reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

oleska niunia jest przesliczna!!!! GRATULUJE!!!
nie moge sie doczekac kiedy przytule moja dzidzie,albo chociaz poczuje jak sie rusza,czasami to nie wierze ze naprawde jestem w ciazy :confused:
moj chrzesniak skonczyl 4latka i od przyszlego poniedzialku tez idzie do szkoly ale my myslimy pozytywnie bo on jest bardzo bystry i juz od roku dopomina sie o szkole
cos tam nawet po angielsku potrafi powiedziec :-D
kasia8118 takie lozko to napewno super pomysl,mam nadzieje ze sie sprawdzi
marzenaM ile lat ma twoj damian?
ja poki co mieszkam z mama,szukamy powoli jakiegos mieszkanka,ale nie daleko od mamy mi tez jej pomoc sie bardzo przyda:-D

reklama
MOJADZIDIZIA-jak sie boisz o swoja dzidzie,kup sobie taki sprzet do sluchania bicia serca:tak:Tylko nie wiem od jakiego tygodnia sie slyszy Sylwia Ci pewnie napisze i sobie codziennie mozesz sprawdzac czy wszystko jest ok:tak::tak::tak:
4muchy-u Kuby w szkole tez nie mozna chipsow i slodyczy,ja mu nieraz daje monte zamiast jogurtu i pani mu powiedziala ze nie moze tego przynosic bo to jest z czekolada:szok:
nefretete-ja Ci w sumie nie doradze,bo moi dzieci bez problemow same zrezygnowaly z nocnego karmienia:tak::tak:Moze sproboj mu wode dac zamiast mleka,albo z kazdym dniem do mleka dodawaj wiecej wody a na koncu sama wode:tak::tak:moze to pomoze

Hej:-):-)

Ale u Was się dzieje:-)

MarzenaM to teraz Damian albo będzie chętnie chodził albo nie będzie chciał isc wcale:baffled: Życzę tej pierwszej opcji:tak::-) Może dzieczyna tak dobrze się nim zajęła, że nie będzie chciał wrócic do domu:-D

Kasia.j wow już tylko 20min:szok::-) super:tak: Tak sobie myślałam oststnio, że Ty masz sprawę trochę utrudnioną bo maciuś chyba smoka nie ciągnie co? Ja to wcisnę smoka i jest luzik:-D ale cwaniak nieraz ze złości to rzuca nim po całym pokoju a ja potem wędruję na kolanach:baffled:

Monika1213 fajnie, że wysłali Cię do specjalisty:-) Opowiedz co ciekawego Ci powiedział

Nefretete z Huddersfield jedzie bezpośredni autobus do nas do wyku:tak: więc będziesz mogła nas często odwiedzac:-D
Ja się czuję bardzo dobrze no i juz czuję dzidzię:tak: narazie słabiutko i nie często ale czuję:-)

Błyśmy oglądac ten dom i powiem szczerze, że teki sobie:baffled: nawet jak mnie wybiorą to chyba i tak się nie zdecyduję:no: za dużo do zrobienia a i tak tylko 2 sypialnie więc wolę chyba zostac tutaj:tak:
A jak zapytałam czy daja jakiś voucher na remont to powiedział "tak, 80Ł":-D:-D:-D

4muchy tutaj też mi powiedzieli, że mam nic nie dawać Damianowi do jedzenia, owoce dostaje w szkole, może ich zjeść ile chce, mleko tez dostaje w szkole, tylko za obiady zapłaciłam.
mojadzidzia mój Damian ma 5 lat i 2 miesiące.

sylwia m czy mozesz mi cos napisac o tym urzadzeniu do sluchania dzidzi serduszka?
gdzie to mozna kupic,ile kosztuje,jak uzywac no i czy ty jestes zadowolona?
ja nawet jak cos czuje to nie wiem czy to dzidzia czy po prostu sie przejadlam:confused: jak to rozpoznac?????

Mojadzidzia ja mam dokładnie taki PINK ANGELSOUNDS FETAL DOPPLER HEART RATE MONITOR + GEL on eBay, also, Monitors Dopplers, Maternity Pregnancy, Baby (end time 07-Feb-09 18:52:28 GMT)
Niby jest napisane że od 12 tygodnia ale ja dopiero kilka dni temu usłyszałam dobrze. Jak chcesz to zanim kupisz możemy się spotkac i użyjesz sobie mojego i zobaczysz czy warto:-)
jeśli chodzi o ruchy to mówią, że w pierwszej ciąży odczuwalne są później ale to pewnie też nie jest regułą i są kobiety, które czują już wcześniej.
Trudno mi opisac jakie to jest uczucie:zawstydzona/y: takie jakby łaskotanie od środka, może tak jakby jakaś bańka tam pękła ale jest to na pewno bardzo delikatne:tak:

myslalam ze to urzadzenie kosztuje ok 100 ale nie jest takie drogie wiec moge sobie kupic,a wiesz moze gdzie to kupic oprocz ebay? nigdy nie kozystalam z tej formy zakupu i nie wiem nawet jak do tego sie zabrac a w sklepie to moze i bezpieczniej w razie uszkodzen :baffled:

reklama
Sylwia.m voucher 80f to chyba jakiś żart bo ja nie słyszałam żeby komuś dali tak mało:no:.No chyba że tylko jedno pomieszczenie jest do remontu:baffled:.Nefretete ja pisze się chętnie na niedzielni lub sobotni obiadek:tak:.Kto jeszcze chętny bo wczoraj nikt nie odpowiedział na pytanie:wściekła/y:.Może zaplanujemy jakiś konkretny dzień żeby wszystkim pasowało przecież nie musi byc to ten tydzień:sorry2:.

Do góry