reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

HEJ:-):-)
Na kulkach fajnie,fajnie tylko krotko:baffled::baffled::baffled:mozna tam byc 1,5 godziny tylko:dry::sorry2:ale za to dzieci maja tam duzo miejsca do biegania:-Dno i oczewiscie bylo CZARNO:-D:-D:-D:-D:-D:-D
4muchy-A co ciekawego napichcilas????:tak::tak:
KASIA.J-a prezenty juz wszystkie macie?
AMPAR-a jak tam u Was??
KASIA8118-A Wam jak leci??pamietamy o Tobie:-p:-p:-p:-p:-p
ANITECZKA-milo bylo Cie poznac:-):-):-)
Monika-A Ty jak sie czujesz?
Dawid w dzien malo spal i padl mi wieczorem bez kolacji:-:)-:)-(Ja juz ciasta mam upieczone:tak:ciekawe czy beda dobre:baffled:

reklama
To faktycznie krótko te kulki.

Dwa tygodnie temu byłam na tych kulkach na bd4. Byłam chyba 3 godziny. Ale to z konieczności. Na naszej ulicy była awaria prądu. W domu strasznie zimno. Więc nawet nie zjedliśmy śniadania i dalej w miasto. I tak od 9 do 5.

kasia.j a mama chodzi po górach, czy w ten sposób chcecie ją zachęcić.

doris a ty jakie ciasta upiekłaś. Ja piekłam sernik. Wczoraj piernik. Zrobiłam dzisiaj jeszcze pierogi z kapustą i grzybami, i rybę po grecku. Jeszcze jutro sałatka niestety trochę pracochłonna.

Ja tez wlasnie upieklam sernik z brzoskwiniami:-)pierwszy raz pieklam,ale latwy jest:tak:zobaczymy jutro:baffled:I upieklam jeszcze murzynka,ale dwie blaszki i to wszystko:tak:
A na tych kulkach na bd 4 to mozna ile sie chce siedziec???

Na kulkach wprowadzili limit czasowy, bo sa wakacje. I zeby kazde dziecko moglo sie pobawic pewnie. A w normalne dni pewnie znow bedzie bez ograniczen.

Doris - tak, udalo nam sie wszystko zakupic wczoraj, chlopaki teraz poszli sie obciac :-) A na imprezce przebieranej troche krzywo na mnie patrzyl, ale sie nie bal. Jednak jak zeszlismy na dol i wszyscy byli poprzebierani to sie rozplakal. Cos mu nie pasowalo.

4 muchy - mama chodzi i to czesto, a ostatnio zapisala sie na chodzenie po lesie z kijkami :-) i tak jej sie marzyly te buty

U Macka jakas poprawa. Nie goraczkowal dzis w nocy i wrocil mu apetyt. je znow jak za dwoch :-) Ale dalej kaszle.

Zdrowia takiego jak najzdrowszy rydz w lesie.
Prezentów tyle, ile słoń uniesie.
Szczęścia większego niż Pałac Kultury.
Przygód ciekawszych niż szkolne lektury.
Życia dłuższego niż włoskie spaghetti.
Snów kolorowych jak barwne konfetti.
Słodyczy słodszej niż tort karmelowy.
Dobrych przyjaciół na wieczór zimowy.
Z okazji Bożego Narodzenia,
składamy Wam serdeczne życzenia

Ewka, Adaś, Julia i Robert

Ostatnia edycja:
WESOLYCH swiat!!!!BEZ ZMARTWIEN.
Z BARSZCZEM,Z GRZYBAMI,Z KARPIEM.
Z GOSCIEM CO NIESIE SZCZESCIE!!!!
CZEKA NAN PRZECIEZ MIEJSCE.
WESOLYCH SWIAT!!!!!
A W SWIETA,NIECH SIE SNUJE KOLEDA.
I GALAZKI SWIERKOWE NICH WAM PACHNA NA ZDROWIE!!!
WESOLYCH SWIAT A Z GWIAZDKA PREZENTOW!!!
Zyczy Dorota,Janusz,Kuba,Davidek:-):-)

santa-and-reindeer.gif

Wesołego jajka!
Oj,to nie ta bajka!
Przepraszam, pomyłka miała być choinka!
Więc...
Życzę karpia smacznego,
Mikołaja bogatego,
Szczęścia i radości,
Prawdziwej miłości
I uśmiechu od ucha do ucha
Życzy Sylwia z rodzinką

ador0007.gif

Świąt radosnych,
przeżyć wzniosłych,
w zdrowiu, szczęściu i miłości.

Niech Swięta radością
wypełnią Wasz dom.

Zyczenia skladaja Kasia z rodzinka

1.gif

a ja tak bez wierszyka..:-D
chcialam zyczyc wesolych i pogodnych swiat i spelnienia marzen w nadchodzacym roku:tak:
my juz przeprowadzeni...padam z nog bo w miedzyczasie gotowanie i sprzatanie:-) jedno jest pewne...tych swiat nie zapomne do konca zycia.
a przy okazji :happy: jak tam brzuszki?:-p
bo ja przechodze na diete po swietach:szok::szok::szok:uff

reklama
Hej dziewczyny
Wreszcie mam chwile czasu zeby zasiasc do kompa:tak: Czas leci w strasznym tempie wprost proporcjonalnie do wielkosci mojej tkanki tluszczowej:wściekła/y:
Kasiaj- przykro mi z powodu choroby morskiej bo to podobno nic pryjemnego nie jest i mm nadzieje super zdjecia zobaczyc tez po swietach bo zawsze milo jest te wasze wypociny poogladac:tak:
Sylwiam- oczywiscie ze usycham z tesknoty;-):tak: Co dostalas od doroty i meza?
Doris78, Aniteczka- zazdroszcze kuleczek. Juz tez mam ochote z malym wyskoczyc bo tu odwiedziny przeplataja sie z jedzeniem i tak w kolko. Zero ruchu:zawstydzona/y:
4muchy- jak wam minely swieta?

U nas byl mikolaj, smiechu bylo mnostwo. szymon poznal ze mial dziadka kapcie i mowil: o nie dziadzia papcie o nie dziadzia papcie i tak w kolko. Musialam sciemniac ze dziadek mu pozyczyl bo mu zimno w stopy bylo
Do potem

Do góry