reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

MarzenaM - nie denerwuj sie, napewno sobie poradzisz :-) a jak beda jakies klopoty, to pewnie wezwa do tlumaczenia jakies polskie dziecko ze starszej klasy, ktore juz dobrze mowi po angielsku, syn naszych znajomych robil za tlumacza w szkole :tak:
Powodzenia dla Damiana i dla Ciebie

reklama
MarzenaM trzymaj się kochana dasz rade;-).Ale mi się nic nie chce a muszę się zabrac za małego pokoj i zrobic miejsce na nowe łóżko bo lada dzień nam dostarczą.Ampar3 a ty co masz wczasy:wściekła/y:?

Witam wszystkie Mamy

Oleska śliczna dziewczynka i śliczne imie

MarzenaM jak poszło w szkole, zdecydowałaś się na luch ze szkolnej stołówki czy sama mu robisz kanapki:-):-):-)

monika a jak tam wyniki cukru, dieta zdaje egzamin. Chumor chyba masz lepszy, takie śliczne suwaczki wstawiłaś.

A ja o mały włos nie spóźniłam się do szkoły, Julia przed samym wyjściem zrobiła kupę. Niestety nie twardziela.:wściekła/y::wściekła/y::szok:

4muchy chyba nie mam wyjścia i trzeba wziąść się w garść na pewne sprawy nie mamy wpływu stały się i już ,jesli chodzi o cukier ten po jedzeniu mam dość dobry chyba sie pomału uczę ,tylko ten na czczo mam jeszcze za wysoki ,i nie wiem czy to przez kolację :no: czy jakiś inny powód jest .
Dziś mam wizytę u lekarza i zobaczymy co mi powiedzą tutaj

Kasia.j takie kupiliśmy.Mam nadzieje że będzie w nim spac bo plus materac to trochę nas to kosztowało i mam nadzieje że nie będzie stac puste.

Załączniki

• da9f_1.JPG
    da9f_1.JPG
    18,5 KB · Wyświetleń: 21
Kasia8118 - fajne lozeczko, Krystian lubi Thomasa? To teraz bedziecie mieli mobilizacje, zeby go nauczyc spac w lozeczku.
Ja z Mackiem twarda jestem. Wczoraj plakal juz tylko 20 min, potem sobie lezal, a ja mu spiewalam piosenki i w koncu zasnal :-) Mam nadzieje, ze juz bedzie lepiej. Teraz pozostaje mi tylko odstawic od cyca i bedzie luz.

Hej dziewczyny:-):-):-)
OLESKA-SLiczzna ta Twoja Olivcia:-):-)ale wlasnie zupelnie inna niz ABI:tak:C zy Abi tez taka czarna byla po urodzeniu???
MARZENA-nIE martw sie dasz rade:tak:zrszta anglicy sa wyzrozumiali-chodzi mi o nauczycieli:tak::tak::tak:
MONIKA-tutaj tez sie niezle rodzi;-);-);-)tez sie nie martw:tak:a gdzie chodzisz do lekarza??do jakiegos diebetyka czy gdzie???
KASIA8118-pochwal sie lozkiem:-):-)tak nic nie pokazyjesz:no:nu nu nu..
KASIA,J-u mnie na szczescie krew sie polala jeszcze:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:ale tez juz takie zabawy wymyslaja ze ja ze zgroza patrze:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
NEFRETETE-No to fajnie ze Wam sie podoba te miasto:-)ale Twoj Dominik to niezle ma pomysly:-D:-D:-D:-D:-D

A gdzie reszta dziewczyn???AMPAR,ANITECZKA,MOJA DZIDZIA,BOZENA,SYLWIA????Co wy porabialyscie w weekend???

kasia.j-NO to za tydzien juz wogole nie bedzie plakal,z kazdym dniem mniej ryczenia:-)super:tak::tak::tak:
kasia8118-a ile te lozko kosztowalo??a na dole ma schowki???bardzo fajne .podaj linka do tej strony ,moze beda tam inne :-):-)

reklama
Kasia.j trudno mi powiedziec czy lubi Thomasa bo rzadko ogląda ale nie było dużego wyboru z łóżek i zdecydowałam się na to akurat bo inne które mi się podobały to były bardzo duże 100 na 200 a on ma malutki pokój i szkoda mi miejsca na takie ogromne łóżko.Zobaczymy jak będzie mam nadzieje że mu się spodoba bo już nic innego mu nie wymyśle :no:.Ma już zegar Thomasa to niby mu się podoba :tak:.Wczoraj kupiłam mu też pościel do kompletu:-p.A co do usypiania to zobaczymy jak to będzie:tak:.Liczę na cud.A twój Kubuś lubi Thomasa?

Do góry