reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bemowa, Jelonek i dalekiej Woli :)

Witam
Jeżeli któraś z Was jest zainteresowania ubrankami dla dziewczynki 6-12, przewijakiem, łóżeczkiem z materacem 120 x 60, Oddam za darmo pilnie w ten weekend.

Sprzedam też stoliczek edukacyjny za 60 zł.

Więcej info w dziale Giełda

Proszę pisać na pw albo gg 523848

reklama
Cześć wszystkim, ale tu cisza ....

U nas weekend trochę leniwie minął. Wczoraj byliśmy u moich rodziców, których Adaś widuje raz na 2, 3 tygodnie i nie mógł się totalnie zaaklimatyzować, ciągle jakiś poddenerwowany, nie chciał spać, a jak przyjechaliśmy do domu to morda mu się nie zamykała od uśmiechu.

Navna wyprałam kombinezon tak jak napisali na metce w 40 stopniach, nic się nie stało wszystko ok, także spokojnie możesz prać :-). Jeśli chodzi o mięsko nie dzwoniła do mnie ta babka, jutro jak będę na spacerku to podejdę przypomnę się.

Asiu to co opisałaś o tej sytuacji w komunikacji i w urzędzie - brak mi słów. Ja jednak w czasie ciąży zaznałam dużo więcej ludzkiej życzliwości zarówno w komunikacji jak i w sklepach, aptekach niż obecnie z dzieckiem w wózku, autobus zapomnij. ALe ja sama się "dopraszam" o swoje, ostatnio byłam w Lidlu i kupiłam 3 bułeczki (takie świeżutkie, cieplutkie - Navna Ty wiesz że Oni tam mają dobre pieczywko) i wszędzie duże kolejki no to nie będę stać z trzema bułkami i oczywiście kulturalnie spytałam czy Pani z mega wypełnionym koszem przepuści mnie, zgodziła się bez problemu i jeszcze Pan przed nią sam zaproponował i tym sposobem Adaś się nie zgrzał. Asiu walcz o swoje w końcu tu chodzi o Ciebie, Olusia i Maleństwo !!!

A jak tam Klub we wtorek Asiu bo na stronce jest nadal 16.

Dodali też nowe spotkanie: "Kary i nagrody, czyli i tak źle i tak niedobrze." zapisy jeszcze nie uruchomione, więc można się przejść, od 10.30-12.30 tylko nie pamiętam dnia.
[h=2][/h]

Hej mamusie.
Co do Klubu to zmianę możemy zrobić od przyszłego tygodnia, bo późno napisałam email - wybaczcie moja wina. Padła też propozycjia, żeby przenieść spotkania na środę, bo we wtorki do 13.00 jest świetlica dla starszych dzieci. Co wy na to? Czyli jutro jeszcze normalnie o 16.00.
My jutro prawdopodobnie na 99% przyjedziemy tylko otworzyć Klub, bo oboje z Olkiem jesteśmy zakatarzeni i zakaszleni. To po tej naszej wielkiej wyprawie... A poza tym mamy już cztery zabki na górze :-)

Mnie jutro w takim razie nie będzie ponieważ już mam plany na późne popołudnie.
A co do środy to tak jak wcześniej już mówiłam mi ona najmniej pasuje :-(
Może wtorek 13:30 to tamci beda mieli czas na opuszczenie klubu, albo czwartek 13 ???

Czesc
My z Adasiem bedziemy maks do 17.30, Asia przyjedzie otworzyc Klub wiec Pacyśka przyjeżdżaj w ostateczności jak nikt z poza forum nie przyjdzie to pójdziemy na spacer zamiast siedzieć w Klubie. Czy ja mam przynieść Ci ten śpiworek do spania?

Asiu85
pamietaj o tej książce z zabawami.

Navna Adaś dziś zjadł o 6 a ostatnich kilka dni jadł o 7, wiec już mamy przestawienie. Powinien teraz jeść o 12.30 wiec na spacer wyjdziemy ok 13-13.30. Bede szła do Ciebie do apteki bo wczoraj zamówiłam sobie kremik dla Adasia, więc jak coś jakoś tam możemy się spotkać.

W takim razie ja będę ok. 16 i otwieram klub :) Jak na razie nikt poza mną i yodą nie zgłosił dzisiaj obecności, zobaczymy jak będzie ;)

Kolejna sprawa to Turkusowa Lampa - zaszła jakaś pomyłka, nie wiem czy to ja źle przeczytałam smsa czy oni źle wysłali, w każdym razie zajęcia zaczynają się jutro ok. godziny 16. Są to zajęcia próbne, zobaczymy jak wszystko wyjdzie i wtedy TL zdecyduje czy zajęcia będą się odbywać czy nie. Należy zabrać ze sobą wygodne ubranko i dwa kocyki, dla siebie i maluszka. Ja wezmę też pewnie coś do picia i jakieś ulubione zabawki Jasia bo różnie może być :))

Ja z Yodą idziemy na pewno, jeśli jeszcze jest ktoś chętny to zapraszamy, zawsze będzie raźniej :)

reklama
Navna dzieki za ten kod, za 1 zł dostałam te chusteczki, jeszcze ich nigdy nie używałam więc zobaczymy.

Asia85 dzieki za książeczkę. Ja mam klucze do Klubu.

Dziś w Klubie kameralnie Ja, Pacyśka i Asia, dzięki dziewczyny za spotkanie. A mój Adaś wyznaje poglądy Tatusia, że prawdziwy Gospodarz zanosi do domu (chodzi o kupkę), jak tylko przekroczyliśmy próg domu to zaczął wymownie stękać. Dla nieobecnych wyjaśnię, że Adaś w Klubie robił śmierdzące bączki, zapowiadające wiadomo co.

Pacyśka jak znajdziesz chwilę to prześlij fotki ;)

Wciągałam dziś wózek po schodach i wypadła mi siatka z dwoma słoikami powideł, oba się stłukły :( A później w domu okazało się że zgubiłam/wypadły mi z dolnego koszyka mokre chusteczki = mogłam nie wchodzić dziś do Biedronki bo zakupów nie miałam a kasa wydana :(

Do góry