reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bemowa, Jelonek i dalekiej Woli :)

Hej Dziewczyny !!!
Karolinka już się dobrze czuje, tak dobrze że od soboty mi raczkuje :happy:
Myślałam, że jutro w klubie Wam się pochwalimy ale niestety wczoraj ja wylądowałam w łózku z gorączka, dziś jestem mega osłabiona. Myślę że może jutro na spacer wyjdziemy natomiast do klubu nie przyjdziemy żeby na wszelki wypadek Was nie pozarażać.
Asiu85 te badania tak jak Yoda pisała robią pod tym adresem, to jest blok naprzeciwko mojego.
Yoda jak będzie Magdzik to mam te samą prośbę co tydzień temu o ten avon - dzięki.

reklama
Navna jak Magdzik będzie to oczywiście odbiore Avon dla Ciebie :)

Coś mi się wyłączyły buźki i pogrubienia itp. co mi sie zrobiło???

Dziś było podejście butli z moim mleczkiem - ale bunt był na pokładzie jak bym dawała modyfikowane.
A kompot w ciągu dnia z butli nawet nawet pije, troche się pobawi trochę pije. Czuje że niezła jazda z tym przejściem będzie ...

Hej, nas też nie będzie dzisiaj w klubie. Jaś przeziębiony, ja w kiepskim stanie (dostałam pierwszy raz miesiączkę od czasu ciąży i umieram), a do tego o 13 mamy wizytę naszego pediatry więc się nałożyło wszystko :( Mam nadzieję, że przejrzy Jasia wzdłuż i szerz i znajdzie powód moim nieprzespanych nocy skoro mi zabrakło już pomysłów ;(

Yoda ja też próbowałam, był krzyk, pisk, płacz i cycek w ostateczności - na razie więcej nie próbuję. Tylko, że u Ciebie to inna sytuacja z tymi uczuleniami Adasia. Życzę wytrwałości :)
Sprawdzałam stronę tego klubu, ceny mają całkiem niezłe, tym bardziej jak ma się jeszcze legitymację :)) Ale mi późne godziny wieczorne nie pasują :( Wolałabym ok 17 :(

Cześć

Navna odebrałam płyn do kąpieli. Jakoś musimy się spotkać to Ci oddam. Jutro odpada bo rano jade na działke a później niestety na pogrzeb mojej matki chrzestnej :(

Adaś dziś w nocy nie spał prawie dwie godziny, marudził, wydaje mi się że idą mu dwie górne jedynki, ma spuchniete dziąsełka. Spał z Nami już do rana a Ja jakoś tak niefortunnie spałam że o 4 rano jak się obudziłam to masakrycznie bolał mnie kark, ale jeszcze jakoś zasnęłam. Jak obudziłam się o 6 rano na karmienie to już J. musiał brać Adasia na ręce bo ja bym z nim nie wstała. Później już cały dzień do chwili obecnej boli mnie kark, łapią mnie jakieś skurcze MASAKRA. J. wrócił dopiero teraz z pracy, teściowa u córki a Adas poszedł brudny spać bo nie dałabym rady go wykąpać :( Mam nadzieję że do jutra mi przejdzie.

Jeśli chodzi o ten fitness to dopóki Adas jest na cycu to w moim przypadku albo 19 albo 20, wiec chyba bede musiała chodzić sama :( ale zapisuje sie napewno !!!

Yoda, dzięki jakoś na najbliższym spacerku mi dasz :-)
Współczuję nieprzyjemnego dnia, sama ostatnio straciłam Babcię i wiem że to trudny okres.
My dziś byłyśmy na kontroli bioderek na Wrocławskiej, nawet w porządku lekarz (miła odmiana po Jedlińskiej) wszystko w porządku więc jest dobrze.
A na ząbki jak nie masz to może kup Adaśkowi gryzaczki z wodą, mój Mąż kupił Karolince i lekko chłodzimy i jest zachwycona. Jeszcze trochę a sama je będzie z lodówki wyjmować :-) - tak mi śmiga po mieszkaniu że hej, tylko że jak tylko doraczkuje do czegoś to od razu chyć na nóżki i sobie stoi i się rozgląda.

Siemanko !!!!

A co tu taka cisza jak makiem zasiał.

Dziewczyny poszukuję ŻYWORÓDKI PIERZASTEJ !!!!!! to jest roslinka o działaniu leczniczym. Przesyłam link jak to wygląda bo może ktoś ma i nawet nie wie że to to. Na końcach listków są zarodki - listki. Można to kupić na allegro ale to malutkie a Ja bym chciała dla Adaśka spróbować, czytałam wiele dobrego o tej roslince, można spróbować nawet na bliznę po cesarce.
Ale dziś był piekny jesienny dzień, my z Adasiem spacerowaliśmy prawie 3 godz i żeby nie głód to jeszcze bym pochodziła.

Pacyśka co tam słychać??? Jak czuje się Jaś, jak niania się sprawdza?

W pon idę na pobranie krwi z Adasiem, już się boję ostatnio tak strasznie płakał że Ja razem z nim :-(, szczepienie przy tym to pikuś. Ale ostatnio pobieralaismy też do testów alergicznych, wiec mam nadzieje ze tym razem bedzie lepiej.

Hej kochane!
Dawno się nie odzywałam. Cierpię na totalny brak czasu. Pochłania mnie bez zreszty wicie gniazda :-). Jeszcze się nie rozpakowałam.
A Wy jak się macie?
Yoda jak Adaś?
Navna macie już żąbki?
Pacyśka Jasio zdrowy?

reklama
Asiu dobrze ze się odezwałas bo już powoli z Yoda się o Ciebie martwiłyśmy.
U nas wszystko juz ok, a zęby hmmm dolne dwie jedynki juz w sporej okazałości się prezentują, do tego górna czwóreczka ostro wystająca i widoczna ledwo ale chyba tez juz idzie druga górna czwóreczka i jedyneczka :-) więc zębów a zębów :-)
Dziś spotkanie w klubie nam przepada ale może jutro się spotkamy, nie wiem czy jest to możliwe ze względów organizacyjnych czy nic w klubie się nie dzieje ale co Wy na to jakby dało radę ???

Do góry