reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

Kochane moje
wesołych świat!!! w sumie już prawie po świętach ale wcześniej nie miałam czasu podejść do klawiatury... rodzina znajomi i sen po 4 godziny.... a podobno wyjechaliśmy na urlop:-D
szczęśliwego nowego roku, aby był lepszy od poprzedniego:-)

dojechaliśmy w sumie bez problemu, poza "małym" problemem z nawigacją. wysiadła nam nawigacja w niemczech na amen:wściekła/y: dobrze że troche z geografii sie pamiętało i jakoś dojechaliśmy bez błądzenia:tak:
Alex podróż zniósł droge rewelacyjnie:-)

oki ja uciekam bo zaraz wychodzimy na imprezke w stylu lat 80;-)

buziaczki dla was i rodzinek:tak:

reklama
Czesc mamuski!
Od nas tez spoznione zyczonka Wesołych Swiat!!! :-):-):-):-)
Moi rodzice przyjechali 24 wiec ja wkoncu odpoczywam:tak:
Dzidzius jednak nadal nie wychodzi i jestem 2 w 1:szok: mam nadzieje ze juz niedlugo bedziemy osobno :tak: hehe
Wczoraj padla nam lodowka i dzis musielismy pojechac po nowa i jestem bardzo zadowolona bo udalo nam sie za pol ceny kupic:-) co za zakup.
A co tam u was kochaniutkie?

Hej dziewczynki jak tam po swietach???brzuszki urosly??bo mi strasznie:-D:-Dprzytylam 1,5 kg:szok::szok::szok:a uszek bjadlam sie poprostu strasznieeeeeeeeeeee:-D:-D:-Dmoja mama zrobila 420 uszek i jedlismy,jedlismy i jedlismy:-D:-D:-D:-D
oleska=no to lodowka wiedzila kiedy ma sie popsuc:-D:-Dmy dzisiaj tez bylysmy na tych wyprzedazach ,ale ciuchowych i nic ciekawego nie bylo:tak::tak:
NEFRETETE-A Ty szalejesz powiadasz:-D:-D:-D:-Dudanej imprezki:tak:oj a ztym wyjazdem do Polski chyba kazdy tak ma ,ze niby na urlop ale ten urlop to jest zawsze taki zabiegany:-D:-D:-D
ampar-ale Wasz Szymek to cwaniak,ale sie usmialam:-D:-D:-DJanusz jak sie przebiera za mikolaja to nawet rekawiczki ubiera ,zeby Kuba nie poznal:-D:-Dpapier toaletowy wklada do buzi zeby glos byl zmieniony:-Dale w tym roku Kuba powiedzial ze mikolaj to jakis oszukany byl,bo mial sztuczna brode i byl nie mily:-D:-D
ANITECZKA-A Ty jak juz doszlas do ladu z domkiem??wszystko jest juz na swoim miejscu??

POZDRAWIWM WSZYSTKIE DZIEWCZYNY OBECNE I NIE OBECNE:tak::tak:

witam dziewczyny:-):-):-)
no to widze ze wszystkie poszalalyscie przystole..:-D:tak::-D
ja w sumie tak duzo nie pojadlam bo niebylo kiedy ale i tak sie czuje jak balon...:szok:
to tak zawsze jest na swieta bo sie je w sumie to czego nie ma na codzien..wiecie uszka,rybka w takowej postaci itd. :sorry2:
a dzisiaj robie zupke na obiad zeby sie troszke odchamic..:-D
doris-prawie doszlam z tym porzadkowaniem ale jeszcze mam kupe roboty bo poprzedni wynajmujacy okazali sie brudaskami:crazy:delikatnie to ujmujac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
no i mam zajecie na najblizszy okres..oczywiscie musze zainwestowac troche w srodki czystosci:wściekła/y:
oleska-zycze szybkiego rozwiazania...bo juz ci sie pewnie ciaza znudzila:-D:-D:-D
no to pozdrowka dla wszystkich

Cześć Dziewczynki

Święta mineły nam spokojnie. Adaś bardzo podekscytowany. Dostał gitarę tak jak prosił Mikołaja. Chodził spać później niż zwykle. A wczoraj nie chciał wierzyć że to ostatni dzień świąt. Prawie się popłakał.

doris twoja mama jest niezła tyle uszek, pewnie jeszcze inne smakołyki

ampar Mikołaj zawsze musi się czymś zdradzić

oleska u nas niestety sprzęty też się rozpadają. Dzisiaj poszukujemy nowej pralki, niestety zepsuła się bardzo droga część i nie opłaca się naprawiać. A brudnych rzeczy przybywa w zastraszającym tempie.

4MUCHY-nO nasza mama jest niezla:-D:-D:-Dsama zrobila te uszka:szok:chcialysmy pomoc ale nie chciala,powiedziala ze tylko bedziemy sie jej w kuchcni platac:-D:-Dale jak zrobila ,to stwierdzila ze za rok napewno bedziemy musialay jej pomoc:-D:-D
BOZENA M-Witaja na forum:tak:no i kolejny chlopak nam doszedl:-D:-D:-Dno i Macelek juz jednego tutaj mamy:-D:-D
A na jakim bd mieszkasz???dlugo tutaj jestes??

No i co spotykamy sie w tym tygodniu gdzies???

o ktos sie odezwał.
Tak wiec mieszkam na Bd4 niedaleko Halmarku.Juz niebawem minie roczek jak tutaj jestesmy a co bd dalej okaze sie:-).
A ty jak długo jestes w Bradford?

reklama
Do góry