-(
nie spodziewałam się, ze Damian zrobi mi taki cyrk:-(do szkoły szedł z chęcią, sam się martwił żeby się nie spóźnić, jak się zorientował, że go zostawiam to zaczęło sie kongo:-(
wiecie co, niby wychowałam już dwoje dzieci ale naprawdę nie wiem jak mam postąpić, żeby zrozumiał, ze musi chodzić do szkoły:-(normalnie ryczeć mi się chce:-(

witam z rana:-) ja dla odmiany wyspana:tak: synus był wyrozumiały i dał mamie pospać, a sam zajmował sie oglądaniem i lizaniem swoich stopek:-D:-)

ampar3 Ty tu nie sciemniaj tylko jak masz ochote to wpadnije w sobote jak Ci pasuje:-D;-)

sylwia.m Alex tez podczas szczepienia nie płacze ale pare godzin pózniej cos go zaczyna bolec chyba bo po ostatnim szczepieniu przez 2h nie moglam go uspokoić:-(

kasia.j no to Ci synuś urzadził małe sprzatanko co by Ci sie nie nudziło;-)

Czesc:-):-):-)
KASIA.J-normalnie nie wiem co Ci napisac:dry::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:Twoj KUBA takie pomysly ma jak malo kto:-D:-D:-D:-Dale ja bym tez sie wsciekla i to potwornie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
MARZENA-jA Wlasnie sie t czulam pzrze pare miesiecy jak Ty dzisiaj,ale pociesze Cie ze to wkoncu przejdzie:-):-):-)
NEFRETETE-ale Wasz Alex rosnie:-):-)ale jaki szczesliwy w tych pileczkach,moze pilkarz z niego wyrosnie:tak::tak:
KASIA8118-a co wy na ten slub w sierpniu nie jedziecie??/bo jak zaciazujesz to bedziesz wysoko z brzuchem:tak:

Ja tez nie wiem co jest z moim Dawidem:sorry:w zeszlym tygodniu byl przeziebiony i teraz znowu zaczal kaszlec i z nosa mu gile leca az do kolan:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Doris78 na ślub niby jedziemy:tak:.Przynajmniej Radek nie widzi innej opcji a mi beż różnicy.No nie wiadomo dokładnie kiedy mi się uda zajsc i w którym miesiącu bym była na tym ślubie:confused:.Będzie co będzie.Może od razu urodzę w Polsce jak pojadę na ten ślub:-D:-D.Zobaczymy czas pokarze.Teraz to mam luzik do tych spraw.Najpierw muszę byc żeby coś planowac.Kasia j to ja już dzisiaj nie narzekam :-D.Oj Kubuś to dobry aparacik:tak:.

czesc dziewczynki:-)
ja tam sie w sumie wyspalam:tak:
zaraz sie wybieramy do przychodni wreszcie sie zapisac..bo juz to dawno mielismy zalatwic:eek: pozniej do nastepnej szkoly:eek:
kasia j. nooooo po taaakiej niespodziance to tez by mi sie dzieci odechcialo:szok:
bozena-ja tam trzymam ostro moja dietke...tylko cwiczyc mi sie wogole nie chce:sorry:
marzena- jakos sie ulozy...chyba wszystkie dzieci maja taki przelom:-D niedlugo sie przestawi i bedzie chetnie chodzil i zostawal:tak:
sylwia- marcelek napewno bedzie dzielny...w koncu mezszczyzna:-D
moja dzidzia-zaraz sprobuje zadzwonic w sprawie tej pracy w piekarni na bd4,ciekawe czy to jeszcze aktualne?:confused:

reklama
Witam
Dziewczyny mam prośbe. Zajrzyjcie jak możecie do dziłau ,,możesz pomóc''tam jest link mała Liwia.Zobaczcie, może jakoś będziecie mogły pomóc, może nagłośnić to sprawę.To jest historia koleżanki mojej przyjaciółki.Dzięki dziewczynki.Miłego dnia

Do góry