reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

Doris78 to łóżko można kupic w Argosie i na ebay cena około 130F i oddzielnie trzeba kupic oczywiście materac.Jest jeszcze jeden wzór w czerwieni Cars to chyba też z jakiejś bajki:confused:.One są od 18m do 5lat.

reklama
Kasia8118 - Kuba kiedys lubil ogladac, teraz juz mniej, obecnie na okraglo oglada "Auta" i "Walle", takze to drugie lozeczko byloby dla mnie :-) i pod wplywem swojego przyjaciela Maxa lubi Spidermana, choc nie ogladal ani jednego odcinka. Uwazam, ze jeszczeza maly, a tam rozne potwory i walki. On bardzo przezywa jak cos oglada, ledwo na bajkach Disney'a wysiaduje, a tam przeciez nie ma przemocy i jakis strachow :baffled:

Doris - no mam nadzieje, ze juz przestanie plakac, bo tak mi go strasznie zal,jak zawodzi :-( ale w koncu sobie dzis pospalam z mezusiem, nikt mnie odkrywal w nocy, nie musialam pilnowac czy nie przygniote albo czy nie spadnie z lozka, zupelnie inny sen

Monika1213 - to czekamy na relacje z wizyty i oby zajeli sie Toba tak, bys byla usatysfakcjonowana

Kasia.j a ja z kolei odwrotnie jak mały śpi u siebie to ja nie mogę spac bo cały czas się budzę i myślę czy jest przykryty i ogólnie czy wszystko jest ok:-(.Pewnie przesadzam,bo on już jest taki duży:baffled:.

No posiedziałm sobie w szkole godzinkę:tak:
Do boiska szkolnego było wszysko ok, jak trzeba było wchodzić Damian nie chciał mnie wypuścić, więc pozwolono mi wejść z nim.
Rozśmieszyła mnie taka sytułacja .:-D
W jego klasie są dwie Polki i ta jedna zadeklarowała się, że się zaopiekuje Damianem, jak ta druga do niego doszła, to ta pierwsza stanęła przed nią i powiedziała "To jest mój chłopak i ja się będę nim opiekowała":-D:-D:-D
No i zaopiekowała się tak nim skutecznie, że po godzinie się wymknęłam, że nawet nie zauważył;-)
Zresztą jestem spokojna bo dzisiaj przyszła ta Teresa, żeby pierwszy dzień z nim posiedzieć.
4muchy opłaciłam mu dzisiaj obiady ze szkolnej stołówki, jesli będą mu smakowały to będzie chodził, jeśli nie będzie brał z domu., zobaczymy
kasia8118 super te łóżeczko:tak:
doris właśnie dzisiaj widziałm jaką anielską cierpliwość ma nauczycielka:tak:

MARZENA-wow ale twoj Dawmian ma powodzenia:-D:-D:-DJuz pirwszego dnia:-):-):-)ale to fajnie,przynajmniej szybciej sie zaklimatyzuje:tak:
4muchy-aTy Adasiowi robisz kanapki??/ja Kubie tak,czasami jak wie ze cos bedzie dobrego,przwaznie w piatek,wtedy mu daje kaske i sobie kupuje:tak:

MarzenaM pierwsze koty za płoty. Z jedzeniem też tak zrobiłam pierwszy tydzień wykupiłam ale Adasiowi nie smakowało. Teraz zawsze robię mukanapki plus jogurt albo jabłko. W Adasia szkole nie można dawać dziecku słodyczy ani chipsów. W poprzedniej szkole dzieci przynosiły bardzo często chipsy i niestety od czasu do czasu Adaś próbował mnie nakłonić żebym jemu też wkładała do pudełka.:szok:

reklama
czesc dziewczynki:-)
moj synus dał dzisiaj pospac mamie wiec jestem w rewelacyjnym humorku:-)tak sie tylko zastanawiam jak nauczyć go przesypiania całej nocy, zeby nie wołał jeść i wogole:baffled: zrobiłam mu wczoraj mleko zagęszczone ryżykiem, myślałam że pomoże bo bardziej sie nasyci... nie wiele to dało:wściekła/y:
po przyjeździe z Pilski ma problem z zasypianiem:wściekła/y: bo babcie go przyzwyczaiły do kołysania na rękach do snu:baffled: ja zawsze kładłam go w łóżeczku i dawałam faszke. zasypiał bez problemu, a teraz jest ciezko, plecy mi juz wysiadaja:crazy:

kasia8118 szkoda, że takich łóżek nie było jak my byłyśmy małe:-D

MarzenaM no prosze jaką ty masz młodą synową:-D:-):-D

kasia.j Huddersfield jest 2 razy większe od Doncaster... tak przynajmniej wynika z liczby mieszkańców. w Doncaster jest ok 80tys a w Huddersfield 150tys

Do góry