reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

Dzien dobry:-):-)
BOZENA M-A kiedy starasz sie o drugiego dzidziusia???U mnie tez miala byc druga dziewczynka:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-DA jest super chlopak:tak::tak::tak:Kuba ma towarzystwo do jazdy autami,wlasnie teraz razem szaleja:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
KASIA.J-OJ tutaj sie ostatnio cieplo zrobilo,wiec jak spadnie to zaraz sie stopi:-(A Japonia fakt,to jest inny swiat:-(,tez bym chciala kiedys zobaczyc jak tam jest:-)

reklama
Narazie mam w planach 2 bobo:)
Najważniejsze, żeby było zdrowe. Musze zaczac realizwac plany bo Marcel niebawem bd Typowym jednynakime:D, o ile juz nie jest:)

Bozena m-wiesz mi sie wydaje ze to nie chodzi o rozpuszczenie,moj Kuba wydaje mie sie ze byl porpstu samotny jak byl sam:tak:rodzice rodzicami ale to nie to samo co rodzenstwo,teraz to jak tylko oczy otworzy to zaraz leci do Dwida i juz coraz wiecej sie razem bawia,oczewiscie ja musze stac obok,bo Kuba takie zabawy ma ze moglby Dawidkowi krzywde zrobic:wściekła/y:

MarzenaM - znalazłam:))
Doris78 - Niom to w Marcelka przypadku chyba własnie tak jest samotność GO otacza my praktycznie w pracy a jak nas ma to ilez mozna sie tez bawić :)Tak wiec bd intensywniej myslała :).
A wy na jakim Bd mieszkace?

A my cały czas poszukujemy pralki. Mamy kilka pomysłów jaką kupić ale ciężko się zdecydować. Żeby pranie nas nie zakopało, skorzystaliśmy z uprzejmości znajomy i zrobiliśmy jedno pranie. Oni mają pralkę z dużym bębnem więc trochę brudnych rzeczy ubyło:-):-):-):-):-)

Wiecie dziewczyny, u mnie Adasiowi brakowało towarzystwa. Jak mieszkaliśmy w Polsce to jak wyszliśmy na plac zabaw przed blokiem to zawsze jakieś towarzystwo się znalazło do zabawy. A tutaj jest inaczej.

Spotykamy się w tym tygodniu na kulkach???????? Jak wam pasuje, jutro czy wtorek????

BożenaM planujesz wysłać Marcela do przedszkola. Bo chyba pisałaś że ma 3 lata.

wooow...ale sie rozpisalyscie ostatnio:-):-):-)
bozena m.- witamy na forum...ja tez sie ostatnio dolaczylam..:tak:
a odnosnie dzidzi to nie trzeba sie zastanawiac tylko ciach i juz:-D....ja sie za dlugo zastanawialam i nie moglam zajsc jak chcialam:baffled: ale udalo sie i mam parke w odstepie 7 lat prawie:-):-):-)
moja Ala to dopiero jedynaczka byla..a teraz to braciszka nosi i sciska ze musze jej pilnowac bo by go zdusila z milosci:tak::-)
doris-ty naprawde chcesz sniegu?:happy: jak dla mnie to moglby lezec tylko nie lubie jak sie topi:-D .kupilam w polsce kozaki przed przyjazdem...i leza w szafie bo jakos tak wszyscy chodza w polbutach :eek:..w kurtce tez jesiennej chodze..i jakos tak mi nie zimno:-p:cool2:..
pozdrowka

reklama
Do góry