reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Hej
U mnie dalej fachowcy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Sa rewelacyjni:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Mieli wyjsc o 14:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Monika1213- glowa do gory. Najwazniejsze ze wiedza co leczyc. Dobrze ze pojechalas tutaj dostalabys najwyzej paracetamol:wściekła/y: a maluszek tak jak napisala Sylwia jest juz duzy i silny:tak:
Sylwia.m- mnie na szczescie nigdy ucho nie bolalo. tak sie ciesze ze poszlam do tego lekarza . Szymus jest juz po 4 dawce antybiotyku wiec o niebo lepiej sie czuje. Nawet spi teraz bez paracetamolu:-) Milego ogladania jutro:tak:
Kasiaj- mi kiedys szymon kaszlal przez 3 tygodnie. Po tygodniu poszlam do lekarza i kazal czekac. Dawalam syropy i nic . Tylko szybko oskrzela osluchal i to wsio. Moze popros o przeswietlenie bo u maciusia to rzeczywiscie dlugo:confused: albo chociaz badanie krwi- przeciez jak jest jakas infekcja to wszystko wyjdzie:tak:
4muchy- ja juz sie boje co bedzie jak po 5stycznia zaczna remont lazienki:szok: powiedzieli jedna lazienka w jeden dzien- buaaaaaaaahahaha:-D:-D:-D:-D:-D
aniteczka1981- oby jak najszybciej zlecialo zanim mala pojdzie do szkoly:tak:

A ja rozwalona jestem na maxa:-( Ale do przedszkola jutro ide bo mikolaj znowu przychodzi;-)

reklama
AMPAR-to sie nacieprpil teroche Szymek:-(bol ucha straszna rzecz:-(ja kiedys wiecznie chorowalam na to,raz taki mnie bol zlapal ze zemdlalam:szok:na szczescie u lekarza to bylo:szok:
MONIKA-na szczescie ze jestes w Polsce:tak::tak::tak:no i napewno bedzie ok:tak:trzymaj sie cieplutko i pamietaj ze jestesmy z Toba:tak:
ANITECZKA-po swietach mozemy sie spotakc w jakims kulkolandzie to Twoja Alicja sie wyszaleje z Moim Kuba:tak::tak::tak:A solarium jest u mnie na Bd 12,ale to jest kawalek od Ciebie

Mojego Kube tez roznosi, pomimo ze chodzi do szkoly. 2,5h to dla niego za malo, dopytuje sie mnie kiedy bedzie chodzil na caly dzien.:-) I tez obowiazkowo chodzimy na kulki, czesto po szkole.

Ampar - ciesze sie, ze jade do Pl, pojde z nim do pediatry, moze on cos wymysli.

Aniteczka - na pewno jakies tam sa, tylko trzeba sie poszwedac po okolicy, a przeprowadzacie sie jeszcze w tym roku czy juz w nowym?

Doris, Sylwia - fajnie Wam z prezentami, ja dzis odfajkowalam kolejny, ale w takim tempie to nie zdarze :-(

ANITECZKA-Pewnie chcecie wykorzystac to,ze Twoja mama jest z Wami,tak???
4MUCHY-Moj Dawid tez wiecznie chodzi do Kuby pokoju,siada na jego krzeselku i sobie tam pisze w Kuby zeszytach:-D:-D:-D:-Dmala papuga:-D:-D
AMPAR-Zdrowka dla Szymka:tak:

Moniś oby jak najszybciej zwalczyli Ci to choróbsko. Szybkieko powrotu do zdrowia Ci życze i abyś nie musiała sie tak martwić... wszystko będzie dobrze:tak:
Ampar buziaki dla małego i niech też szybciutko do zdrówka wraca

ja już po wolutku sie pakuje:-) mam już spakowane rzeczy taty których nie dała rady zabrać (cała waliza), ciuszki młodego też już spakowane;-) jeszcze tylko moje ciuchy i Dominika, jakieś kosmetyki, mleko i... no właśnie jak myślicie pampersy kupić tutaj czy lepiej w Polsce? W zasadzie mi to obojętne bo jedziemy smochodem... tylko zastanawiam sie czy jest sens:baffled:

przy okazji dzisiejszego pakowania przebrałam ciuszki Alexa i uzbierałam kolejną torbe zamałych już ubranek:szok: już mam pomysł co z nimi zrobie:-D ostatnio bardzo podpuszczamy znajomych żeby sobie dzidzie zmajstrowali;-) przychodzą do nas i nie mogą sie ciągle napatrzeć na Alexa:-D Waldi sie za każdym razem przymieża czy mu miano taty pasuje hahaha ubaw zawsze mamy nieziemski

dzisiaj odwiedziła nas pani dietetyk z baby clinic aby pogadać o wprowadzaniu nowego jedzonka... byłam zaskoczona bo myślałam że przyjdzie poprostu HV, a tu prosze:-) Alex dostał od pani kubek niekapek;-)

reklama
Nefretete-A kiedy Wy wyruszacie??Bedziesz sie odzywala z Polski??bo nie wiem czy zyczyc Ci weslych swiat:tak:A pampersy wiesz w Polsce paczaka chyba 40 szt kosztuje 45 zl:-)wiec wychodzi 10f, a tutaj za 10f masz 80 sztuk:-D:-D:-D:-D:-D:-DAHA A kiedy wracacie????no i czekam na Ciebie po powrocie:tak:
4muchy-Mam nadzieje ze Dawid nie zacvznie pisac tam gdzie nie trzeba:tak:Kuba jakos sie uchowal bez takich ekscesow:tak:

Do góry