reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bemowa, Jelonek i dalekiej Woli :)

Witam
Jeżeli któraś z Was jest zainteresowania ubrankami dla dziewczynki 6-12, przewijakiem, łóżeczkiem z materacem 120 x 60, Oddam za darmo pilnie w ten weekend.

Sprzedam też stoliczek edukacyjny za 60 zł.

Więcej info w dziale Giełda

Proszę pisać na pw albo gg 523848

reklama
Cześć wszystkim, ale tu cisza ....

U nas weekend trochę leniwie minął. Wczoraj byliśmy u moich rodziców, których Adaś widuje raz na 2, 3 tygodnie i nie mógł się totalnie zaaklimatyzować, ciągle jakiś poddenerwowany, nie chciał spać, a jak przyjechaliśmy do domu to morda mu się nie zamykała od uśmiechu.

Navna wyprałam kombinezon tak jak napisali na metce w 40 stopniach, nic się nie stało wszystko ok, także spokojnie możesz prać :-). Jeśli chodzi o mięsko nie dzwoniła do mnie ta babka, jutro jak będę na spacerku to podejdę przypomnę się.

Asiu to co opisałaś o tej sytuacji w komunikacji i w urzędzie - brak mi słów. Ja jednak w czasie ciąży zaznałam dużo więcej ludzkiej życzliwości zarówno w komunikacji jak i w sklepach, aptekach niż obecnie z dzieckiem w wózku, autobus zapomnij. ALe ja sama się "dopraszam" o swoje, ostatnio byłam w Lidlu i kupiłam 3 bułeczki (takie świeżutkie, cieplutkie - Navna Ty wiesz że Oni tam mają dobre pieczywko) i wszędzie duże kolejki no to nie będę stać z trzema bułkami i oczywiście kulturalnie spytałam czy Pani z mega wypełnionym koszem przepuści mnie, zgodziła się bez problemu i jeszcze Pan przed nią sam zaproponował i tym sposobem Adaś się nie zgrzał. Asiu walcz o swoje w końcu tu chodzi o Ciebie, Olusia i Maleństwo !!!

A jak tam Klub we wtorek Asiu bo na stronce jest nadal 16.

Dodali też nowe spotkanie: "Kary i nagrody, czyli i tak źle i tak niedobrze." zapisy jeszcze nie uruchomione, więc można się przejść, od 10.30-12.30 tylko nie pamiętam dnia.
[h=2][/h]

Hej mamusie.
Co do Klubu to zmianę możemy zrobić od przyszłego tygodnia, bo późno napisałam email - wybaczcie moja wina. Padła też propozycjia, żeby przenieść spotkania na środę, bo we wtorki do 13.00 jest świetlica dla starszych dzieci. Co wy na to? Czyli jutro jeszcze normalnie o 16.00.
My jutro prawdopodobnie na 99% przyjedziemy tylko otworzyć Klub, bo oboje z Olkiem jesteśmy zakatarzeni i zakaszleni. To po tej naszej wielkiej wyprawie... A poza tym mamy już cztery zabki na górze :-)

Mnie jutro w takim razie nie będzie ponieważ już mam plany na późne popołudnie.
A co do środy to tak jak wcześniej już mówiłam mi ona najmniej pasuje :-(
Może wtorek 13:30 to tamci beda mieli czas na opuszczenie klubu, albo czwartek 13 ???

Czesc
My z Adasiem bedziemy maks do 17.30, Asia przyjedzie otworzyc Klub wiec Pacyśka przyjeżdżaj w ostateczności jak nikt z poza forum nie przyjdzie to pójdziemy na spacer zamiast siedzieć w Klubie. Czy ja mam przynieść Ci ten śpiworek do spania?

Asiu85
pamietaj o tej książce z zabawami.

Navna Adaś dziś zjadł o 6 a ostatnich kilka dni jadł o 7, wiec już mamy przestawienie. Powinien teraz jeść o 12.30 wiec na spacer wyjdziemy ok 13-13.30. Bede szła do Ciebie do apteki bo wczoraj zamówiłam sobie kremik dla Adasia, więc jak coś jakoś tam możemy się spotkać.

W takim razie ja będę ok. 16 i otwieram klub :) Jak na razie nikt poza mną i yodą nie zgłosił dzisiaj obecności, zobaczymy jak będzie ;)

Kolejna sprawa to Turkusowa Lampa - zaszła jakaś pomyłka, nie wiem czy to ja źle przeczytałam smsa czy oni źle wysłali, w każdym razie zajęcia zaczynają się jutro ok. godziny 16. Są to zajęcia próbne, zobaczymy jak wszystko wyjdzie i wtedy TL zdecyduje czy zajęcia będą się odbywać czy nie. Należy zabrać ze sobą wygodne ubranko i dwa kocyki, dla siebie i maluszka. Ja wezmę też pewnie coś do picia i jakieś ulubione zabawki Jasia bo różnie może być :))

Ja z Yodą idziemy na pewno, jeśli jeszcze jest ktoś chętny to zapraszamy, zawsze będzie raźniej :)

reklama
Navna dzieki za ten kod, za 1 zł dostałam te chusteczki, jeszcze ich nigdy nie używałam więc zobaczymy.

Asia85 dzieki za książeczkę. Ja mam klucze do Klubu.

Dziś w Klubie kameralnie Ja, Pacyśka i Asia, dzięki dziewczyny za spotkanie. A mój Adaś wyznaje poglądy Tatusia, że prawdziwy Gospodarz zanosi do domu (chodzi o kupkę), jak tylko przekroczyliśmy próg domu to zaczął wymownie stękać. Dla nieobecnych wyjaśnię, że Adaś w Klubie robił śmierdzące bączki, zapowiadające wiadomo co.

Pacyśka jak znajdziesz chwilę to prześlij fotki ;)

Wciągałam dziś wózek po schodach i wypadła mi siatka z dwoma słoikami powideł, oba się stłukły :( A później w domu okazało się że zgubiłam/wypadły mi z dolnego koszyka mokre chusteczki = mogłam nie wchodzić dziś do Biedronki bo zakupów nie miałam a kasa wydana :(

Do góry