reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bemowa, Jelonek i dalekiej Woli :)

Yoda, ok fajnie to o której 10:30 czy 11 ???I tam pod jw construction jak mówiłyśy ostatnio ??
Asiu a Ty o której umówiłaś się z tą dziewczyną ? I gdzie planujecie być bo może spore spotkanko dziś zrobimy :-)
Ja wyjde po 10 i planuje do 14-15 spacerować żeby korzystać póki jest pogoda :-p

dostałam od dziewczyny z forum "rozszerzania diety..." ponad 200 stron przepisów jedzonka dla dzieci od 6m-cy do 4 lat. Jak chcecie żeby Wam przesłać dajcie znać :cool:

reklama
ok Yoda
Asia ma jakąs nową dziewczynę do naszego Klubu wiec może dziś jakoś razem uda nam się spotkać.

Oki my się wygramolimy pewnie 11-12 i tak postaram się umowić z Kasią w waszych okolicach. Tylko M. mi zabrał dziś mój samochód, a w jego nie mam fotelika. Więc czeka mnie ztm... dobrze, że to blisko. Dam znać też Asi i Magdzie.

witam dziewczynki
ja mieszkam przy samej Arkadii więc zanim się tam pod ratusz na Bemowo dostanę to już niezły spacer mamy i to jeszcze z przesiadkami a wiadomo jak ludziska chętnie pomagają mamą z wózkami:(
a co do ubranek to ja niestety już wszystko odkładam dla szwagierki a drugą połowę dla koleżanki
udanego spacerku :)

Udał się nam spacer :-). Chciałam Wam powiedzieć, że miło się z wami spotykać.
Byliśmy u lekarza. Oluś zdrów jak rybka, a ten katarek od czasu do czasu to od zębów.
Mamaania może wpadniesz do nas do klubu we wtorek o 16 ???

Bardzo mily spacer...super spotkac inne mamy i poplotkowac:) mimo takiej drogi warto przyjechac spotkac sie z Wami:)
Super, ze Olus juz zdrowy...

Dziewczyny zaczynamy bić rekordy spotkaniowo-spacerowe :) Jeszcze Magdy brakowało.
Spacerek świetny, my z Adasiem spacerowaliśmy jeszcze do 15 bo tak mu się pieknie spało że szkoda mi było wracać do domu.

Asiu85 mam dla Ciebie kilka słoiczków ale dziś totalnie wyszło mi z głowy, jak będziemy się widzieć następnym razem przypomni mi.

Navna wysłałam Ci na poczte mój adres mailowy z prośbą o te przepisy.
Dałam dziś Adasiowi krem z jabłek z jagodami (czyli jagódki jako nowość).

Dziewczyny znajoma ma do sprzedania spacerówkę Inglesina Trip czerwona. Wózek w dobrym stanie, do wyprania z niewielką dziurą w siatce zakupowej. To to co widziałam bardzo mu się nie przyglądałam, ale nic więcej nie mówiła. Chce za NIEGO 200 zł. Wydaje mi się że warto ja już mam spacerówkę, dlatego pytam was, a może ktoś z waszych znajomych. Obecnie wózek jest u mnie na balkonie gdyby był ktoś chętny do obejrzenia. Tylko to nie jest jakiś najnowszy model, jak by ktoś był zainteresowany to mogę dopytać lub pokazać.

reklama
Hej dziewczyny.

My wlasnie zjedlismy sniadanko...dzisiaj nowe buleczka obsmazona w jajeczku...pycha:)

Znacie streetcom?

Ja zarejestrowalam sie jakis czas temu i dostalam juz mleko Gerber 2, zele axe, a wczoraj dostalam inf.ze zakwalifikowalam sie do kampani JOHNSON'S Baby.
Moze ktoras z was tez chcialaby testowac jakies produkty? Jezeli tak to wyslijcie mi imie i adres mailowy na priv to wysle wasze zgloszenie. Co jakis czas dostajecie paczke z jakimis produktami...waszym zadaniem jest tylko rozdac je i zebrac opinie:)

Ale zimno:(

Do góry