reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

czesc dziewczyny:-):-):-)
no i bylam w leeds...trafilam bez problemu..:-)..nawet duzo pytan mi gosciu nie zadawal...;-)mam to za soba..:laugh2:
wiecie jak tam cieplo bylo w tym leeds...w bradford wygwizdow:shocked2:
kurde tylko nas z mieszkaniem wykiwali..:crazy: dzisiaj bylismy a tam smieci pelno nie wywiezionych na dworze...dywan nie odkurzony i nie wyprany i......brak mebli:wściekła/y:a inaczej sie umawialismy.jestem wsciekla bo chyba narazie nici z przeprowadzki:crazy:.tak pozatym ok..
sorki ze tak pesymistycznie..:happy2: ....bedzie lepiej

reklama
uwaga dziewczyny Alex nadjezdza:-)

Załączniki

• 23.17.12.08.jpg
    23.17.12.08.jpg
    117,3 KB · Wyświetleń: 25
Hej Hej:-):-):-)

Alex niezły rajdowiec:tak::-D

Aniteczka super, że tak dobrze radzisz już sobie:-) No i faktycznie dupowato z tym domem. Może powinniście zrezygnowac z tego landlorda bo potem w razie kłopotów znów was oleje:baffled: My kiedys mieszkaliśmy kilka miesięcy z dziurą w drzwiach wejściowych bo nie można się było doprosic agencję o naprawę:wściekła/y: Wiem, że od nich juz na pewno nic nigdy nie wynajmę:wściekła/y:

Ampar no widziałam fikającego bobaska. Machał rączkami, nóżkami i pisiorkiem:-D:-D Hehe żartuję, pani oczywiście nie chciała powiedziec:baffled: Choc pewnie jak by chciała to by zobaczyła co tam jest bo tak wyraźnie było widac. Ale trudno. Poczekam do lutego i się dowiem:-) Mierzy całe 51mm:tak:

Zmęczona juz jestem a to dopiero 18:szok::szok: Chyba wcześnie dzisiaj do wyrka pójdziemy:-)

no widze dziewczyny...bo jeszcze was nie zdazylam poznac:happy: ze tu synusie przewazaja...:-):-):-)
ja sie zastanawiam jaki moj nikus bedzie jak podrosnie..bo ala to mi dala popalic..:szok: wiecie ADHD :-D:-D:-D
sylwia-my wynajmujemy przez agencje...ale jak tak dalej bedzie to zrezygnujemy z tego na bd7 i poszukamy na wlasna reke..
a brzuszek juz rosnie???:-):-):-)

Hejka

Nefretete - maly kieriowca Ci rosnie,a tak apropo jak Twoje jazdy?

Aniteczka - super, ze wycieczka sie udala, a co do mieszkanka to niestety czasem tak sie zdarza, a wynajmujecie przez agencje czy bezposrednio od wlasciciela? A moze znajdziecie cos innego lepszego?

Sylwia - zartownis z Twojego maluszka jak Ci siusiakiem pomachal :-) A z jakiej agencji wtedy wynajmowaliscie?

4 muchy -Ty tez masz takiego malego elegancika? Bo moj mnie czasem do szalu doprowadza z tym co zalozyc :crazy:

A my bylismy z rana u lekarza. Maciek przebadany, dostal oprocz syropu krople do nosa. I dalej nie wiadomo dlaczego kaszle. Potem bylismy w sklepie i w kafejce na lanczu. Krotki spacerek i polgodzinne czekanie w aptece na mala buteleczke z kropelkami :wściekła/y: Tez juz padam, a tu jeszcze tyle rzeczy do zrobienia.

kasia.j jazdy mi na razie nie ida bo mój kochany przychodzi ostatnio cholernie zmeczony z pracy i jakos tak nie dajemy rady:wściekła/y: w Polsce sobie troche pojezdze... no cóż:baffled:
na dziś wieczór mamy zaplaowane farbowanie włosów...tzn ja będe frbowała Dominikowi włoski:-D po farbowaniu trzeba przebrać ciuszki i po pakować abym miała jeszcze jutro czas ewentualne pranie zrobić. dobrze, ze juz za prezentami latać nie musze:tak: w piatek tylko zrobimy szybki wypad do marketu po pieluchy i mleko.
naszczęscie nie musze zabierać ze sobą wózka:tak: zadzwoniłam o kumpla który też ma synk tylko już bodaj 3-4 letniego i powiedział żę mi pożyczy wózek i łóżeczko dla młodego, więc poprostu mam super.

