reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

BOZENA M-Moj Kuba to nawet na te 2,5 h nie chcial chodzic,ryk byl niesamowity:-(strasznie dlugo sie przyzwyczajal:tak:
A ja mieszkam na bd 12:-)przeprowadzalam sie juuz 5 razy ale zawsze z bd 12 na bd 12:-D:-D
ANITECZKA-J a chce sniegu bo ja w lutym jade w gory do Zakopanego,wiec chce sie wkoncu nauczyc na nartach:-)no i zeby Kuba mogl sie wyszalec ,bo nie zna sniegu wogole:-)
4muchy-A wy macie jakas juz upatrzona pralke???ja tez mam pralke z duzym bebnem i dla mnie super,:-)
Co do kulek to mi tez wsio ryba,ale Sylwia cos mowila zeby moze gdzie indziej,zobaczymy co Ona napisze:tak:Bozena m a Ty moze tez bys sie z Nami spotkala??:tak:

reklama
Hej Hej:-):-)

Troszeczkę mnie nie było:zawstydzona/y: Mężo był w domu i prawie cały czas gdzieś lataliśmy:-) Na dwa dni bylismy te u znajomych koło Yorku:tak:

No i co? Święta, święta i po........świętach:baffled:

Ampar pytałaś się o prezenty:-) od męża dostałam taką drewnianąfigurkę pasującą do słonia, którego mam na oknie i złotą brazoletkę z diamentami:-) A od siostry:baffled::baffled::baffled:.........NIC:szok::szok::szok::szok::szok: tak mnie ta moja siostra kocha:-:)-:)-(

Kasia.j Tobie również szczęśliwego nowego roku i udanej zabawy:-)

BożenaM witaj na forum. Twój synek ma śliczne imię:tak::-D

Hejka mamuski:tak: Ja nadal nierozpakowana ale wciaz pelna nadziei ze nie dlugo;-)
Jestem dzis w bardzo dobrym humorze bo moze uda nam sie pozbyc naszych 3 kotkow i bede miala dom spowrotem dla siebie hehe :-D
U nas nadal sa moi rodzice wiec sielankowo:tak: choc ja czuje sie beznadziejnie to przynajmniej moja Abi jest tak przeszczesliwa ze ma i babunie i dziadunia, no i mezus tez moze sobie podjesc bo moja mama nam niezle dogadza hehe

SylwiaM - wiem że sliczne mam jakiś sentymnet do tego imienia, ale widze, ze i Twój synek ma na imie Marcelek;-)
Doris78- niom mam nadzieje ze kiedys sie rpzyzwyczai bo poki co troche tutaj chyba pomieskzam :-(
A co do BD 12 to teraz tam pracuje na Wyku mzliwe ze jutro ostatni dzien ale zawsze cos:D:-)

sylwia.m pewnie trzeba korzystać jak mążowie są w domu. Jak wrócą do pracy znowu same wdomu z dziećmi.

oleska fanie że Rodzice są z wami. Zostaną do rozwiązania?
Moja mama też była u mnie jak miałam urodzić Julkę. Myślała że będzie góra 2 tygodnie a musiała zostać miesiąc. Julce wcale nie spieszyło się na świat. Mam nadzieję że Twoja dzidzia nie przetrzma Cię zbyt długo.:-):-):-):-):-):-):-):-)

BożenaM jak Adaś zaczynał chodzić do przedszkola to też miał okresy kiedy bardzo płakał i mówił że nie chce iść. Ale potem mu przeszło i generalnie lubi chodzić do szkoły. Na początku miał też problem z wysiedzeniem na dywanie gdy był czas nauki, słuchania bajki itp. Poprostu nic nie rozumiał. Ale powoli wszystko się ułożyło.

A nam udało się w końcu kupić pralko-suszrkęHotpoint "AQGL149PL" 1400 spin, 8kg wash and 6kg dry load washer dryer in white - Littlewoods Direct
Naszczęście za owiele niższą cenę niż na tej stronie:-):-):-):-)
Mam nadzieję że bedę zadowolona. Jedna funkcja podoba mi się najbardziej - blokada klawiszy. Już mi Julka nie włączy suszenia jak będę prała wełniane swetry:szok::szok::szok:

I co z kulkami, spotkamy się jeszcze w tym roku.:-):-)

No to jak z kulkami?? Mi tam ostatnio nie za bardzo sie podobało bo musiałam siedziec w kulkach z Marcelem bo stoliki były daleko i nie mogłam sobie spokojnie usiasc:baffled:
Ale jak Wy tam wolicie to ja się dostosuję:tak: Prawdę mówiąc nie znam innych kulek więc nie wiem co nawet zaproponowac w zamian:zawstydzona/y:

4muchy-wow ale duza ta pralka,znaczy beben:-)ja mam na 6kg pojemnosci i 4kg suszenia i wydawala mi sie duza:-D:-D:-D:-D:-D:-Dno ale fajnie ze masz blokade na przyciski,a moze ja tez mam hmmm ciekawe:baffled::baffled:a jak to sprawdzic????tez by mi sie to przydalo przy Dawidzie,bo uwielbia mi tam wciskac ,oj uwielbia:-D:-D

A co do kulek to czekamy na decyzje Sylwii:-p:-p:-p
AMPAR-Ty Sylwii nie sluchaj,bo prezent byl ale sie zgubil mikolajowi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
HALLLLLLLLLO Sylwia SLEPUGOOOOOOOO wiedze!!!!!!!:-D:-D:-D:-Dw tym samym czasie pisalysmy a ze moj koputer jst wolny, to wygralas:-D:-D
Chyba juz jest za pozno na pisanie o innym miejscu:baffled::baffled::baffled:bo juz chyba wszystkie poszly spac:-D:-D:-DNo to moze spotakmy sie znowu tam a nastepnym razem gdzies indziej ,co?????

Do góry