reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bemowa, Jelonek i dalekiej Woli :)

Ja bym jutro obstawiała spacer, bo pogoda ma być ładna. Zapraszam w moje okolice, bo ja to leniwa się ostatnio zrobiłam :-).

reklama
No Asiu85 bo już miałam do Ciebie jutro dzwonić, ale jak się odezwałas to wszystko ok :-)

U Adasia po staremu, leży leniwie na brzuszku do przodu nie chce przeć, kręci się wokół własnej osi 360 stopni.

Navna co do Klubu to nie wiem, może tak jak Asia napisała lepiej spacerek.

Ok może być i spacerek jak tylko uda nam się w miarę w czasie zgrać bo my wychodzimy około 12 i w zależności od tego ile Karolinka spi spacerujemy (wczoraj dwie godzinki mi spała na spacerku :-)) ale to różnie bywa.

My wypełzniemy pewnie po 12. Dziewczyny tylko jak coś to zapraszam w moje okolice, bo ja bez auta dziś. A ja raczej się już toczę niż chodzę. Nie mam też do Was nr tel, bo mój jest w srewisie, a nr miałam zapisane na tel, a nie na sim więc jak coś to się odzywajcie.

Cześć dziewczynki w ten jakże listopadowy dzionek !!!

My z Adasiem wychodzimy ok. 11.30 ale w Twoją stronę Asiu dziś nie damy rady mam trochę spraw do pozałatwiania w swoim rejonie.
Navna ide dziś po tą maść za Halę Wola wiec jak bys miała ochote z nami to zapraszam, ale to jesli bedziesz wychodziła ok 12 bo my maks zostajemy na dworku do 13.30-14.00.
Asiu do Ciebie moze jakos jutro lub pojutrze zapowiadaja ze ma byc ładna słoneczna pogoda.
Papa

My zaraz jemy obiadek więc myślę że o 12 będziemy już na dworku więc Yoda dam znać jak wyjdziemy, wejdziemy może tez na bazarek to tę opaskę kupię.
Asiu a do Ciebie wybierzemy sie jak ta pogoda bedzie lepsza miejmy nadzieje na dniach.

Nie wiem czy tak samo często sprawdzasz pocztę jak nasze forum więc: Yoda e-mail

Ale frekwencja dziś na Czumy lepsza niż czasem w klubie :-)

Asiu a jak Wam udał się spacer, masz jeszcze siły ? bo to w końcu już ten miesiąc !!!

Asiu85 Ja Ci się nie dziwię, że Tobie sie nie chce, ale myslę że zbierzemy się z Navną i podejdziemy do Ciebie :)

A Ja dzis dostałam w prezencie od Pani ze sklepu zielarskiego tą roślinkę o którą Was pytałam - bez odzewu, nie żebym była złośliwa, czy coś :rofl2: - czyli żyworódkę, zaraz poczytam dokładnie co i jak i jutro robię z Adasia królika doświadczalnego. Dziś posmarowałam Go maścią z żyworódki którą kupiłam w tym zielarskim, ale szału jeszcze nie ma.
A rano złapałam KAPCIA W WÓZKU !!!! tak tak w wózku, tak naprawdę to już wczoraj był, ale napompowaliśmy na stacji i było ok, ale dziś rano, znów zero powietrza w kole. Poszłam do sklepu/serwisu rowerowego i wymienili mi dętkę, byłam w szoku że mieli od reki taką małą dętke, myślałam że będą kleili, a tu nówka sztuka, bagatelka za jedyne 22 zł dętka + wymiana :szok:.

Navna no i jak tam złowiłaś tą rybkę ???

reklama
Yoda wyobraź sobie że czytasz to wczoraj " Gratuluję masz swojego Skarbka tyle samo w ramionach co miałas w brzuszku"

Do góry