reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bemowa, Jelonek i dalekiej Woli :)

Byłyśmy wczoraj w Klubie we cztery, Asia i ja oraz Kasia (ta co ostatnio dołączyła do nas na spacerze) i Ola która tam otwiera ten Klub.
Kameralne grono ale dziś podobno ma być lepsza frekwencja.
Yoda Karolinka zjadła buraczki wymieszane z marchewką i ziemniaczkiem i było ok. Słabiej jej smakowało to samo mięsko z Gerbera :-( Ale dziś w końcu mam mieć królika.
Asiu85 śliniaczek już wczoraj się przydał więc jeszcze raz dzięki :-)

reklama
Dał rade padl dopiero o 20.00. Jednak nie wiem czy się nie doprawił na tej podłodze, bo jak wracaliśmy to dostał strasznego kataru. Kupiłam miód i cytrynę. Zrobie mu taki syropek. Mam nadzieję, że się nie rozchoruje. Natomiast wymacałm... dwa zęby na górze. Dwie dwójki wyszły :-). Będzie miał teraz dobre zazębienie (ma dwie jedynki na dole).
Dziękuję Wam za miłe popołudnie. Mam nadzieję, że nie był to pierwszy i ostatni raz.
A jak wasze dzieciaki?

Czesc,
ale jestem zła że się wczoraj nie wyrobiliśmy z Adasiem, ale na Bartyckij zeszło nam się do 18 (jeszcze wszystkiego nie obejrzałam, ale już zamykali), a na Jelonkach byliśmy przed 19. Załamałam się miałam juz wybrane upatrzone płytki do łazienki które strasznie mi sie podobały i juz mielismy zamawiac, tylko jeszcze jedna rzecz musiałam spr, i wczoraj je zobaczyłam i odkochałam sie, masakra, bo płytki powinnismy zamówić juz w pon (ten co był) a ja jestem w punkcie zero :wściekła/y:.
Asiu85 to ja bede miala dla ciebie te 6 słoiczków tylko napisz czy te po dżemach tez chcesz, czy tylko po Gerberach. A jak Oluś, lepiej ?

Nie napisałyście mi co robicie z tą wodą, tz przegotowujecie czy nie? Pytam dlatego ze jak ja przegotowuje to zbiera sie taki biały nalot, który mnie wkurza.

Yoda, ja już od jakiegoś czasu daję Karolince wodę prosto z butelki Żywiec i jest ok (ta woda ma atest instytutu matki i dziecka oczywiście). Szkoda, że Cie wczoraj nie było choć mi Córcia podczas jedzenia zasnęła i też nie byłyśmy do końca.
Mimo wszystko zdążyłyśmy poznać nowe mamy z dzieciaczkami i znów spotkać też już nam dobrze znane :-)

reklama
Witam,
my rowniez dziekujemy za mile popoludnie:)
Kubis juz byl taki padniety w czasie drogi ale dal rade wytrzymac do 20.
yoda my nigdy nie gotowalismy wody z butelki...
Pozdrawiam

Do góry