reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bemowa, Jelonek i dalekiej Woli :)

Hej dziewczyny!
Magdzik trzymaj się tam ciepło. Jesteśmy z Tobą :-).
Yoda nie ma dramatu z tym moim brzuszkiem. Lekko nie jest, ale na szczęście mała ma się dobrze i np. nie musze leżeć cały czas tak jak niektóre kobiety w ciąży. Poza tym " trza być twardym, a nie mientkim " :-).
Mycha mam nadzieje, że będziecie zadowoleni z fotelika. My jesteśmy bardzo. A jak Kuba ?
Asia ty też napisz jak wczoraj wizyta u lekarza.
Pacyśka ja nie spaceruje po fortach, ale często bywam w okolicach Mcdonalda przy Wrocławskiej, a mieszkam przy Radiowej. Jak coś to chętnie wybiorę się na spacer.

reklama
Ale wywołałam lawinę przeżyć z okresu ciąży. Zeby więcej było takich kobiet jakie miała okazję spotkać Asia85 w przychodni czy Mychakp w metrze. Mogę Wam tylko napisać na pocieszenie że znam kraj :-p gdzie kobieta w ciąży jest jeszcze bardziej olewana niż u nas.
71gdmalajka jak tam Bartuś co lekarz powiedział ???
Mychakp też planuje kupic fotelik tej firmy tylko ze mający isofix kupiłaś z tym systemem czy bez ???
Yoda, Asiu85 spacerowałyśmy głownie we trzy a teraz proszę jak nam się grono powiększa :-)

Asiu wczoraj jechal pierwszy raz, Kuba przez ten kaszel i katar jest marudny wiec troche nam poplakiwal w czasie drogi...zobaczymy jak bedzie sie zachowywal jak bedzie zdrowy.
Navna bez bo ten model nie ma tego mocowania, kupilismy taki na pasy,ale spoko stabilnie sie trzyma...

DZiewczynki mam już stworzony suwaczek i gdzie teraz musze wkleic ten kod? i który ten: BBCode (PseudoHTML, UBBCode)
Używany w większości for, które nie zezwalają na kod html.
czy ten: HTML
może być używany na stronie www, w emailach i na forach, które zezwalają na kod html???
dzieki za szybka odp

ja przy moim mam url i wklejasz w to duze okno - jak ja to robiłam to wklejałam wszystkie i patrzyłam który wejdzie, uwazaj tylko zeby nie skopiowac odstepu bo wtedy nie wejdzie
sprawdziłam szybko bo Karolinka marudzi i uciekamy na spacer: edytuj sygnature - okno to najwyzej !!!

Ostatnia edycja:
Kurcze Navna wiesz, że po tym naszym spacerze Olek dopiero teraz poszedł spać. Prób owałam go ululac jak tylko wróciliśmy do domu. Co ty.. tak szalał, że aż się w koncu uderzył w dziąsło. Myślałam, że się spłacze i pójdzie spać. Nie... chwile popłakał i zaraz dalej szalał. powywalał wszystkie ciuchy z szafek... Ręce opoadają. Cieszcie się dziewczyny, że wasze maluchy jeszcze tak nie rozrabiają...

Asiu mi Karolinka zasneła jak tylko przeszłyśmy skrzyżowanie, pięknie spała ale jak weszłam do mieszkania szybko się obudziła. Ale się cieszę z tej czapeczki - bardzo udany zakup :-)
Yoda i jak udało się z suwaczkiem ???

reklama
Nie ogarnęłam tego suwaczka :( Navna musisz napisać jak krowie na rowie, dokładnie krok po kroku co odpalam żeby wrzucić te kody??? sorka że zajmuje dupke :zawstydzona/y:, ale może znajdziesz minutke.
My dziś odebraliśmy badanie panelu pokarmowego Adasia. Z 20 alergenów wyszło że jest uczulony na mleko krowie na poziomie 1 (a jest od 0-6) czyli bardzo mało.
ALE to ze nie wyszło że jest uczulony nie oznacza że nie jest uczulony (mojej koleżance też tak wyszło a syn był uczulony na bank na kilka produktów z tego panelu), oznacza to że uczulenie jeśli jest to delikatne i jest bardzo duża szansa że wyrośnie z tego (syn mojej koleżanki zaraz po pierwszych urodzinach zaczął jeść wszystkie produkty na które był do tej pory uczulony) - tak mi wytłumaczyła Pani alergolog. Mam do niej przesłać zeskanowane wyniki badań, ale podejrzewam że wcześniej jak w pon to nie ma co się spodziewać odp.

Boli mnie lewa pierś i jest lekko zaczerwieniona w jednym miejscu, mam nadzieję że to nie zapalanie piersi, miałam 2 razy na samym początku karmienia, to nie było przyjemne, zwłaszcza że ten drugi raz skończył się antybiotykiem, nie dało rady inaczej.

Miłego weekendu wszystkim "naszym" mamusiom. Do zobaczenia w przyszłym tygodniu. Może jeszcze ktoś do nas dołączy ...

Do góry