reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bemowa, Jelonek i dalekiej Woli :)

Witam,
widze ze wszystkich dopadlo przeziebienie...My twardo codziennie woda z sokiem malinowym i miodem...no i pomaga, katar sie zmniejszyl no i dzisiaj zauwazylam ze kaszel tez:)
yoda my juz mamy odciski:) a wozek bedziemy kupowac dopiero w przyszlym roku...

Zimno...:(

Milego dnia

reklama
Siemanko
szybko teraz pisze bo Adas marudny, dziewczyny czy wy przegotowujecie butelkowaną wode dla Maluchów, a jeśli nie to kiedy przestałyście?
Asiu85 zbieram dla Ciebie słoiczki, czy jeszcze są Ci potrzebne? mam po dżemach i słoiczkach Adasia (takie malutkie 130 ml), specjalnie dla Ciebie odkładam dlatego daj znać czy jeszcze potrzebujesz.
Dobrze że telefon działa.

Czy ktoś dziś się wybiera na spacerek, my bedziemy wychodzić ok 12.30, Navna idziemy napewno do "Twojej" apteki.

71gdmalajka kurujcie się wszyscy, życze zdrówka.

A dzieki za uznanie za suwaczek, nawet nie wiedziałam ze udało mi sie w końcu to zdjecie wkleic. Masz racje Navna teraz czarno na białym widać ile ma dzieciaki mają.

Moge sie pochwalić ze w sob zjadłam 1/4 żółtka i NIC. Wysłałam wyniki badań alergii do p. Alergolog i czekam co mamy robić dalej.

Buźka ;-)

Ale się zgrałyśmy we trzy prawie w jednym czasie pisałysmy :)
Ja do Klubu chyba raczej nie, wolę pójść jutro jak bedą nasze Maluchy. A Ty Navna planujesz dziś iść? Fakt pogoda za oknem nie zachęca do długich spacerów, ale byłam rano sama na chwilę i nie jest źle, a po południu zapowiadali że może padać i przelotne burze.

Właśnie gotuje Adasiowi buraka, Navna jak tam Karolinka bo buraczku?
Czy to blendowałaś, czy przecierałaś? Ale chyba ciężko zblendować.
Adaś po jagodach miałam wrażenie że jest bardziej czerwony i drapiący się dostawał 3 dni, teraz odpuszcze może na tydzień i spróbuje jeszcze raz.

Yoda właśnie wychodze na spacer wiec szybko pisze jak bedziesz w okolicy wyślij smsa o której bedziesz pod apteka to podejde , jak nie bedzie padac to spokojnie do tego czasu pospaceruje po okolicy

Ja z Karolinką będę po 17 w Klubie i nie wiem jak długo zostaniemy, ale się wybieramy :-)
Asiu85 napisz czy nadal potrzebujesz słoiczki to Ci wezmę.
Yoda sprawdziłam ten słoiczek bo mi to spokoju nie dawało i tam jest 55% mięsa z ud indyka, woda (uzyta do przyrządzenia), skrobia kukurydziana i nic więcej. Musieli po tym artykule wycofać tamto świństwo i już.

No i jak tam dziewczynki byłyście w Klubie? Był ktoś jeszcze od Nas?
Asiu85 napisz czy ja mam zbierać te słoiczki dla Ciebie?
Nie wiem czy mi się jutro uda przybyć do Klubu, ew napewno po 16, jade z siostra i Adasiem na Bartycka, ale dopiero o 13, wiec zobaczymy jak się wyrobimy czasowo.
Navna to dobrze że już nie ma tego mom'u. A jak Karolince podeszły buraczki? Adaś nie chciał jeść, wymieszałam z jabłkiem i też nie chciał, jutro spróbuje malutko dorzucić do ziemniaczka.

reklama
Cześć dziewczyny!
Jak tam widzimy się dziś?
Yoda dostałam sporo słoiczków od Navny ( dziękuję bardzo :-)). Więc jeśli masz na zbyciu to przyjmę kilka słoiczków (ze 6 sztuk).

Do góry