reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Mojadzidzia nie wiem gdzie jeszcze można kupic ale nie musisz się martwic, że będzie uszkodzone albo coś. Sprzedawca, który ma ponad 22000 pozytywnych opinii jest raczej wiarygodny:tak:
jeszcze kilka miesięcy temu ja miałam takie dwa bo mi przez pomyłkę wysłali ale już sie pozbyłam:baffled:
A założenie konta na ebay'u jest naprawdę proste:tak:

Kasia8118 ja już od razu mówię, że odpadam:tak: rafał już na poumawiane do końca miesiąca a potem to jedziemy sobie do Polszy:-D

reklama
Mojadzidzia ale sprawdz od którego tygodnia słychac bo np w argosie tez jest taki ale słychac dopiero od 20tc:szok: a wtedy to już dzidzia sama daje o sobie znac codziennie:tak:

kasia8118 mi pasowałaby sobota ale w przyszłym tygodniu... teraz w sobote ide do doktorka. chce żeby mi dał ten zastrzyk antykoncepcyjny... bo jak mi dał jakieś tabletki to przez trzy miesiące jak je brałam zamiast sie ustabilizować to miałam permanentny okres z tygodniowymi przerwami:wściekła/y:

Witam dziewczyny po dlugiej przerwie.
Tak jakos mi zeszlo, ze nawet nie pozegnalam sie przed swietami, a jak przyjechalismy spowrotem z Polski, to znowu urwanie glowy mialam, bo Emilka najprawdopodobniej zaczela zabkowac. No i do tego wrocialam do pracy od nowego roku.
Nie mam dla siebie zupelnie czasu, nie wysypiam sie, bo caly czas karmie piersia bedac w domu (w pracy sciagam pokarm). Moze za jakis czas wszystko sie ustabilizuje i bedzie lepiej.
Napewno nie dam rady nadrobic czytania forum, ale postaram sie przynajmniej w porze lunchu zagladac, by byc na bierzaco (wczesniej moglismy siedziec godzinami na necie w pracy, ale teraz nam zabronili :wściekła/y:).
Mam nadzieje, ze u was wszystko w porzadku.
Co do tego urzadzenia do sluchania serduszka, to mam to samo co Sylwia, kupione tez przez ebay, w sumie bylam z niego nawet zadowolona, tak wiec polecam.

Ostatnia edycja:
sylwia m wlasnie czytalam komentarze klientek i masz racje,nawet ten z mothercare jest dobry dopiero od ok 17tc :baffled: moze jutro zarejstruje sie na ebay bo dzisiaj to juz mnie glowa boli od tego komputera :dry:
dzieki NAOMI WIEC CHYBA NAJLEPIEJ BEDZIE JAK I JA GO KUPIE

hej
Ja wczoraj hulalam w leeds i ikei cale dzien bo zakupy do nowej lazienki robilam:tak: A wieczorem maly nam usnal o 18.45 wiec spedzilismy romantic czas:-D A dzisiaj w przedszkolu bylam po dlugiej przerwie- no to czuje sie usprawiedliwiona:-p
Sylwiam- 80f- no to rzeczywiscie bys nie poszalala;-)
Nefretete- nie pekaj- ja uwielbiam podroze wiec chetnie cie odwiedze w huddersfield:tak:
Kasia8118- a moze masz ochote jak bedzie tak ladnie jak dzisiaj podjechac jutro do shipley do parku na spacer? Jak radek pracuje?
Oleska- mala jest pieeeeeeeeeeeeekna:tak::tak::tak:
mojadzidzia- ja np sobie ten aparacik wynajelam z ebaya na 4 tygodnie i potem przed samym usg osddalam no a po 20 tygodniu to juz niczego nie potrzebowalam zeby sprawdzic czy wszystko w porzadku- tak sie maly rozkopal:-D

ja jestem chetna na obiad weekendowy zawsze:-D :tak::-p
4muchy, Doris78- a w szkole to dzieciom sprawdzaja co dostaly do jedzenia? czy jak to jest?

reklama
mojadzidzia- ja nie mialam problemu, zawijasz, na poczte i odsylasz. Wynajecie to chyba okolo 20f bylo. A aparat od 12 tyg byl- taki jak ma polozna:tak:

Do góry