reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Nefretete ja nie mam planów na sylwestra:no: Poczekam do 12 żeby fajerwerki pooglądac i do spania:-D

Ampar weź groch i na kolana pod ścianą z rękami w górze:-D:-D Od razu zapamięta:-D
A tak wogóle to dzidzia nie taka mała bo nawet termin przesunął mi się z 3 lipca na 2:-D:-D

reklama
Sylwia - maly wampirek :-)

Nefretete - u nas tez przebierankowy sylwester, tematu jeszcze do konca nie ustalona, ale chyba bedzie starozytnosc

4 muchy - prom plynie w nocy, o 6 rano zjezdza sie z promu w Rotterdamie, a na dzieci sa sposoby, najlepszym jest to przenosne dvd i puszczac bajki, albo jakas konsola do gry (to pewnie Adas bedzie zachwycony, caly dzien grac i mama nie marudzi ;-)), oprocz tego piosenki, zabawy, nowa zabawka, czesc drogi przespia, jest to do przezycia, ja sie teraz zastanawiam jak Macius to wytrzyma, nastawiamy sie na dodatkowy nocleg

ampar - no u mnie usmieszki skutkowaly, ale bardzo krotko; szybko sie wycwanil, tu dokuczal Mackowi dalej za co byly smutne buzki, ale potem mi pomagal, albo sam posprzatal i sobie wyrownywal, bestia!!!!!

Ostatni pomysl mojego Kuby: uwielbia gromadzic rozne rzeczy, ostatnio sa to rozne guziczki i swiecidelka.W szkole tego mnostwo, wiec zaczal przynosic w kieszeni. Powiedzialam mu, ze tak nie wolno i kazalam odniesc z powortem. Wiec on wpadl na pomysl i robi przepiekne kolaze, nad ktorymi panie pieja z zachwytu. A dzis im wytlumaczylam o co chodzi. On po to przykleja te rozne guziki, cekiny, swiecidelka, by moc je legalnie wyniesc ze szkoly. Co by sie mama nie czepiala. A jak tylko wejdzie do domu to od razu je odkleja i chowa do swojego pudelka, a kartke wywala do smieci :crazy: Pomyslowy chlopak :-) Moj maz stwierdzil, ze napewno bedzie adwokatem :confused:

Ide sie dalej pakowac :baffled:

4MUCHY,ANITECZKA-Dla mnie moze byc cos na bd9:tak::tak::tak::tak:Poczekamy na Kasie.j moze cos doradzi, gdzie co i jak:-D
I moj Dawid tez nie ma gornych jedynek,tylko dwojki ,strasznie smiesznie to wyglada:-D
ANITECZKA-ten kulkoland kolo farmersa jest po drugiej stronie ulicy ,w strone Bradford:confused::confused::confused:Mam nadzieje ze zrozumiale napisalam:baffled::baffled::baffled::baffled:ale nie potrafie inaczej:no::no::no:

AMPAR-jA u Kuby nie stosowalam zdnych kar,bo byl malym aniolkiem i nie mialam zadnych z nim problemow:tak:Za to z Dawidkiem napewno mnie czekaja:-DJuz sie zaczyna rzucanie wszystkim co popadnie,nie wazne czy male ,duze,ciezkie ,lekkie,wszystko leci na podloge:wściekła/y:no i wszystko wyrzuca do smietnika -z szafek jakies puszki,przyprawy,buty...no i klucze:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ostatnio szukalam ich pol godziny:wściekła/y::wściekła/y:
Ja Januszowi kupilam zestam kluczy samochodowych:tak:
OLESKA-Jak tam u CIebie???

kasia.j twój mąż chyba ma rację z tym adwokatem, świetnie znajduje luki w prawie ustanowionym narazie przez rodziców.

doris, sylwia to u was małe wampirki, teraz musicie uważać

ampar, kasia.j Dzięki za podpowiedzi, ale może jak szybko zdecydujemy to samolotem może być sporo taniej. My od kwietnia musimy kupować 4 całe, i dlatego myśleliśmy że może samochodem taniej.

reklama
Do góry