reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
U mnie Kubus niestety mial takie zapedy i nie udalo mi sie ochronic tapety w salonie i podlogi w kuchni. :-( Ciekawe czy sobie nasz landlord to odliczy przy wyprowadzce :confused:
A Maciek jak na razie maluje po sobie. Wczoraj wygladal jak pisanka :-) dobrze ze te pisaki sie w miare latwo zmywaja.

A co do pieluch, to chyba mam szczescie i te moje Huggies sa zawsze w promocji i wychodza ciut taniej niz w UK.

Kubus dzis wymyslil nowe slowko w jezyku polskim. Bardzo mi sie to podoba u dzieci, jak probuja cos powiedziec, jak sie gubia w tym tworzeniu zdan. Uwielbiam go podsluchiwac jak rozmawia przez telefon. Chyba zaczne to nagrywac, bo te rozmowy sa niepowtarzalne. Zadzwonil do babci i zaczal ja zapraszac, zeby przyjachala znow, bo teskni. Babcia cos o pogodzie musiala powiedziec, bo on jej odpowiedzial: To ja zrobie tak, zeby te chmury NIE DESZCZOWALY. :-)

Nefretete- ja tez ostatnio pakowalam ciuszki po Macku i Kubie, ale na razie te lepsiejsze chowam do garazu. Na wszelki wypadek gdyby nie wyszlo i znow urosl by siusiaczek ;-):-)

Hej z wieczora
Ja popijam herbatke z cytryna, robotnicy skonczyli o 17.30:angry: i zapowiedzieli ze jeszcze jakis drobiazg maja jutro do zrobienia:angry: Juz powoli sie przyzwyczajam do ich obecnosci:-D:-D:-D

Aniteczka1981- nie martw sie. na osiedlu jeszcze blizej od ciebie niz przychodnia jest solarium przy glownej ulicy;-) Za 20f mialam 90 min :tak: Nie bedziesz wiec biala chodzic:-D:-D
Doris78- no to rzeczywiscie nieciekawie z tymi uszami. Mam nadzieje ze to jednorazowy wybryk i w miare wczesnie wykryte:-(
4muchy- jak nastepnym razem przyjedziesz do mnie na spotkanko to zobaczysz stolik mojego szymona. Pisze po nim byle nie po kartce:-D juz kilka razy popisal tez tv i panele:szok:
kasiaj- ja wlasnie mowilam mojej cioci pediatrze o tym i rzeczywiscie dobrze ze pojdziesz w polsce bo moze to np jakas alergia i maly niepotrzebnie sie meczy:-(
Nefretete- ja tez biore pieluchy. W polsce ceny mnie szokuja:szok: No i brawa dla Alexa- ma swoj pierwszy kubek niekapek;-)

Ogladam filadelfie- bardzo lubie ten film:tak:

hej dziewczynki
ja tak tylko szybko odpowiem bo jestem troche zabiegana...
ruszamy w sobote około 18-19.00 to zależy od warunków atmosferycznych:szok:. będziemy z powrotem 3 stycznia;-)
to i ja pojde za waszą radą i kupie tutaj pieluszki:tak:

a teraz wracam do dalszych poszukiwań klubu na kolejny zlot:-)
buziaczki

aniteczka to jeszcze raz powodzenia

Adaś ma dzisiaj świąteczne przyjęcie w szkole. Mogli się ubrać inaczej niż zwykle. Niestety ubieranie trwało też dłużej niż zwykle. Ciężko się zdecydować. Dobrze że w angielskich szkołach są uniformy.:-):-):-):-):-)

ampar u nas robotnicy zwijali się zawsze o 16-stej i ani minuty dłużej

HEJ HEJ:-):-)
A u nas jak jakies mieszkanie remontuja i tam sie ekipa kreci to zawsze sie zwijaja przed 4:tak::tak::tak::tak::tak:
ANITECZKA-dasz rade:-):-):-)napisz potem jak Ci poszlo:tak:
4muchy-Kuba Christmas party ma w piatek i tez moze sie ubrac w co chce:tak:a i oni jeszcvze zawsze przynosza 50 p i zbieraja na cos tam:baffled:sie smieje ze pozwajala dzieciom przychodzic w normalnych ubraniach ,ale musze za to zaplacic:-D:-D:-D
A z tymi mundurkami tez mi sie strasznie podoba:tak:

reklama
Hej
Ja dzisiaj duzo gorzej ale w przedszkolu bylismy. Mikolaj zrobil na szymonie znowu ogrooooooooomne wrazenie. Z 10 min stal z takimi oczami:szok:
Doris78, 4muchy- u mnie sa jakies wyjatkowe palanty:wściekła/y: Dzisiaj znowu zepsuli cos na dole i nie mam wody:wściekła/y: Chyba niezle im placa za nadgodziny bo powiedzieli ze okolo 17 beda sprawdzic czy wszystko w porzadku:tak:
Aniteczka1981- jak tam? bylas w leeds czy tak jak doris zwiedzilas jakies inne miasto:-D:-D
Nefretete- fajnie ze bedziesz pisac. Ja mam nadzieje ze tez dam rade sie z wami komunikowac;-)
Sylwia.m- co slychac? A moze raczej co bylo widac?:-)

A ja wzielam aparat dzisiaj zeby porobic zdjecia i pokazac w polsce jak szymus spedza czas na wsi no i przede wszystkim jakies fotki z mikolajem i wlasnie jak wszedl to padly mi baterie:-(

Do góry