reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Jest tutaj moaj mama:), dzieki zceu moge pracować<czasami> bo z ta praca w moim przypadku raz jest raz jej nie ma:/
Tak świeta spedzilismy tutaj.To nasze pierwsze i mam nadzijee ze osttanie na obczyźnie bo wogóle ich nie odczułam. Moze to kwiesta przyzwyczajenia.A na Bd 4 mieszkam od 2 tyg. wczesniej mieszkałam na BD5 praktycznie przy littl horton lane.
A ty pracujesz?czy siedzisz z dzieciaczkami?

Teraz siedze w domu,ale jak milam tylko Kube to pracowalam 2 dni w tygodniu.Tutaj na szczescie jakos da sie wyzyc z jednej pensji :tak::tak:
A ta twoje kolezanka pisze tutaj na forum??/zdradz nam ktora to;-);-):-p:-p:-p:-D:-D

wiesz co znam ja od ok,2 tyg pracujemy razem.
MarzenaM włansie znalazłam ja teraz. Nie wiem jak długo tutaj jest ale cąły zca s w pracy zachwala wec spróbowąłm poki co mam problem z opanowaniem tego profilku ale mam nadzieje ze z zcasem.

Czesc

I juz po swietach, zaraz bedzie nowy rok i wszystko od nowa sie zacznie. ja tez objedzona, nawet na wage nie staje, bo szkoda sobie psuc dobry humor. Jutro wyjezdzamy w gorki, ciag dalszy imprezowania. Szkoda tylko, ze sniegu nie ma. Doris, mam nadzieje, ze Wam napada do lutego, bo co kiepsko jak na razie.

Ampar - no fotek troche sie pstryka, co z tego wyjdzie to zobaczymy po powrocie. Chyba musimy kupic nowy aparat, bo ten cos nie zawsze chce dzialac. A Szymek, spryciula, dziadka kapcie wypatrzyl.....

Nefretete - to chyba jakies fatum, bo nam tez nawigacja siadla i jechalismy w ciemno. Ale udalo sie dojechac.

4 muchy - udanych zakupow :-)

oleska - no my tez czekamy z niecierpliwoscia na Twoje rozwiazanie :tak:

BozenaM - witamy na forum, kolejny chlopczyk, ciekawe gdzie te wszystkie dziewczynki sie podzialy? ;-):-)

A ja korzystajac z okazji chcialabym od razu zlozycz zyczenia noworocze, bo odezwe sie dopiero w styczniu.

Zycze Wam wszystkim szampanskiej zabawy sylwestrowej, a w Nowym Roku duzo radosci i milosci i zeby bylo jeszcze lepiej niz w tym starym.
sdsdsd.gif

Kasia,j-No ja tez patrez z przerazeniem na ta pogode:-(i mam nadzieje ze do lutego napada:tak:bo sie chyba wsciekne jak nie bedzie,ja tutaj wszystko na snieg sobie kupuje:tak:
No i Wam tez zycze Szczesliwego Nowego Roku i Szamapanskiej zabawy w tej Starozytnosci:-D:-D:-D:-D

Dzieki Dorota.
A moze w UK znow spadnie snieg? Ja dalej nie wiem co robic w przerwie. Nie mam odpowiedzi co do Mackowego paszportu. Moze pojedziemy do Szkocji albo do Kornwalii. Duzo miejsc jeszcze jest do zobaczenia.

A w ogole to mi sie teraz zamarzyla Japonia. Moj brat tam byl na wyjezdzie sluzbowym i jak opowiada to inny swiat. Zdjecia niesamowite. Ale to za pare lat, jak dzieci podrosna, bo leci sie 12h. Np i czytam ten blog z Japonii, tutaj prowadzi na BB dziewczyna, jak dzieci sie ucza jezyka, jak ona sobie radzi, jak to wszystko wyglada.....

reklama
Do góry