reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

reklama
SYLWIA.M-a niby z kim Ty chcesz sie tam spotakc????:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
Oleska-no to dobrze ze sa rodzice,masz przynajmiej mniej obowiazkow przy Abi:tak:masz czas zeby odpoczac bo potem z tym bedzie kiepsko:happy:
Monika1213-Buziaki dla Ciebie:-):-):-):-):-)

]SylwiaM[ - pracuje w Prospect Mailing Services <fajna robotka>:-)ale chyba jutro juz ostatni dzien:/:-(i znowu zaczna sie poszukiwania.:no::no:

4muchy -Wiem ze poczatki s atrudne ale jak patzre jak on płacze to az mi sie serce kraje:/:szok:ale musi toche poprzebywac miedzy dziećmi bo innego kontaktu poki co nie ma tylko rodziców i babcie:)

Bożena codzinnie przechodzę koło tego budynku:tak: w drodze na plac zabaw i do sklepu:tak::-) Szkoda, że tylko do jutra ale może po nowym roku jeszcze uda Ci się tam wkręcic:-)

BOZENA M-a co wy tam robiecie???w tym prospect??ja tam tez czesto przechodziam i widzialam przez szybe,ze te kobitki liczyly jakies koperty:baffled::baffled::baffled:i zawsze sie zastanawialam jak mozna prze tyle godzin koperty liczyc:baffled::baffled::baffled::confused::confused::confused:

SylwiaM - niom jak przyjechąłm do UK to moja poerwsza praca by ła własni tak i rok koncze tez tam:), juz by mogli zaproponować cos na stałe tye razy w tym roku tam byłam:);-):-)

doris78 - nie lizymy kopert tylko to jest tzw"praca biurowa":-):-D a tak powaznie to z jedej strony drukuja jakies rózne ulotki a z mojej strony palkujemy je w koperty:):-);-):tak:lajcik , ale co dobre szybko sie konczy miłych snów!

reklama
Do góry