reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bemowa, Jelonek i dalekiej Woli :)

Hej, miałam Wam napisac że warsztat się udał i było bardzo fajnie poplotkować o teściowych i takich tam sprawach, ale to mniej ważne ponieważ moja Córcia zrobiła dziś pierwsze kroczki, tak moja mała Księżniczka już chodzi - cudowny widok.
Do zobaczenia w czwartek w klubie to się na żywo pochwalimy :-)

reklama
Co tu tak pusto??
j_asia nareszcie ktoś z moich okolic, anie tylko Jelonki i Jelonki :-D. Poza tym mamy córy w tym samym wieku dokładnie :-). Jeśli chodzi o lekarza to my na Wroclawskiej chodzimy do dr Różak. Jest ok tylko strasznie komercyjna. Co wizyta to recepta na Viburcol i zawsze sterta leków na wszytko i na nic :-). Natomiast jest dokładna przy badaniu, odpowiada na wsytkie pytania, ma dobry kontakt z dzieckiem i jest podatna na sugestie ( nie ma problemu ze skierowaniami itp).
Mieliśmy ostatnio profesjonalną sesje zdjęciową. Wklejam efekty. Polecam Wam dziewczyny bo to super pamiątka.
Zobacz załącznik 431851Zobacz załącznik 431852 IMG_0162.jpgZobacz załącznik 431856Zobacz załącznik 431857Zobacz załącznik 431858

Navna no właśnie gratulacje dla Karoliny.
Ale mrozi... Czy wy też siedzicie z maluchami w domu? My już nie wyrabiamy. Trzeci dzień w czterech ścianach... W sumie z Olkiem to bym wyszła, ale dla Luśki to już za zimno. Jednak jutro i tak musimy wyjść, bo mamy wizytę u ortopedy z małą.

Cześć,

Ja widzialam na zywo w klubie Karolinke, fajny widok jak taki szkrab spaceruje :tak:

My dzis nie wyszlismy pierwszy dzien i tez nam bylo ciezko caly bozy dzien w czterech scianach, a jutro u nas IMPREZKA !!!! Pierwszy ROCZEK Adasia, myslalam ze kupie cukierki i pojdziemy do Klubu, ale jednak Klub chyba wogole odwolam, bo wydaje mi sie ze wiekszosc nie wychodzi z Maluchami a ja tez bede miala troche roboty przed urodzinkami. Zamowilismy taki fajny tort w ksztalcie 1-ki, mam nadzieje ze bedzie smaczny :-)

Asiu85
fotki bardzo fajne, tez myslalam o takiej profesjonalnej sesji, moja znajoma sie tym zajmuje, ale wole fotki w plenerze wiec poczekam na wiosne.

A jak tam nasze nowe Mamusie, jestescie jeszcze z nami???

Buziaki i trzymajcie sie zdrowo i cieplutko :-)

NAJLEPSZE ŻYCZENIA URODZINOWE DLA ADAŚKA :-)
BUZIACZKI OD KAROLINKI :-)

Odnośnie naszej ostatniej rozmowy w klubie to w najbliższą środę grają "Rzeź " Polańskiego i my z Karolinką pewnie się wybierzemy. A co do szczepień to przed chwilą także uzyskałam informację że rok i dwa miesiące jest pierwsza dawka. Dobrze że poruszyłyśmy ten temat bo dwa miesiące wcześniej w tym wieku to uważam dużo. Też z Karolinką siedzimy od wczoraj w domu bo temperatury są nieludzkie i współczuję tym co musza wychodzić, my się grzejemy jak dwa kociaki.
Dzięki za gratulacje, miłego dnia :-)

Hej hej
no i już mam Roczniaka w domu. Impreza się udała, fajny i smaczny (wszystkim smakował) tort zamówiliśmy w kształcie 1-ki, za bardzo przystępne pieniądze 35 zł/kg, Adaś miał rogalika z ciasta marchewkowego :-) (też mu smakował). Prezentów a prezentów, tylko troche za dużo ludzi i czasami za głośno, ale dał rade do 20.30.

BARDZO DZIĘKUJEMY ZA PAMIĘĆ I ŻYCZENIA !!!!!!!!

No i co kolejny dzień w czterech ścianach :no: ale zimno, wczoraj byłam na chwile i uda już mnie szczypały z mrozu.

Magdzik jak tam Kacper?

Buziaki

reklama
Od nas niestety spóźnione życzenia dla solenizanta :-)
U nas oprócz tego, że zimno, to jeszcze kolkowo :-( Najlepsze na brzuszkowe smutki są mamusine rączki, więc nie mam jak pisać, ale dobrze, że chociaż te rączki pomagają, bo serce się kraje, jak widzę, że Młodą boli, a ja nie mogę jej pomóc...

Do góry