już sie nie moge doczekać ech... sylwester z moimi szalonymi przyjaciółkami... będzie ostro:-D
oki spadam, później może jeszcze wpadne na bb

kasia.j w angielskich aptekach jest tylu pracowników, a na realizację recepty zawsze długo się czeka. Nie ważne czy paracetamol czy coś bardziej skomplikowanego.:szok:

Mam pytanie czy któraś z was płyneła promem z Hull. Tak mi się wydaje że któraś z was coś o tym wspominała. Jestem ciekawa opini.

sylwia.m a ten pisiolek ile miał milimetrów hi hi hi hi

Hej dziewczynki:-):-)

4muchy jakie milimetry:confused: Ogromniasty był:-D:-p:-D:rofl2:

Aniteczka brzuszek powolutku rośnie:-) I tak szybciej niż w pierwszej ciąży:-) Już nie mogę się doczekac jak będzie wieeeeelki:-D

Kasia.j to była Village Estates. Wynajmowaliśmy wtedy jeszcze z kolegą i każdy z nas musiał płacic 100Ł za wpisanie do umowy:szok: Czyli oprócz bondu i rentu za miesiąc z góry skasowali od nas 300Ł bezzwrotnego wpisowego. Załatwic nic sie z nimi nie dało. Dzwoniliśmy milion razy, oni zawsze mówili że oddzwonią a nie oddzwaniali. Na prawdę nie polecam:no:
Oni znowu sprawę olali z Maciusiem:wściekła/y: Dobrze, że do Polski jediecie:-)

nudny dzień mi się dzisiaj zapowiada:-:)wściekła/y:

ANITECZKA-A twoja Alicja ma stwierdzone adhd????a tak na co dzien to jest to uprzykrzajace???Leczona byla w jkis sposob???Wogole ostatnio slyszy sie ze duzo dzieci to ma.Ciekawe czemu:baffled::baffled::baffled:
NEFRETETE-to dobrze ze wozka nie musicie brac,pol bagaznika wiecej jest na pieluchy:-D:-D:-D:-DAle fajnie maszsz:tak:

Niedlugo Kasia.j jedzie i Ampar a my tu same zostaniemy na forum:-:)-:)-:)-(

reklama
witam kobitki:-)
doris- ja bylam z nia u psychologa jak miala 3 latka bo miala problemy z koncentracja,na niczym nie mogla sie skupic..ja jej cos opowiadalam a ona tak jakby mnie nie sluchala..caly czas biegala,no i z tego wzialy sie problemy z mowa...tzn nie umiala rozmawiac jak dzieci w jej wieku....czyli skladac zdania a mowila slowami pojedynczymi:tak:
w zaleceniach od psychologa mialam m.in poslanie jej do przedszkola( biedna przedszkolanka byla:-):-):-))
ale jak miala 4 lata to jej troszke sie unormowalo...dzieki przedszkolu:-D
pozniej byly pieciolatki i znowu psycholog( zerowka) zeby sprawdzic czy moze isc do szkoly( czyt.czy wysiedzi w lawce 45 min.:-D:-D:-D)
teraz jak byscie ja poznaly to byscie nie uwierzyly ze jakies miala problemy....:happy:
nawijke to ma taka ze by czlowieka sprzedala za 5 zl:-D
a jezeli chodzi o ADHD to duzo ludzi naduzywa tego slowa mowiac o zywych i rozbieganych dzieciach....a tak naprawde musi to stwierdzic psycholog czasem wspolpracujac z psychiatra dzieciecym i neurologiem...:happy2::happy2::happy2:

kurcze znowu nie wiem co na obiad:eek:..co robicie dzisiaj? moze mnie olsni:confused:
pozdrawiam

Do góry