reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
czesc dziewczyny:-)
ale sie wczoraj rozpisalyscie wieczorkiem:tak: ja to juz dawno spalam, cos mnie zmoglo wczoraj i poszlam spac o 9-tej:happy:
co do latania to bardziej mi odpowiada wizzair:-p bo w rayanairze to porazka...obsluga nie mila,15 kilo tylko w bagazu a i mniej miejsca chyba jest w samolocie...jakos mi sie wygodniej lecialo z wizzairem:-)
co mozna robic w sylwestra w bradford? :eek: bo my nie mamy planow a w sumie w kazdym miescie cos organizuja w centrum..jak tutaj jest?:oo2:

Hej
Ale mi sie udalo uciec przed deszczem:-D
Aniteczka1981- ja nic nie wiem o tym czy w centrum cos organizuja:no: Ale wiem na pewno ze mozna zorganizowac fajna impreze domowa:tak:;-)
Kasiaj- oby wam szybko zlecialo w podrozy i za mocno nie bujalo;-)
4muchy- slyszalam ze ty tez juz ladnie ufryzowana jestes na swieta:tak::-p
Kasiaj, Doris78- a co to ten kozuszek? Gdzie dokladnie on sie tworzy?:baffled:

Ja zaraz tez musze sie zaczac pakowac. Cala sterta prasowania czeka:wściekła/y:
Jeszcze tylko jutro swiateczny obiad z Artura siostra i w niedziele rano wyjazd:-)

No ja tez dzisiaj wyszlam z Dawidkiem na spacer i nas deszcz zlapal to wsiadlam w samochod i pijechalam do Sylwii:tak::tak:
KASIA.J-juz pewnie jestes w podrozy wiec szczesliwej derogi Wam zycze:tak:Wesolych swiat i fajnego przebranego Sylwestra:tak::tak:
ANITECZKA-Ja tz nie wiem czy cos w centrum organizuja,nigdy nawt nie bylam na takim sylwestrze:-)dla mnie za zimno:-D:-D

Dojechalismy na czas I stoimy teraz w kolejce. Odezwe sie znow jak dojedziemy na miejsce. Dzieki I udanej podrozy dla nastepnych wyjezdzajacych.

Kasia.j to szczęśliwej dalszej podróży:-)

Aniteczka ja tam na sylwestra idę na białą salę:-D:-D:-D

Szukam sobie na ebayu spodnie ciążowe ale oczywiście nia ma:baffled: Niby rozmiar 8 ale wielkie są jak na 80:szok::wściekła/y: No i wczym ja mam chodzic??

reklama
kasia j- no wlasnie chyba jedzies z laptopem na kolanach:-)
sylwia.m- jezuuuuu to ty szczuplutka jestes..:-) tylko pozazdroscic:tak:
w ostatniego sylwestra bylam w 26 tygodniu ciazy...wiec nie poszalam:dry:....ale bylismy u znajomych wlasnie na domowce..i moglam tylko sobie popatrzyc jak sie ludzie zmieniaja jak sobie wypija:rofl2::rofl2::rofl2: wiadomo abstynencja pelna para,ale bylo fajnie....a skakali kolomnie looooochooo:-):-):-)
fajnie jest byc w ciazy....pozdrawiam

Do góry