reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bemowa, Jelonek i dalekiej Woli :)

Wszystko jest kwestią dogadania. Wydaje mi się jednak, że oni by woleli zeby to był stały dzień i stała godzina, mogą być pewnie dwa albo więcej. Myślę, że byłby to tak, że ogłosili by to na swojej stronie. Ja bym była wtedy za to odpowiedzialna, ale może wrazie czego byśmy się wymieniały. Kurcze z tą godziną to troche lipa, bo Olek mi zazwyczaj śpi do 16.

reklama
Yoda to super że Adaś zdrowy :-)
A wy nie wolałybyście wcześniejszej godziny nawet 12 ??? Wtedy można połączyc spacer z dzieckiem a po spacerku od razu do Klubu. Czy wolicie mieć przerwę ??

Yoda właśnie super, że mały zdrowy.
Navna oni chyba by woleli popołudnia, bo z rana klub jest i tak otwarty. Powiem szczerze, że mi by najbardziej pasował wtorek, środa, albo czwartek tak nawet koło 17. Piszcie swoje propozycjie i znajdziemy wspólnie dogodną godzine.

Ja głosuje za wtorkiem :-)
A co sie dzieje w dzień w Klubie ???
Jak tam ząbki Olka, chyba dały mu troche spokój jak nic nie piszesz ?

Ja przychylałbym się bardziej do Navnay pod katem godzinowym tz. że po spacerku, czyli teraz juz nie bedziemy wychodzić z samego ranka bo chłodniej tylko pewnie koło południa, 2 godz spacer i wtedy np ok 14 można isc do klubu napić sie herbatki nakarmić dziecko. Tylko nie wiem co z Asia bo jak Olek spi o 16, to dla Ciebie ta godz tez jest bezsensu. Kurcze nie wiem co ta godzina. Jesli chodzi o dzien tygodnia to tak jak Asia wtorek środa czwartek.
Specjalnie teraz weszłam na ich strone co tam sie rano dzieje i faktycznie jak coś to o 10, 10.30ale to zazwyczaj trwa do 2 godz wiec ta 14 mysle ze byłaby ok. Nie wiem co Ty na to Asiu.
Dla mnie 17 to za późno, bo Adas narazie chodzi spać o 19, a przed tem kapiel o 18.30 czyli z Klubu musiałbym wyjsc o 18, chyba ze przychodziłabym na godz. Teraz jeszcze we wrzesniu i paxdzierniku w ostateczności ta godz jest do przyjecia, ale poxniej juz bedzie za ciemno. Podejrzewam że z miesiaca na miesiac bedziemy mogły modyfikować dzień i godzinę.
Już sama nie wiem jak to zrobić żeby było dobrze.

Przemyślałam temacik i mam już konkretne propozycjie. Wtorek godz. 16.00. Mogę troszke cześniej kłaść Olka tak żeby koło 15.00 wstawał. Myślę, że tak byśmy się spotykały przez 2 miesiące do listopada, bo potem to nie wiem jak ze mną będzie... Co wy na to? A i tak wszystko wyjdzie w praniu.

Mi pasuje, możemy się teraz spotykac we wtorki o 16 a wraz ze zmianą pogody zmieniać godzinę. Yoda do 18 posiedzimy a potem do domku kąpiel i dzieciaczki spać,a to jest tak ze możemy tam byc dwie godziny czy to tez możemy sobie same ustalić - na ile oni sa elastyczni ???
Yoda czy rozmawiałaś z lekarzem na temat jak długo leczy się żelazem, poniewąz mam dylemat dużo czytałam o tym że za długo go nie można podawać, ta lekarka z Działdowskiej tez powiedziała żebym Karolince odstawiła, a dziś w przychodni pediatra prowadząca powiedziała ze jak zaczęła robić czarne kupki to dobrze, bo to znaczy że zaczęła przyswajać żelazo i żebym dalej podawała.

Dziewczyny fajna stronka z przepisami jutro ide do ekologicznego po warzywka i pobawię się w wielkie gotowanie :cool2: http://www.osesek.pl/ksiazka-kucharska-dziecka/papki-i-przeciery.html

Ostatnia edycja:
Czesc
Asiu no to postanowione wtorki 16.

Navna jak chcesz mozemy razem sie przejsc do sklepu (co prawda ja nic nie mam do kupowania, ale dla towarzystwa moge sie przejsc). My bedziemy wychodzic ok 10 bo musze koniecznie rano cos załatwić na poczcie.
Jeśli chodzi o to żelazo to my narazie mamy brać 6 tyg później kontrolna morfologia i zobaczymy co dalej.
Z tym netem i lekarzami to można cholery dostać. Wszedzie pisza kasza jaglana zdrowa bardzo dobra dla niemowlaków juz od 6 miesiąca, a wczoraj czytam jakas gazetke dziecieca a tam: kasza jaglana po 10 miesiącu. Ja już dałam nie było rewolucji, wiec Adas jzu bedzie ja jadł, ile mozna ziemniaki jesc. No bo co ja mu moge na ten obiadek dac zamiast ziemniaka? Kasza jaglana jest o tyle fajna ze ona i z miesem i owocem. A ta stronke juz widziałam, faktycznie fajne, proste przepisy.

Dziewczyny,jeśli macie do oddania ubranka dla noworodka bardzo chętnie je przyjmę bądź kupię za niską cenę
kontakt na gg:35991682
oraz przez forum.

Za odpowiedzi z góry dzięki :)

reklama
Dziewczyny nie dzwoniłam wczoraj dziś zadzwonie do tej kobitki z klubu...
Tilla ja Ci niestety nie oddam, bo za chwilkę będą mi potrzebne :-). Za to witam serdecznie na naszym forum.

Do góry