reklama
aniteczka1981
mama Ali i Niko..
czesc dziewczyny:-)
ale sie wczoraj rozpisalyscie wieczorkiem ja to juz dawno spalam, cos mnie zmoglo wczoraj i poszlam spac o 9-tej
co do latania to bardziej mi odpowiada wizzair bo w rayanairze to porazka...obsluga nie mila,15 kilo tylko w bagazu a i mniej miejsca chyba jest w samolocie...jakos mi sie wygodniej lecialo z wizzairem:-)
co mozna robic w sylwestra w bradford? bo my nie mamy planow a w sumie w kazdym miescie cos organizuja w centrum..jak tutaj jest?
ale sie wczoraj rozpisalyscie wieczorkiem ja to juz dawno spalam, cos mnie zmoglo wczoraj i poszlam spac o 9-tej
co do latania to bardziej mi odpowiada wizzair bo w rayanairze to porazka...obsluga nie mila,15 kilo tylko w bagazu a i mniej miejsca chyba jest w samolocie...jakos mi sie wygodniej lecialo z wizzairem:-)
co mozna robic w sylwestra w bradford? bo my nie mamy planow a w sumie w kazdym miescie cos organizuja w centrum..jak tutaj jest?
4muchy
Fanka BB :)
kasia.j szczęśliwej podrózy:-):-):-):-)
ampar3
Hej
Ale mi sie udalo uciec przed deszczem
Aniteczka1981- ja nic nie wiem o tym czy w centrum cos organizuja Ale wiem na pewno ze mozna zorganizowac fajna impreze domowa;-)
Kasiaj- oby wam szybko zlecialo w podrozy i za mocno nie bujalo;-)
4muchy- slyszalam ze ty tez juz ladnie ufryzowana jestes na swieta
Kasiaj, Doris78- a co to ten kozuszek? Gdzie dokladnie on sie tworzy?
Ja zaraz tez musze sie zaczac pakowac. Cala sterta prasowania czeka
Jeszcze tylko jutro swiateczny obiad z Artura siostra i w niedziele rano wyjazd:-)
Ale mi sie udalo uciec przed deszczem
Aniteczka1981- ja nic nie wiem o tym czy w centrum cos organizuja Ale wiem na pewno ze mozna zorganizowac fajna impreze domowa;-)
Kasiaj- oby wam szybko zlecialo w podrozy i za mocno nie bujalo;-)
4muchy- slyszalam ze ty tez juz ladnie ufryzowana jestes na swieta
Kasiaj, Doris78- a co to ten kozuszek? Gdzie dokladnie on sie tworzy?
Ja zaraz tez musze sie zaczac pakowac. Cala sterta prasowania czeka
Jeszcze tylko jutro swiateczny obiad z Artura siostra i w niedziele rano wyjazd:-)
doris78
Mama Kubusia i Davidka!!!
No ja tez dzisiaj wyszlam z Dawidkiem na spacer i nas deszcz zlapal to wsiadlam w samochod i pijechalam do Sylwii
KASIA.J-juz pewnie jestes w podrozy wiec szczesliwej derogi Wam zyczeWesolych swiat i fajnego przebranego Sylwestra
ANITECZKA-Ja tz nie wiem czy cos w centrum organizuja,nigdy nawt nie bylam na takim sylwestrze:-)dla mnie za zimno
KASIA.J-juz pewnie jestes w podrozy wiec szczesliwej derogi Wam zyczeWesolych swiat i fajnego przebranego Sylwestra
ANITECZKA-Ja tz nie wiem czy cos w centrum organizuja,nigdy nawt nie bylam na takim sylwestrze:-)dla mnie za zimno
aniteczka1981
mama Ali i Niko..
hej witam ponownie..:-)
ale zmoklismy jak kurybylismy na zakupkach..
ampar-bardzo chetnie ....uwielbiam domowki:-):-)..koreczki,flaszeczka,...pozniej tance.. tylko mam zasadniczy problem...:-)......brak znajomych...wszyscy zostali w polsce...
ale zmoklismy jak kurybylismy na zakupkach..
ampar-bardzo chetnie ....uwielbiam domowki:-):-)..koreczki,flaszeczka,...pozniej tance.. tylko mam zasadniczy problem...:-)......brak znajomych...wszyscy zostali w polsce...
4muchy
kasia.j to gdzie ty teraz masz dostęp do internetu. A może masz w telefonie
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Kasia.j to szczęśliwej dalszej podróży:-)
Aniteczka ja tam na sylwestra idę na białą salę
Szukam sobie na ebayu spodnie ciążowe ale oczywiście nia ma Niby rozmiar 8 ale wielkie są jak na 80 No i wczym ja mam chodzic??
Aniteczka ja tam na sylwestra idę na białą salę
Szukam sobie na ebayu spodnie ciążowe ale oczywiście nia ma Niby rozmiar 8 ale wielkie są jak na 80 No i wczym ja mam chodzic??
reklama
aniteczka1981
mama Ali i Niko..
kasia j- no wlasnie chyba jedzies z laptopem na kolanach:-)
sylwia.m- jezuuuuu to ty szczuplutka jestes..:-) tylko pozazdroscic
w ostatniego sylwestra bylam w 26 tygodniu ciazy...wiec nie poszalam....ale bylismy u znajomych wlasnie na domowce..i moglam tylko sobie popatrzyc jak sie ludzie zmieniaja jak sobie wypija wiadomo abstynencja pelna para,ale bylo fajnie....a skakali kolomnie looooochooo:-):-):-)
fajnie jest byc w ciazy....pozdrawiam
sylwia.m- jezuuuuu to ty szczuplutka jestes..:-) tylko pozazdroscic
w ostatniego sylwestra bylam w 26 tygodniu ciazy...wiec nie poszalam....ale bylismy u znajomych wlasnie na domowce..i moglam tylko sobie popatrzyc jak sie ludzie zmieniaja jak sobie wypija wiadomo abstynencja pelna para,ale bylo fajnie....a skakali kolomnie looooochooo:-):-):-)
fajnie jest byc w ciazy....pozdrawiam
Podziel się: