reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Mój już dawno na szczęście śpi:-)
Właśnie skończyłam pakowac prezenty, tzn nie skończyłam bo zostały jeszcze zabawki dla dzieci ale skończyłam na dzisiaj:-D Strasznie się zmęczyłam:-D:-p

4muchy no wampirki z naszych maluchów:-D Oni zawsze tak samo ząbkują:szok: Pierwsze zęby wyszły im w tym samym czasi i teraz obojgu górne dwójki zamiast jedynek:-D Zębowi bracia jacyś:-D

Kasia.j nie mogę z tego Twojego cwaniaczka:-D:-D On sobie w życiu poradzi:tak:

reklama
Ja wlasnie tez patrzylam bilety na lato i wyszly dla nszej czworki niecale 300f:tak::tak::tak:Ciekawe czy podrozeja:crazy::crazy::crazy::crazy:
4muchy,aniteczka-Czy Wasze starszaki dobrze myja zeby??Czy im pomagacie?czy moze myjecie im?Bo ja ostatnio pozwolilam Kubusiowi na samowolne mycie zebow i jak ostatnio zobaczylal jego stan uzebienia to sie zdenerwowalam:wściekła/y:bo zrobil mu sie kozuch od niedokladnego mycia :-(I znowu myje pod moim nadzorem,a potem jeszcze ja mu tam poszczotkuje:-(
I kiedys widzialam taki fajny zabkowy minutnik,tylko nie wiem gdzie:baffled:moze Wy gdzie widzialyscie??

4muchy-tak wizzair,od jakiegos czasu widzialam ze lataja tez raiynar czy jakos tak,ale nie podoba mi sie u n ich to ze cena jest calkiem calkiem,a potem jak doloza reszte to cena kosmiczna wychodzi no i te 15kg bagazu:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

Czesc kobitki;-)
Nie odzywam sie bo ostatnio jakos tak mi nie wesolo juz bym chciala rodzic ...duzo roboty a ciezki brzuch:-(no i Abi jest tez chora wiec nie za wesolo.
Ale moi rodzice przyjezdzaja 24 grudnia wiec sie juz nie moge doczekac:-):-):-)
Wczoraj byla u poloznej i moje dziecie jest juz w kanale glowa w dol wiec mamy nadzieje ze bedziemy normalnie rodzic:-):szok:ale sie troche boje...
Ja juz prawie wszystkie prezenty zakupilam zostalo mi tylko kupic cos dla tesciow.

Hej
No wlasnie tak myslalam ze tylko upominanie i nic wiecej nie ma na ten wiek:tak: kary na razie to dla niego dobra zabawa:crazy:
Nefretete, Kasiaj- ale fajnie macie z tym sylwestrem:tak: Super zdjecia poogladamy po waszym powrocie:-p
Sylwia.m, 4 muchy- moj tez mial dwojki najpierw i tak dlugo mu jedynki nie rosly ze az sie wystraszylam ze cos jest nie tak:-D:-D:-D i ze tych jedynek to juz nigdy nie ujrze:-D:-D:-D
4muchy- ja kupilam w niedziele bilety do poznania z wizzair na sierpien- platne za 3 pelne osoby- 160f- wiec im szybciej tym duzo taniej:tak:
Doris78- moja siostra wlasnie pozwolila swojemu synkowi myc zabki jakis czas i jak mu zajrzala po jakims czasie to znalazla plamke na 4. Juz tez go pilnuje caly czas:tak:

reklama
Co do kulek to nic nie wiem by byly na BD9 :-( Ja chodze najczesciej na te w Shipley.

A u mnie Maciek w koncu padl przed pol godzina, a Kuba dalej szaleje. Udziela im sie chyba atmosfera przed wyjazdem. Swoja walizke Kuba przepakowuje juz chyba 10 raz :szok:

Zabki Kubus myje sam i cos ostatnio nie pozwala sobie poprawic. Ale myje dosc dlugo i czesto (4-5 razy dziennie, udzielilo mu sie od tatusia) i nawet sobie czysci nitka :szok: Dentysta nam tez zwrocil uwage na ten kozuszek takze go kontrolujemy i kazemy doczyscic jeszcze. Uzywal mechanicznej szczoteczki i wedy bylo super, ale cos mu sie ostatnio odwidzialo i przeszedl na tradycyjna.

Do góry