reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

MarzenaM myślę że większość dzieci to przechodzi. Adaś robił tak samo na początku się cieszył że idzie do przedszkola a później tak strasznie płakał. Zostawiałam go z bolącym scercem. Po kilku dniach się przyzwyczaił. :-):-):-)

reklama
wiecie,ja tez kiedys mialam problem z bondem Pakistanczyk nie chcial mi oddac bo wykladzina byla w jednym miejscu delikatnie przypalona,a mieszkanie po remoncie bylo wiec powiedzialam ze mu nie oddam kluczy,zapytalam ile wydal na remont i zagrozilam ze jak nie odda kasy to po moim wyjsciu bedzie musial wydac dwa razy tyle :-) podzialalo!!!!!!! :tak::tak::tak::tak::tak:

4muchy ja też mam nadzieje, że mu przejdzie:-(bo ja zamiast zająć sie swoimi obowiązkami to siedzę i się zamartwiam, czy wszysko w szkole jest ok:-(

mojadzidzia teraz już nie będzie takich problemów;-)bo do tej pory landlord chował bonda do kieszeni i sobie nim obracał, a teraz koniec-nie chce wpłacić bonda do depozytu, to będzie musiał płacić ubezpieczenie od niego co miesiąc:tak:

mojadzidzia czytałm o tym w gazecie NASZ KONTAKT, ale podejrzewam, że w internecie też można ten przepis znaleźć, póżniej poszukam:tak:

hej
ja dzisiaj tez wyrodna. maly siedzi i oglada bajki bo mu sie spac nie chcialo. Pojdzie spac o 19 a ja bede mogla pauline robic:-D:-D:-D:-D:-D:-D Zartuje oczywiscie:-D:-D:-D
Sylwiam- oj duzo by trzeba zeby mi sie zachcialo bo ja to na chwilke chce do pracy wrocic i znowu w domu z 3 czy 4 latka z nastepnym posiedziec bo mi sie praca szybko nudzi:tak: jak tam Marcel po szczepieniu?
kasiaj- ja to juz ci chyba nic nie pisze:szok: Model do szescianu:tak:
Nefretete- ja to wariatka jestem wiec sprawa otwarta:tak:
marzenam- przykro mi z powodu syneczka. Domyslam sie co czujesz bo ja juz przezywam ze kiedys mojego bede musiala zostawic:no: Ale jeszcze troche i juz tylko do przodu bedzie:tak:
Aniteczka- ja tez jak mam noga ruszyc to mnie krew zalewa ale jakas dietke to moze sobie zrobie:cool:

pogoda super poganialam 2 godzinki a teraz nic mi sie nie chce:-p Gotuje gulaszowa i spadam do synka. Pa

Czesc kochane.
Dziekujemy za gratulacje;-)
Olivia jest bardzo grzeczna spi i je:tak:Jej sliczna cera jest niestety wynikiem zoltaczki:-( mam nadzieje ze jej szybko przejdzie i nie bedzie problemow.
Czy wy planujecie jakies spotkanko?Moze jakies kulki w przyszlym tyg?

cześć wszystkim
u lekarza zrobili mi ktg ,zbadali puls ,i wysłali na badania cukru dziś rano ,następna wizyta w poniedziałek ,jak wyniki będa niedobre dostanę skierowanie do specjalisty diabetyka
więc narazie bez zmian i czekam

reklama
Do góry