reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Acha Kasiu 83 , paczka z herbatkami idzie z Polski , tylko cos dlugo bo juz dwa tyg:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Cos nie moge sie jej doczekac.

No i dzieczyny z tymi miomi 15 kilogramami to moze przesadzilam , ale chociaz 5-7 musze do marca( slubu) zgubic.
no teraz juz naprawde koncze .

DOBRANOC

reklama
Buziaczku na nowej drodze zycia zycze Wam przede wszytskim milosci milosci i milosci. Zdrowia dla calej rodzinki, samych slonecznych dni i wogole wszytskiego naj naj

Dotąd dwoje, lecz jeszcze nie jedno, Odtąd jedno, chociaż nadal dwoje. Bądzcie dla siebie i ziarnem pieprzu, i szczyptą soli, i tym co cieszy, i tym co boli. Trwajcie razem, gdy miłość w rozkwicie i gdy ku jesieni swe kroki skieruje życie.
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia Ewelinko (Buziaczku)

Dzis mój maluszek skonczyl miesiac...jejku jak ten czas z dzieckiem na swiecie szybko leci..a w ciazy dluzy sie i dluzy :-)..teraz dni mi uciekaja przez palce doslownie..zanim sie obejrze jest juz wieczor, kąpanie malego, szybkie sprzatanie i spac choc na dwie godzinki do nastepnego karmienia..i tak co dzien...ciezki los matki :tak::-D

Jejku Yowka ale super ten Twoj Szymus. Taki spiacy krolewicz. Ogladalam zdjecia na waszej stronce-super. Ja juz tez chce mojego maluszka a tu jeszcze tyle czasu:-(. Ja nawet jeszcze nie wygladam na 7 miesiac ciazy:-:)-(. Buziaki dla Was:-):-):-)

HEJ
Tak tak Yowka czas zasuwa jak szalony. Zaraz swieta , sylwester i juz 2008rok.:szok:

A my dzis bylismy z Szymkiem w Lister Parku , piekna pogoda i superowy spacerek:-):tak:.

Buziaczku jak po slubie ??????????, Czekamy na fotki.

czesc

My tez dzis ogladalismy filmiki jak Kubus byl malenka dzidzia, zeby mu pokazac czego ma sie spodziewac. Wczoraj mlody mnie niezle nastraszyl, tak kopal i sie wiercil, ze myslalam ze zaraz dostane skurczy i zaczne rodzic, wszystko mnie w srodku bolalo. No a my w proszku, jeszcze nie przygotowani, polowy rzeczy nie mam kupionych, trzeba zrobic pranie i takie tam, takze w tym tygodniu ostro sie zabieramy juz do przygotowan.
Bylismy wczoraj w polskim klubie w leeds na ognisku i sztucznych ogniach. Kuba jak zwykle sie bal, i ogladal wszystko zza szyby. Zjedlismy bigosik, kielbaske smazona, panowie popili polskiego piwka (bylismy ze znajomym, zeby nie bylo ze daje dziecku piwko ;)), ale malo ludzi bylo.

Niunka - widzialam Was dzis jak wsiadaliscie do autka kolo parku, jechalismy do domku na obiadek akurat

hej
ja tak na chwilke tylko bo michas spi wiec chce tez pospac :) polatalam dzis troche po miescie chcialam kupic rodzince i znajomym jakies male prezenciki no i nic ciekawego nie wymyslilam mamie i kolezance kupilam pidzamy kolezance taka skapa, sexi co by jej chlopak tez skorzystal a mamie mniej sexy co by tata zawalu nie dostal hehe. w funciaku wypatrzylam majtki jadalne z cukierkow z flaga anglii wiec podaruje je drugiej kolezance hehe to taki zart ale juz drobiazg jest:) babci kupilam zestaw 3 aniolkow na choinke, wujkom i ciociom pralinki z alkokolem, aaaa i kupilam Michaskowi pierwsze buciki takie sliczne do dzinsow i marynarki bedzie mial -jutro wam moze wkleje zdjecia :) teraz jeszcze prezenty dla coreczki mojej kolezanki,taty i brata ehh czyli najgorsze przede mna.
yowka mi ten czas tez tak leci. a synus slodziutki
dziewczyny fajnie macie to spacer w lister parku to ogniska i kielbaski - ja czuje sie jak wiezien wlasnego domu i osiedla ehh musze sie zaczac czesciej ruszac do centrum dobra lece spac pa

reklama
HEJ i tylko na momencik.
Szymek zasnol , to ja korzystam i czytuje co tam u was, tylko dziwi mnie ze Karolina , Cfcgirl sie malo odzywaja. dziewczyny co tam u was???????

Kasiu.j , - kochenienka ty rob szyk z tym wszystkim , bo ty bedziesz rodzila , a twoj bedzie robil prania i prasowania:-D

Kaska83, - fajnie masz niedlugo bedziesz w Polsce , tez bym chciala pojechac cociaz na kilka dni, ale niestety tu nasz dom jak narazie.:-(
My jedziemy w lutym na 3 miesiace :tak::tak::tak::tak::tak::-), slub i chrzciny beda w POLSCE:tak:. No a przyokazji troszkie odpoczniemy, cos sie wkoncu nalezy po trzecha atach w angli.

Babeczki koncze , pisac i jeszcze raz pisac co tam u was.;-)

Do góry